FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Cecilie Mogensen: "Det giver mig en tryghed, at jeg kan hjælpe min krop på vej"

"Det giver mig en tryghed, at jeg kan hjælpe min krop på vej"

Fortæl os lidt om dig selv?
Jeg hedder Cecilie Mogensen, er 31 år gammel og bor i Århus sammen med min kæreste Jonas. Vi venter vores første barn og har termin slut november. Til dagligt arbejder jeg med HR i en større dansk virksomhed og er uddannet Cand.soc. i Uddannelsesvidenskab fra Aarhus Universitet.
 
Hvad betyder sundhed for dig?

For mig er sundhed at være bevidst om at prioritere mig selv og gøre ting jeg godt kan lide. Det kan være at gå en tur ved vandet, læse en bog, dyrke yoga eller bare at flade ud og se en serie. Jeg har altid gået meget op i at give mig selv de bedste forudsætninger for at fungere til hverdag ved at læse om god kost og kosttilskud - og ikke mindst at lave god, nærende mad fra bunden.

 

"Jeg har altid set iltmasken, når man er ude at flyve, som en god metafor for det her med at være bevidst om at prioritere sig selv; du skal først give dig selv iltmaske på før du kan hjælpe og være der for andre"

 

Det fungerer lidt som mit indre kompas for sundhed, da det er svært at være noget for andre, hvis du ikke har fokus på at nære dig selv i første omgang. For mig handler sundhed derfor lige så meget om mental sundhed, fordi det er den måde vi er i og møder verden på - og som får betydning for vores generelle velbefindende.

 

Hvordan har din graviditet været?

Jeg har haft en god graviditet uden de store gener ift. hvordan jeg kan høre nogle andre har haft det med bækkenløsning, sygemelding, kvalme mm. Mine ‘gener’ har centreret sig om træthed, vand i kroppen og lændesmerter her i den sidste del af graviditeten, men ellers har min graviditet i det store hele været god. Jeg har dog godt kunne mærke på mig selv, at nervøsiteten for at miste undervejs har været tilstede som en lille underliggende stemme. Derfor var det rigtigt rart at komme et godt stykke over halvvejs i graviditeten, da stemmen herefter blev mindre betydelig for hver uge, der gik. 

 

 

Hvad glæder du dig mest til ved at blive mor?

Det er helt klart at møde vores lille dreng. Nu har jeg båret rundt på ham og mærket udviklingen både fysisk og mentalt fra uge til uge og måned til måned. Jeg glæder mig til at lære ham at kende og lære, hvad det vil sige at være mor - og det at blive forældre sammen med min kæreste. Og så glæder jeg mig virkelig meget til at se hans træk og hvad han har fået med fra os hver især. Derudover også at få egne erfaringer ift. alle de ‘historier’ man hører om fødsler, søvn, amning mm. Jeg glæder mig til at få min egen eller vores egen historie, som “bare” er vores og som vi sammen kommer til at udvikle på fremadrettet. 

 

Har du tænkt over hvordan du kan passe på dig selv efter fødslen?

Jeg vil i høj grad forsøge at blive ved med at gøre, som jeg altid har gjort. Huske at prioritere og nære mig selv selvom jeg ikke er i tvivl om, at det kan blive rigtig svært, når man har en lille en at se til. Jeg er indstillet på, at det bliver en læring, men jeg håber på, at jeg husker det, når jeg bliver presset - for det gør jeg uden tvivl. Derudover slipper jeg ikke La Roar, da jeg kommer til at fortsætte på MaternityCare det første år efter fødslen for at understøtte helingsprocessen og mælkeproduktionen i forbindelse med amning. Det giver mig en tryghed, at jeg kan hjælpe min krop på vej på den måde. 

 

Hvorfor valgte du at blive ambassadør for La Roar?

Det er ganske enkelt et gennemtænkt og lækkert produkt, som jeg er og har været 110% er tryg ved at tage. Jeg har haft en rigtig god kontakt til Tine, som har grundlagt La Roar, og hendes tilgængelighed og kærlige guidning inden for valg af produkter har været fantastisk at mærke. Det er også en af medårsagerne til, at jeg har været med så længe.

