FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Line og Thomas: ’’Et sundt sind, i et sundt legeme’’ - og netop dét er målet.

Line og Thomas 

 

 

Fortæl os lidt om jer selv 

Vi er Line og Thomas fra Sunshinestribe, begge mennesker med et utrolig stort eventyrgen og en rejselyst, som sjældent helt bliver stillet. Vi er oprindeligt begge jyder, men vi bor i dag sammen på Nørrebro i København. 

Vi er begge selvstændige, jeg som smykkedesigner og Thomas som tømrer. Vi er begge drømmere med stort D og samtidig handlingsmennesker, så der bliver også rykket på drømmene.

Det viste sig at vi havde en fælles drøm, var at købe en varevogn og bygge vores egen van, som blev et meget centralt omdrejningspunkt tidligt i vores forhold. 

Thomas & Line - La Roar

Hvordan mødte I hinanden? 

Line blev inviteret med til min 30-års fødselsdag, som jeg holdt på Kayak Bar i København. Vi kendte ikke hinanden før festen og talte faktisk ikke meget sammen den aften. 

Nogle dage senere skrev vi lidt sammen og oplevede fed kemi, blandt andet grundet den store fælles passion for rejser og eventyr. Det ledte til planen om en kaffedate, men den nåede vi aldrig, for under 24 timer efter stødte vi tilfældigt på hinanden ude i en skov i Nordsjælland, på en sheltertur, som en fælles ven arrangerede - skørt og lidt vildt sammentræf. Den aften kyssede vi, og vi har været sammen lige siden! 

Hvor længe havde I været sammen før I besluttede jer for at ville være forældre? 

Faktisk kun omkring 13-14 måneder. Men samtalen om børn og familie havde vi faktisk allerede indenfor de første to uger, efter vi mødte hinanden. Det var en præmis for, at kunne se os indlede et forhold. 

Vi har hele tiden været helt enige om, at skulle man være forældre en dag, skulle det 100% være et kærlighedsbarn, og det var først da vi mødte hinanden, at vi begge kunne mærke og se den vej folde sig ud med et andet menneske.

I er jo vant til at være meget på farten - vil I fortsat være det nu, hvor I er blevet forældre - og hvilke tanker har I gjort jer herom?

Ja, det med eventyr, turer og rejser føler vi begge er så stor en del af hvem vi er som mennesker. Vi har klart et stort ønske om at fortsætte et liv i den bane - selvfølgelig med et kæmpe rum og hjerte for hvad end vores lille pige har behov for. 

Vi tror begge på, at hvis vi bestræber os på at leve vores bedste liv og gøre det som gør os glade og lykkelige i vores liv, så får Elva Sol også de absolut bedste og mest overskudsfyldte og glade forældre. 

Man kan jo det meste med børn - det siger vores forældre i hvert fald. Det er nok mest et spørgsmål om planlægning og med ro og rummelighed i at planerne skal ned i et andet gear og det som vi foretager os, er noget som vi alle tre kan følge med til.

Hvad er sundhed for jer?

“Et kendt citat lyder: “et sundt sind, i et sundt legeme”, og netop dét er målet.”

At vi føler os stærke i egne kroppe. At vores kroppe er funktionelle og mobile, og kan bruges til de ting som vi ønsker. At spise intuitivt og balanceret. 

At føle glæde, mening og lykke i stor overvægt til andre tungere følelser. At sove, restituere og være i ro i det omfang vi føler behov for, og ikke mindst have ro omkring at være i ro. Det er et stort spørgsmål, som vi begge kan tale længe om.

Hvordan får I det inkorporeret med en lille ny og når I er på farten? 

Ganske godt faktisk. Hun er overordnet så nem og sød. Vi planlægger altid en buffer, når vi kører på turer, så der er plads til en amning, bleskift og bare en pause til pludder og hygge. Ned i gear, og leve mere efter Elva Sols behov og tempo, end vores eget. 

Hvorfor har I valgt at spise La Roars produkter? 

Det har vi grundet et ønske hos os begge, om at give vores kroppe det som de har brug for, for at have det så godt som muligt i en tid, hvor måltider, balanceret og hjemmelavet sund mad, søvnvaner med videre nemt gik i fløjten, med en lille ny sjæl, som kræver rigtig meget af vores tid og energi. 

For Line handlede det desuden også om at toiletskabet i forvejen var fyldt med kosttilskud som angiveligt var de helt rette for hende at indtage før og efter fødslen, men vi anede intet om hvilke kilder kosttilskuddene reelt kom fra, og det spiller ikke særlig godt sammen med Lines tanker om blandt andet ernæring og sundhed. Og dertil er det helt simpelt at 

“La Roars produkter er sammensat af rene og næringsrige kilder, og en masse tanker om hvordan de forskellige kosttilskud eventuelt påvirker hinanden og optages i kroppen.” 

