FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Freya Cecilia Asbjerg: "Jeg glædede mig til at være nogens mor. Det har jeg altid vidst, at jeg ville være."

Freya Cecilia Asbjerg: "Jeg glædede mig til at være nogens mor. Det har jeg altid vidst, at jeg ville være."

Fortæl os lidt om dig selv

Mit navn er Freya Cecilia Asbjerg. Jeg er 30 år gammel, bor på Frederiksberg med min mand Asmat og vores lille søn Isak på 5 måneder. Jeg er uddannet Cand.comm i Kommunikation og Performancedesign, og til dagligt arbejder jeg med Influencer marketing. 

Jeg har siden, jeg var barn, haft en stor passion for dans og den fantastiske følelse af frihed og glæde, som dans kan give. Jeg elsker alt, hvad det indebærer af musik, vilde kostumer, make-up, træning og præcision. Jeg dansede derfor rigtig meget i min ungdom, og havde både små og store jobs i branchen, men vidste også ret tidligt, at dans skulle forblive en hobby for mig og ikke et fuldtidsarbejde.

 

Jeg altid har været ret entreprenant. Jeg godt kan lide at have fingrene i materien og få ting til at ske, men samtidig er jeg det, man kalder særligt sensitiv. Jeg har derfor nemt ved at blive overstimuleret og kan have brug for at trække mig. Jeg kan til dels godt finde mig tilrette i de stillinger, der er rutineprægede - uden de store overraskelser - men mit kreative sind dør på længere sigt, da min hjerne er krøllet og meget social anlagt. Jeg har behov for at være i omgivelser, der imødekommer den entreprenante del af mig.

Jeg har af samme grund haft svært ved at finde en uddannelse, der virkelig sagde mig noget, og som jeg synes var interessant og brugbar på sigt. Jeg fandt heldigvis ud af, at kommunikation kan være mange ting, og at faget kan anvendes bredt. Influencer marketing er en god blanding af noget analytisk, kreativt og noget operationelt, hvilket passer mit temperament super godt. 

 

 

Hvordan ser en typisk dag ud for dig?

Lige nu er jeg på barsel, hvilket jeg virkelig nyder. Min søn sover ret godt, så jeg står typisk op ved 9-tiden, når han vågner, og Asmat tager på arbejde. Vi pludrer og hører musik i sengen. Så hopper jeg i noget behageligt tøj, oftest min morgenkåbe i libertystof, som jeg har fået af Asmats søster i barselsgave. Så spiser jeg lidt morgenmad, som består af enten yoghurt med müsli eller æg og ristet rugbrød, og dette spiser jeg sammen med mine kosttilskud fra La Roar. 

Jeg sørger for at have minimum én aftale om dagen eller én ting, jeg skal ordne, hente eller fikse. Det kan lyde af meget, men det er vigtigt for mig, at jeg kommer ud eller er social og dermed føler, at jeg får noget fra hånden. 

"Følelsen af velvære og en sund, stærk krop, er vigtigere for mig end tallet på vægten." 


Vi har lige totalistandsat vores lejlighed, men der mangler stadig smådetaljer, som knager, kunst og nips, så det går jeg og hygger mig med at finde. Jeg ses også til morgenmad med en veninde minimum én gang om ugen. Det er altid på Ipsen på Gammel Kongevej, som nærmest er gået hen og blevet et barselsmekka. 

Ellers går jeg, som så mange andre, rundt om søerne med Isak og hører podcast. Jeg går gerne 2 timers tid, så jeg får lidt motion, da jeg har en drøm om at kunne passe mine jeans igen efter fødslen. Ellers løber jeg 2 gange om ugen og online træner med min personlige træner. Hun er virkelig dygtig, og det er nemt at træne med Isak, da øvelserne tilpasses, hvis han nu bliver ked af det undervejs.

Det er vigtigt for mig, at jeg føler mig sund og rask. Så det at tabe mig er egentlig ikke målet i sig selv, men en sidegevinst. Jeg har faktisk altid haft det sådan, også før jeg blev gravid. Jeg har aldrig ejet en vægt. Jeg aner ikke, hvad jeg vejer, men vil hellere mærke efter, hvordan jeg har det. Følelsen af velvære og en sund, stærk krop, er vigtigere for mig end tallet på vægten. 

Om aftenen står den på kvalitetstid med familien eller besøg af venner, der heldigvis alle bor lige i nærheden. Min mand har rødder fra Marokko, hvor man har en helt anden tilgang til det at være sammen og se familien. Jeg er selv kæmpe familiemenneske og er vant til at være 22 personer til juleaften - nu 23 med Isak - så for mig er det et kæmpe plus, at min søn kommer til at vokse op med en stor, kærlig familie omkring sig. 

