FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Når helheden er mere end summen af dens dele

Naturens intelligente kompleksitet 

På samme måde som naturen søger vi også for, at udvikle intelligente produkter. Vidste du fx at vitamin C øger optagelsen af jern og kobber bidrager til en normal jerntransport i kroppen? At vitamin D understøtter til en normal udnyttelse af calcium? eller at mineralet zink bidrager til en normal omsætning af vitamin A? 

Rent faktisk var dette en stor del af den systematiske gennemgang, vi har foretaget af hvert enkelt næringsstof og deres sammensætninger i vores produkter. 

Mikronæringsstoffer indgår i komplicerede processer. Hver især har de en høj grad af specialisering og forskellige indvirkning på metabolismen både sammen og hver for sig. Nogle vitamin og mineraler skal helst undgår hinanden i tarmen, men andre vitaminer og mineraler optages bedst i sammenspil med hinanden.

Derfor har vi vitamin C og jern i samme tablet, samt kobber som en del af din dagsdosis. Alle vores produkter hvori du finder calcium vil du også altid finde vitamin D, og så har vi sørget for altid, at understøtte omsætning vitamin A i vores multivitamin-mineral tabletter med zink. 

 

Effektiv hverdag

Vi arbejder for at gøre kosttilskud nemt. Derfor udvikler vi samlede løsninger, og pakker tilskuddet i praktiske dagsdoser. Dosisposerne gør det let og overskueligt at få taget sit daglige tilskud. Er du på farten kan du nemt tage poser med svarende til rejsedage. Og er du i tvivl om hvorvidt du huskede dit tilskud i går, så har vi nummeret den lille pose for dig, så du altid har overblik ift. hvor til i dit kosttilskud, du er kommet til.

Alle produkter indeholder hver især deres helt egen og special designet multivitamin-mineral tablet, tilsat en eller flere essentielle mineral tabletter, samt en eller flere special tabletter bestående af fx ekstra enzymer eller aminosyre alt afhængig af hvor i din forældrefase du står.

 

Samlet rimer på value for money

Træt af at åbne fem pilleglas hver gang du skal have dine tilskud? Kosttilskud kan være en omkostningsfuld omgang. Derfor er det også vigtigt, at vi får gode solide tilskud, der fungerer optimalt i en travl hverdag.

Det er dyrt selv at købe og samle alle de forskellige tilskud. Folat, vitamin D, magnesium, jern, kalk, en multivitamin og omega fedtsyrer. Det løber op. Særligt hvis du stiller krav til naturlighed, sammensætning og ikke mindst bæredygtigheden af dit produkt. 

Med La Roars produkter får du ikke kun et one-stop multivitamin-mineral tilskud der samlet set er god value for money. Der er også muligheden for at gøre som mange andre kvinder, og benytte den fordelagtige volume rabat fx. via vores abonnementløsning. 

Good things will happen