 

"At tage en dagsdosis, som har været skræddersyet dét man skal have som gravid, har givet mig en kæmpe tryghed igennem min graviditet og jeg vil anbefale produktet til alle"

 

For mig at se er det genialt, at jeg har kunne få det som et abonnement, hvor jeg har været sikker på ikke at stå uden de vigtige vitaminer og mineraler jeg skal bruge på noget tidspunkt. Der er nok tanker, der rumsterer, når man skal til at skabe og passe på et lille menneske i maven, og det har været rart, at andre har tænkt på, hvad der skal til for at være dækket godt ind på kosttilskudsfronten.

Op til min graviditet begyndte jeg at sætte mig ind i de kosttilskud, som er gode at supplere kosten med, men det var svært at finde rundt i den jungle, og jeg oplevede at skulle købe 6-7 forskellige produkter, nogle også fra udlandet, da niveauerne ikke var høje nok i de danske produkter. Derfor var det virkelig rart, da jeg fandt frem til La Roar, da jeg oplevede, at der var tænkt mere holistisk omkring kosttilskud og graviditet, og ikke mindst dét at gøre kroppen klar til graviditet.

 

Er der andet du godt kunne tænke dig, at give dine medsøstre med på vej, enten til hende, der er på vej ind i en graviditet eller måske står midt i den?

Du gør hvad du kan, stol på at det er godt nok. Gør gode ting for dig selv og husk dig selv i din graviditet. Det kan fx være gravidmassage eller hvad du synes er rart. Det kan hurtigt gå op i praktiske to-do lister om hvad der skal købes ind af forskellige ting til baby. Vær glad og accepter det du når. Der er trods alt noget tid til at få det hele gjort. Involver din partner i dine tanker - de mærker ikke det samme som dig, så her kan det være rart at få sagt tingene højt og kommunikere åbent omkring det du står med eller tænker på, så fylder det mindre og giver plads til andet.  

 

La Roars produkter som Cecilie har/er glad for: 

HormonalCare™ er et unikt sammensat multivitamin-mineral, planteekstrakt og omega-3 kosttilskud med vitamin B6 der bidrager til regulering af hormonaktiviteten, samt organisk myo-inositol.

PregnancyCare™ er et unikt sammensat multivitamin-mineral, planteekstrakt og omega-3 kosttilskud med folat, der bidrager til vævsvæksten hos den gravide kvinde.

MaternityCare™ er et unikt sammensat multivitamin-mineral, planteekstrakt og omega-3 kosttilskud med bukkehornsfrø, der bidrager til helingsprocessen efter fødsel og øger mælkeproduktionen.

 

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 20/4-2022

  Mai Pham: For mig har det været ekstremt vigtigt at kunne læse om kosttilskuddenes sammensætning, vitaminernes og mineralernes kilder og optagelse.

  Vi venter vores første barn – en lille dreng ved navn Marley, som kommer slut juni. 

  Jeg ønsker at støtte La Roar...

 • 6/3-2022

  Cecilie Mogensen: "Det giver mig en tryghed, at jeg kan hjælpe min krop på vej"
  Cecilie Mogensen: "Jeg har altid set iltmasken, når man er ude at flyve som en god metafor og et godt billede på det her...
 • 19/2-2022

  Line og Thomas: ’’Et sundt sind, i et sundt legeme’’ - og netop dét er målet.
  I det her blogopslag byder vi vores to skønne ambassadører, Line og Thomas fra Sunshinetribe, velkommen til La Roars community. Klik ind og læs mere om det...
 • 10/10-2021

  Freya Cecilia Asbjerg: "Jeg glædede mig til at være nogens mor. Det har jeg altid vidst, at jeg ville være."
  Jeg lærte Tine af kende, da jeg havde La Roar som kunde i efteråret 2019. Jeg blev målløs over hendes dedikation, hendes viden indenfor...
 • 6/10-2021

  Mennesker har brug for mennesker. Uanset hvor i livet, vi står.

  Mette Marie Thornam: Måske har vi lært at klare alting selv – også når noget i livet er svært. Men det har aldrig være...

 • 17/9-2021

  Katrine Nexø: Efter en lang rejse mod at blive gravid, er jeg blevet bedre til at passe på mig selv.
  Da jeg fik øjnene op for La Roar, gav det så god mening. De forklarer på en overskuelig og inspirerende måde, hvad de forskellige...
1/6

Se alle artikler

Good things will happen