"Jeg synes, det er helt vildt, hvor lidt man hører og ser de ægte historier om graviditeten."


Hvordan var din graviditet?
 

Min graviditet var rigtig hård i 1. trimester. Jeg led voldsomt af kvalme og opkast. Det var så voldsomt, at jeg var sengeliggende det meste af tiden, når jeg havde mulighed for det. Når jeg var på arbejde, havde jeg konstant juice og snacks stående for at prøve at holde kvalmen nede. Det var vanvittig hårdt, og jeg kan huske at jeg tænkte: “Hvorfor er der seriøst ingen der har fortalt mig, hvor slemt det her er?!” Det er jo for sindsygt."

Jeg følte mig virkelig ført bag lyset. Og det mener jeg faktisk stadig, at jeg blev. Jeg synes, det er helt vildt, hvor lidt man hører og ser de ægte historier om graviditeten. Alt er et glansbillede - særligt på de sociale medier - men heldigvis er der er så småt ved at komme fokus på de autentiske, ægte sider ved graviditet og fødsel. 

2. og 3. trimester var gode, og jeg følte mig virkelig smuk, kan jeg huske. Jeg var så stolt at min struttende mave. Generelt synes jeg bare, at gravide kvinder ser så søde og fine ud. De har sådan en særlig glød omkring sig.

"Jeg glædede mig til at være nogens mor. Det har jeg altid vidst, at jeg ville være." 

 

Min fødsel var helt igennem fantastisk, hvilket jeg er meget taknemmelig og lykkelig for. Jeg ønskede at føde uden smertestillende, hvilket jeg heldigvis lykkedes med. Jeg fødte på Rigshospitalets nye fødeklinik. Asmat lå ved siden af mig i fødestuens dobbeltseng, da jeg fødte Isak. Han tog imod ham og lagde ham på mit bryst, mens jeg lyttede til en fødeplayliste, jeg havde lavet. Det var supermåne den nat, og solopgangen var lyserød og orange. Det var den smukkeste oplevelse, jeg nogensinde har haft. Det tog 6 timer. Jeg er klar over, at det ikke er alle, der får lov at opleve det. Så jeg er meget taknemmelig og glad for, at jeg fik sådan en fin fødsel. 

 


Hvad glædede du dig mest til ved at blive mor? 

Jeg glædede mig meget til at se, hvordan det lille væsen mon så ud. Asmat og jeg er diametrale modsætninger af hinanden, da jeg er blond med fregner, og han er mørkhåret med krøller og en solid tan. Og så til at se Asmat blive far. Han elsker børn og har været klar på at få børn før mig. Han stråler, når han er sammen med Isak, og jeg bliver så nyforelsket, når jeg ser hans kærlighed til vores lille dreng.

Og så glædede jeg mig til at overøse Isak med kærlighed og til at være nogens mor. Det har jeg altid vidst, at jeg ville være. Mine forældre var meget unge da de fik mig, så der gik 11 og 14 år, før mine forældre endelig fik min søster og derefter min bror. Jeg har derfor tidligt stiftet bekendtskab med små børn og har periodevis indtaget moderrollen, hvilket virkedede så rigtigt og livsbekræftende - selv for en teenager. Det bekræftede mig i, at jeg gerne vil have mere end ét barn,  da jeg virkelig savnede nogen at dele livet med i mine 11 år som enebarn.

"Det er så nemt at tage La Roars kosttilskud, da de er doseret i små poser og derfor også nemt kan tages med på farten." 


Hvad betyder sundhed for dig?

Sundhed er mange ting for mig. Selvfølgelig er det at spise sundt og varieret og få noget motion, men det er lige så meget at få plejet mine venskaber eller lægge en ansigtsmaske. Jeg går meget op i min hud og er ret picky med mine produkter.  Derudover spiser jeg også kosttilskud for at holde min hud i balance. 

Sundhed for mig er også at lytte til min krop. Jeg har før presset mig selv på jobs, hvor det er gået alt for hårdt ud over mit privatliv. Det gør jeg ikke igen. Når først stress sætter sig i kroppen, kan det være næsten umuligt at komme af med igen, så det er virkelig noget, jeg går op i. Særligt efter jeg er blevet mor, betyder det meget for mig at være nærværende og have overskud.

En nem måde at kickstarte en sund dag, er at huske at spise kosttilskud fra La Roar, for så ved jeg, at jeg får de vitaminer, mineraler og olier jeg gerne vil have. Det er så nemt at tage La Roars kosttilskud, da de er doseret i små poser og derfor også nemt kan tages med på farten. 

