FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

La Roar - Reklamation/ returnering

Reklamation og varereturnering

Når du handler på www.la-roar.com, finder købelovens mangelsregler anvendelse.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes der ske henvendelse til:

La Roar Life Science 
Co/ Sund Innovation Hub
Nørre Allé 42, stuen
2200 København N
Telefonnummer: +45 4283 6223

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller til pakkeshop. Forud for returnering sendes der altid en mail til info@la-roar.com

Returnering kan også ske ved, at nægte modtagelse eller ved at aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen.

Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og La Roar Life Science har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer på din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondance form.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på info@la-roar.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Hvis du ønsker at kontakte La Roar Life Science, kan du gøre det på:

La Roar Life Science ApS
Co/ SUND Innovation Hub 
Nørre Allé 41
2200 København N
CVR: 39379775
Tlf: +45 4283 6223

Good things will happen