FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Vi vil gerne være med til at sætte fart på den grønne omstilling

La Roars økosystem

For os handler bæredygtighed om livsbetingelserne for os selv, vores fremtidige generationer og for mennesker andre steder på kloden. Først og fremmest vil vi alle gerne have, at vore børn, børnebørn og fremtidige generationer efter dem får mulighed for at leve et liv, som er mindst lige så godt og rigt, som det liv vi selv har mulighed for at leve i dag.

Når vi tænker bæredygtighed, forsøger vi at tænke det ind i hele La Roars økosystem og produkter fra inderste til yderst. Det gælder alt fra vores ingredienser til emballage og samarbejdspartnere.

Miljørigtig emballage

Vi er ambitiøse i alt hvad vi gør. Derfor er La Roars æske og omslag er 100% biologisk nedbrydeligt og 100% fri for skadelige kemikalier. 

Vi er stolte af at repræsentere den strengeste og mest ultimative miljønorm og certificering “Cradle to Cradle”, som du finder i bunden af vores æske og omslag. 

Cradle to Cradle er en helhedsorienteret miljøcertificering, som sikrer, at produktet ikke forurener, og at det produceres med størst mulig respekt for jordens ressourcer samt bidrager til det naturlige kredsløb. 

Vores dosisposer er i sagens natur godkendt til fødevare. Det stiller i sig selv en lang række kvalitetskrav. Derfor gør vi brug af den EU godkendte og genanvendelige PET plastemballage til fødevare.

 

Ingredienser og miljøpåvirkning

Både naturlige og syntetiske vitaminer, mineraler og planter kan variere meget, når det handler om miljøpåvirkning. Derfor er vi meget opmærksom på fordele og ulemper, når vi vælger ingredienser.  Dyrkes næringsstoffer langt væk, kræver det også mere transportbrændstof, og nogen gange køling for at holde sig friske under transporten, mens lokalt dyrkede produkter kan gå fra jord til bord med et lavere miljømæssigt fodaftryk, hvis de produceres af ansvarlige leverandører.

Vores udvalgte C-vitaminkilde, acerola bær, har brug for meget sol og et særlig næringsholdig jordbund. Derfor dyrkes bærret hovedsagligt i Sydamerika og lignende områder, hvorfra vi også henter vores acerola bær.  Acerola bær skal nemlig forarbejdes umiddelbart efter høst for at bevare sin kraft. Verdens stigende efterspørgsel på det potente lille bær, har sat gang i lokale sociale bæredygtighedsinitiativer hvorved bærret forarbejdes- som er en del af FNs Verdensmål nr. 15, der sætter fokus på bæredygtig fødevareproduktion og klimavenlig kost, før det sendes videre ud i verden. Disse tiltag er vi stolte af at støtte op om.

 

Antarktisk krill naturlig fri for tungmetaller og miljøgifte

Den antarktiske krill er hjørnestenen i det antarktiske økosystem og udgør en vigtig fødekilde for hvaler sæler, søleoparder, pelssæler, krabbeædende sæler, tiarmede blæksprutter, isfisk, pingviner, albatrosser og mange andre arter. 

Derfor var det særlig vigtigt for os, at undersøge om menneskets høst af krill kan have en negativ indvirkning på fødevareforsyningen til hvaler og andre dyr, der spiser krill, men der er ikke behov for bekymring. Man har nemlig beregnet, at Krill målt i samlet vægt er den største dyreart jorden. For at give dig en idé om den ubetydelige indvirkning, som krillfiskeri har på krillreserverne er den samlet mængde fisket til konsum 0,2 millioner tons. Svarende til 0,05% af krillpopulationen om året. 

Dette beløb er et godt stykke under konventionen om beskyttelse af antarktiske marine levende ressourcer (CCAMLR) kvotegrænser, som alle krillhøstere skal overholde. Den fulde mængde, der forbruges af dyr og høstes af mennesker, fornys hvert år automatisk af moderjorden. Så der er nul negativ indvirkning på krillreserverne.

La Roars Omega-Krill™ fedtsyrer kapsel er bæredygtig og overholder de internationale standarder for renhed, sporbarhed og bæredygtigt fiskeri, og repræsenterer ydermere MSC-standarderne (Marine Stewardship Council). 

 

De rigtige samarbejdspartnere

Vi tror på at partnerskaber med forskellige sektorer, kan give gevinster og skabe innovation. 

Vi investerer utrolig meget tid og gør os et hav af overvejelser, før vi vælger vores samarbejdspartnere. Det gør vi fordi både fordi vi planlægger at skulle holde fast og skabe gode relationer med disse over en lang årrække.  Vi har ofte behov for skræddersyet løsninger til vores kundegrupper og den slags nytænkning, villighed og fokus på kvalitetskontrol.

Vi arbejder med flere forskellige certificeringer for at verificere at vores produkter er bæredygtigt produceret, sporbare og kan leve op til branchens høje kvalitetskrav – så du som kunde kan vælge mellem et stort udvalg af produkter som er fremstillet med hensyntagen til mennesker og miljø.
Forskellige certificeringer stiller forskellige krav, men et fælles træk er at produkterne skal inspiceres, kontrolleres og opfylde de vilkår, som er gældende i henhold til certificeringerne.

Vi lever i en verden med konstant foranderlig verden og vi bliver hele tiden klogere og dygtigere til at udnytte vores ressourcer Derfor gør vi meget ud af at holde os opdaterede, så vi fortsat og fremadrettet kan træffe de bedste og mest bæredygtige løsninger i alt hvad vi gør.

Good things will happen