 

Hvorfor valgte du at blive ambassadør for La Roar?

Jeg lærte Tine af kende, da jeg havde La Roar som kunde i efteråret 2019. Jeg blev målløs over hendes dedikation, hendes viden indenfor faget. Jeg var helt solgt. da jeg hørte om alle de mange timer, der lå bag La Roars produkter.

Da hun rakte ud til mig i min graviditet, var der ingen tvivl. For ud over at jeg ved, at produkterne kommer fra særligt udvalgte kilder og derfor er af god kvalitet, så er jeg ligeledes kæmpe æstetiker. La Roars produkter er så pæne at have stående, og det er et kæmpe plus for mig.  

 

Freya spiser MaternityCare™ 
Et er unikt sammensat multivitamin-mineral, planteekstrakt og omega-3 kosttilskud med bukkehornsfrø, der bidrager til helingsprocessen efter fødslen og øger mælkeproduktionen.


Og når 'ammehåret' og de bløde negler begynder at vise sig - så har vi sørget for den ekstra forkælelse til dig med selen og zink, der bidrager til at vedligeholde et normalt hår og normale negle. Nedenfor giver vi dig otte fordele ved at bruge MaternityCare når du har født. 

Fordel 1
Bidrager til helingsprocessen efter fødsel og øger mælkeproduktionen
Bukkenhornfrø, der øger mælkeproduktionen hos ammende kvinder, samt helingsprocessen efter fødsel.

Fordel 2
Bidrager til at vedligeholde et normalt hår
Biotin, selen, og zink bidrager til at vedligeholde et normalt hår.

Fordel 3
Bidrager til mental ydeevne
Jern, magnesium niacin, riboflavin, pantothensyre, vitamin B6, folat og vitamin B12 bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Pantothensyre bidrager ydermere til normal mental ydeevne.

Fordel 4
Effektivt og praktisk 
Som nybagt mor har du brug for lette og overskuelige løsninger - kosttilskud nemt. Derfor udvikler vi samlede kosttilskud i praktiske dagsdoser, som gør det let og overskueligt at få taget sit daglige tilskud.

Fordel 5
Bidrager til at vedligeholde et normalt hud
Biotin, vitamin A, zink, riboflavin, niacin og jod bidrager til at vedligeholde en normal hud. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud.

Fordel 6
Bidrager til at vedligeholde et normalt negle
Selen og zink bidrager til at vedligeholde normale negle.

Fordel 7
Bidrager til at vedligeholde normale knogle
Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og vitamin D, vitamin K og Zink bidrager til at vedligeholde normale knogler.

Fordel 8
Metodisk udvalgte kilder
Vi har søgt kloden for at finde kilderne til næringsstofferne og håndplukket vores råvarer. Det gælder fra den antarktiske Omega-Krill™ til den naturlige C-vitaminkilde fra brasilianske acerolabær.

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 20/4-2022

  Mai Pham: For mig har det været ekstremt vigtigt at kunne læse om kosttilskuddenes sammensætning, vitaminernes og mineralernes kilder og optagelse.

  Vi venter vores første barn – en lille dreng ved navn Marley, som kommer slut juni. 

  Jeg ønsker at støtte La Roar...

 • 6/3-2022

  Cecilie Mogensen: "Det giver mig en tryghed, at jeg kan hjælpe min krop på vej"
  Cecilie Mogensen: "Jeg har altid set iltmasken, når man er ude at flyve som en god metafor og et godt billede på det her...
 • 19/2-2022

  Line og Thomas: ’’Et sundt sind, i et sundt legeme’’ - og netop dét er målet.
  I det her blogopslag byder vi vores to skønne ambassadører, Line og Thomas fra Sunshinetribe, velkommen til La Roars community. Klik ind og læs mere om det...
 • 10/10-2021

  Freya Cecilia Asbjerg: "Jeg glædede mig til at være nogens mor. Det har jeg altid vidst, at jeg ville være."
  Jeg lærte Tine af kende, da jeg havde La Roar som kunde i efteråret 2019. Jeg blev målløs over hendes dedikation, hendes viden indenfor...
 • 6/10-2021

  Mennesker har brug for mennesker. Uanset hvor i livet, vi står.

  Mette Marie Thornam: Måske har vi lært at klare alting selv – også når noget i livet er svært. Men det har aldrig være...

 • 17/9-2021

  Katrine Nexø: Efter en lang rejse mod at blive gravid, er jeg blevet bedre til at passe på mig selv.
  Da jeg fik øjnene op for La Roar, gav det så god mening. De forklarer på en overskuelig og inspirerende måde, hvad de forskellige...
1/6

Se alle artikler

Good things will happen