FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Handelsbetingelser

Generelt

Følgende dokument beskriver betingelser og vilkår for dit køb af medlemskab på La Roar Life Science, website: www.la-roar.com

www.la-roar.com drives af La Roar Life Science ApS, CVR-nr: 39379775

Vi kan ændre forretningsbetingelserne med øjeblikkelig virkning, hvis ændringerne er til din fordel. Ellers sker ændringer med tre måneders varsel. I tilfælde af en ændring af betingelserne vil du modtage en e-mail herom og ændringen vil også blive varslet på vores hjemmeside. Betingelserne blev senest opdateret den 4.November 2020.

Indgåelse af aftale

Når du har bestilt et medlemskab på www.la-roar.com, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail.

Ikrafttræden, varighed og opsigelse af medlemskab

Når du har bestilt et medlemskab, vil du hver 4. uge modtage en leverance med din La Roar Life Science. Din La Roar Life Sciences leveres til din ønskede leveringsadresse dvs. enten din hjemmeadresse, arbejdsplads eller pakkebox nær dig. Hver indeholder 30 dages daglige serveringer af dit kosttilskud.

Når du bestiller et La Roar Life Science medlemskab vil vi hurtigst muligt producere, pakke og sende din La Roar Life Science normalt samme dag eller dagen efter. Den dag vi afsender din La Roar Life Science vil fungere som afsendelsesdato. Vi vil efterfølgende bestræbe os på at sende din La Roar Life Science, så vi sikrer, at du hver 4. uge modtager en ny.

Betaling: Vi trækker først beløbet for din La Roar Life Science, når vi afsender dit kosttilskud.

Dit medlemskab vil fortsætte med at løbe, indtil det opsiges af dig eller af La Roar Life Science.

Du har mulighed for at ændre typen af kosttilskud i den eller de La Roar Life Science, der indgår i dit medlemskab, ved at logge ind på din profil på www.la-roar.com. Du kan ændre typen af kosttilskud med virkning fra den næste produktion af din La Roar Life Science ved at angive dette på websitet senest 7 dage før næste afsendelsesdato. Du kan altid se din næste afsendelsesdato ved at logge ind på din profil på www.la-roar.com.

Du kan altid opsige dit medlemskab med virkning fra den kommende levering ved at  skrive en mail til info@la-roar.com. La Roar Life Science A/S kan til enhver tid opsige dit medlemskab uden varsel.

Du kan til enhver tid ubetinget tilbagekalde din tilladelse til at La Roar Life Science A/S fremadrettet automatisk trækket et beløb på din betalingskonto og uafhængigt af det underliggende aftaleforhold. Såfremt opsigelsen ikke er rettidig, vil du i stedet modtage en faktura på det skyldige beløb. Du kan gøre indsigelser vedrørende uautoriserede debiteringer overfor din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen har fundet sted med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

Dine kortoplysninger gemmes så længe dit medlemskab hos La Roar Life Science A/S er aktivt og udelukkende til brug for at kunne gennemføre betaling for din LA Roar Life Science. Opsiger du dit medlemskab eller har du valgt at betale dit medlemskab pr. Faktura vil dine kortoplysninger blive slettet senest en måned efter opsigelse, såfremt du har betalt for alle dine La Roar Life Science i dit medlemskabs løbetid. Mangler du at betale for en eller flere La Roar Life Science forbeholder vi os ret til at gemme dine kortoplysninger indtil alle dine La Roar Life Science er betalt, hvorefter dine kortoplysninger vil blive slette seneste 14 dage senere.

Det er dit ansvar, at sørge for at dine kortoplysninger altid er opdaterede. Du kan altid opdatere dine kortoplysninger ved at logge ind på din profil på www.la-roar.com.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke til at La Roar Life Science A/S gemmer dine kortoplysninger tilbage. Og La Roar Life Science A/S vil i så fald straks slette de gemte kortoplysninger. Ønsker du at trække dit samtykke tilbage skal du skrive til info@la.roar.com.

Vi forbeholder os ret til at afstå og handle med dig, såfremt vi har en reel og saglig begrundelse for dette.

Manglende betaling: I tilfælde af at det ikke har været muligt for os at trække penge på dit kort uanset om det skyldes forkerte kortoplysninger eller manglende dækning på kortet modtager du påmindelsesskrivelser via. Email.

Manglende betaling: Er det efter 7 dage efter den første fejlede betaling stadig ikke muligt for os at trække penge på dit kort modtager du endnu en påmindelsesskrivelse via. Email.

Manglende betaling. Er det efter 14 dage efter den første fejlede betaling stadig ikke muligt for os at trække penge mailes en rykker til dig med konsekvenserne af den udeblivende betaling og der pålægges i den forbindelse et gebyr på kr. 100.

Manglende betaling: Er det efter 21 dage efter den første fejlede betaling stadig ikke muligt for os at trække penge på deres konto, eller de ikke har gennemført betalingen til os på anden vis f. eks. Ved bankoverførsel eller mobile pay mailes en advarsel om at sagen overdrages til retslig inkasso, med yderligere omkostninger for kunder.

Udsolgt

Vi har generelt alle vores produkter på lager til enhver tid. I tilfælde af at et produkt er udsolgt, kontakter vi dig dog inden for 24-48 timer efter bestillingens ordre for at fortælle dig, hvornår produktet vil være tilgængeligt eller eventuelt foreslå en alternativ ordre.

Betaling

La Roar Life Science modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Mastercard, Amex eller som mobilepay betaling samt PayPal. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Levering

Du vil modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Ved modtagelse bedes du kontrollere, at din bestilling stemmer overens med ordrebekræftelsen, samt at kontaktoplysningerne er korrekte. Opdager du fejl eller mangler, eller har du ændringer til din ordre, har du altid ret til hurtigst muligt at kontakte La Roar på info@la-roar.com.

La Roar tilstræber at sende varen indenfor 24 timer fra bestilling på hverdage, men der kan være situationer, hvor levering sker senere.

La Roar kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtmanden. I tilfælde af decideret udeblevne leverancer, fremsender La Roar naturligvis en ny leverance uden beregning.

Good things will happen