FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Vickie Budden: Intet kan stå alene! Heller ikke vores sundhed.

Vickie Budden

 

Fortæl lidt om dig selv, og hvad du brænder for

Min mission er klart at skabe flere børn og familier i Danmark ved gennem akupunktur og min 360 fertilitetsplan at skabe et fertilt sind i en fertil krop hos de mennesker, som kommer til mig, og dermed de absolut bedste forudsætninger for, at de bliver forældre. Det ultimative kick får jeg, når en kvinde, som ellers har modtaget en nedslående besked mht. til sin fertilitet, oplever at undfange sit drømmebarn, nogle gange med hjælp fra en fertilitetsklinik og nogle gange helt naturligt. 

DET gør mig hver gang helt høj og næsten lykkelig :)


Hvilket område er du specialiseret i, og hvorfor har du valgt dette område?

Jeg har 20 års erfaring som TCM-akupunktør med speciale i fertilitet og kvindeproblematikker. Som ung oplevede jeg selv store udfordringer med min cyklus, som gynækologen ikke kunne afhjælpe. Gennem et forløb med akupunktur, kost og kosttilskud vendte min cyklus igen. Der blev kimen lagt til dels min begejstring for kinesisk medicin og sammenhæng/kropsforståelse samt en oplevelse af, at det nytter noget selv at være proaktiv – dels mit fremtidige virke, min passion og mit speciale.


Hvad betyder sundhed for dig?

Både mental og fysisk sundhed er utrolig vigtigt. Der skal helst være balance i vores måde at leve på, dog uden at vi bliver fanatiske. Hvis man fx har kørt sig selv hårdt alt for længe, så er det bydende nødvendigt, at man ser med ærlige øjne på, hvor man med fordel kan sætte ind og ændre noget. 

Kroppen er et fantastisk redskab som 24-7 gør sit ypperste for at forblive sund og i balance. Men er man topstresset og sover dårligt, og holder man sig kørende på koffein, sukker og adrenalinkick fra hård træning, så ender man altså med et regnskab i minus, som ikke går op! Der skal et kropsligt overskud til for at kunne blive og ikke mindst forblive gravid. 

At se sin livsstil efter i sømmene, inklusive den kemi, vi omgiver os med i alt fra fødevarer, til hvad der findes i vores badeværelser, er samlet set meget vigtigt for at opnå en sund, glad og velfungerende krop. Hvad er din filosofi, når det kommer til sundhed, kost og kosttilskud?

Jamen ganske kort, så er sundhed en krop i balance, som på smukkeste vis er symboliseret ved dualiteten i yin & yang-symbolet. Det ene eksisterer ikke uden det andet. Lys/mørke, sommer/vinter kulde/varme etc. En kvindekrop har en lignende cyklus, hvor alt er foranderligt. Den ægproducerende fase – den kalder vi yin-fasen –  kulminerer ved ægløsning og transformeres over i yang-fasen (den skabende fase). 

Intet kan stå alene! Heller ikke vores sundhed. Jeg råder altid til at spise så tæt på kilden som muligt, dvs. mad lavet fra bunden af råvarer i høj kvalitet. Allerhelst økologisk, når det er muligt, men uden at blive fanatisk! Men fx røde eller brune ris frem for hvide ris, kød fra dyr på græs etc. samt et minimum af raffineret sukker. Og når man skal have noget lækkert som en kage eller chokolade, og det skal man da nogle gange ;) så vælg noget af høj kvalitet som chokolade fra fx Summerbird eller lignende, hvor det ikke er længe siden, chokoladen var en kakaobønne, men gå en stor bue uden om discountvarer af ringe kvalitet. 


Hvilke initiativer er du i gang med lige nu, og hvilke tidligere bedrifter er vigtige at vide om dig? 

Gennem snart 2 årtier har jeg behandlet titusindvis af kvinder og par på vejen til forældreskab og har dermed tusinder af børn “på samvittigheden”. 

Ofte ser jeg mine kunder gennem længere forløb, og jeg har lyttet til så mange beretninger om misinformation, frustrationer og sorg, at jeg i 2017 stiftede FERTILITETSMESSEN. En messe med fokus på information og det, at man har et valg og selv kan være proaktiv på sin fertilitetsrejse. 

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 20/4-2022

  Mai Pham: For mig har det været ekstremt vigtigt at kunne læse om kosttilskuddenes sammensætning, vitaminernes og mineralernes kilder og optagelse.

  Vi venter vores første barn – en lille dreng ved navn Marley, som kommer slut juni. 

  Jeg ønsker at støtte La Roar...

 • 6/3-2022

  Cecilie Mogensen: "Det giver mig en tryghed, at jeg kan hjælpe min krop på vej"
  Cecilie Mogensen: "Jeg har altid set iltmasken, når man er ude at flyve som en god metafor og et godt billede på det her...
 • 19/2-2022

  Line og Thomas: ’’Et sundt sind, i et sundt legeme’’ - og netop dét er målet.
  I det her blogopslag byder vi vores to skønne ambassadører, Line og Thomas fra Sunshinetribe, velkommen til La Roars community. Klik ind og læs mere om det...
 • 10/10-2021

  Freya Cecilia Asbjerg: "Jeg glædede mig til at være nogens mor. Det har jeg altid vidst, at jeg ville være."
  Jeg lærte Tine af kende, da jeg havde La Roar som kunde i efteråret 2019. Jeg blev målløs over hendes dedikation, hendes viden indenfor...
 • 6/10-2021

  Mennesker har brug for mennesker. Uanset hvor i livet, vi står.

  Mette Marie Thornam: Måske har vi lært at klare alting selv – også når noget i livet er svært. Men det har aldrig være...

 • 17/9-2021

  Katrine Nexø: Efter en lang rejse mod at blive gravid, er jeg blevet bedre til at passe på mig selv.
  Da jeg fik øjnene op for La Roar, gav det så god mening. De forklarer på en overskuelig og inspirerende måde, hvad de forskellige...
1/6

Se alle artikler

Good things will happen