Hos La Roar har vi metodisk udvalgt vores kilder og mineraler. Vi har søgt kloden for at finde kilderne til næringsstofferne og håndplukket vores råvarer. Det gælder fra den antarktiske Omega-Krill™ til den naturlige C-vitaminkilde fra brasilianske acerolabær. 


Hvorfor har I valgt at blive ambassadører for La Roar? 

La Roars arbejde er vigtigt. Fertilitet er en grundsted i en sund krop. 

I graviditeten oplevede vi begge at have fokus på at Line fik spist og næret sig selv, med det fokus at vores datter fik præcis hvad hun havde brug for. Efter fødslen lå vores fokus fortsat hos vores datter, og vi glemte begge vores egne behov og kom derfor i underskud. Post partum tiden var udfordrende, og her blev det en tryghed at vi kunne læne os op ad den viden om, at vi fik de mineraler og vitaminer, som særligt Line havde brug for, så hun kunne hele og komme sig. Dertil tror vi begge på, at ved at understøtte vores egen fertilitet, underbygger det blot en naturlig sund krop.  

Thomas har siden Elva Sols fødsel spist FertilityMan™, der er et unikt sammensat multivitamin-mineral, planteekstrakt og omega-3 kosttilskud med selen, der bidrager til normal dannelse af sædceller.

Line spiser MaternityCare™, der er et sammensat multivitamin-mineral, planteekstrakt og omega-3 kosttilskud med bukkehornsfrø, der bidrager til helingsprocessen efter fødsel og øger mælkeproduktionen. 


Måden hvorpå La Roar tager ansvar for det produkt som de laver, har vi en enorm respekt for. Grundigheden og det researcharbejde som ligger til grund for det endelige produkt er så imponerende. 

At hjælpe med at sætte fokus på kvinder og mænds fertilitet er et stort, følsomt og vigtigt område. Vi kender selv mange som er berørte af netop de udfordringer som der kan ligge i at stifte familie. 

 

Hvad talte I om op til forældreskabet? 

Mange ting. Nogle dage, hvad pokker har vi rodet os ud i? Langt de fleste dage handlede det om hvor meget vi glædede os, og det lidt surrealistiske i at Line lige nu var i gang med at bygge et lille menneske indeni sig - VILDT!!

Mest af alt talte vi om rejser, fremtid og drømme og vigtigheden af at vi ikke bare slap alle de drømme, men lod dem finde en ny form, og fortsat arbejde mod at folde de drømme ud, som i fremtiden viser sig bæredygtige, ikke bare for os som par, men nu os alle tre som familie. 

 

Hvad har I talt om efter I er blevet forældre? 

Faktisk mange af de samme ting. Både de der dage med F***! Hvad har vi rodet os ud i? Men det var egentlig kun i den lidt turbulente tid i de allerførste uger, hvor hverken søvn, kost, intimitet eller noget andet rigtig havde fodfæste. 

Vi er blevet bevidste om hvor stor en gave det er at vi begge er selvstændige og har valgt at holde fuld barsel, sammen i minimum det første halve år.

Overraskelsen over hvor naturligt vi begge føler vi er landet i rollerne som forældre og et bevidst fælles fokus på alt det smukke og fine ved at have bragt et lille menneske til verden. Selvfølgelig er der dage hvor bølgerne går højt og hvor det er svært lige at se og mærke overskuddet og dagligdagsglæden, men vi er begge ret gode til at fokusere på det positive, at se fremad og bestræber os også på at gøre det for hinanden, de dage hvor der er brug for én at læne sig ind i. 

 

Hvad ville I gerne have vidst før, under og måske efter fødslen?

Hvor vigtig og fantastisk en fyldt fryser ville vise sig at være! 

Ej, nok mest af alt en øget bevidsthed om at alt er en fase og at den tumulthed som vi begge til tider følte i de første uger, ville lande i en ro og naturlighed i os begge. At fortvivlelsen ville forsvinde og blive skiftet ud med utrolig glæde og dyb kærlighed.

At rollen som lykkelige nybagte forældre nok skulle indfinde sig, selvom det i ny og næ, sent ud på natten, med en grædende baby i favnen virkede som en meget fjern virkelighed.

Var det muligt, ville en større bevidsthed om, og forberedelse ind i at vi godt kunne forvente at blive kastet ud i en større eller mindre identitetskrise også have gavnet – krise var det måske ikke helt - men noget har i hvert fald flyttet på sig, og da det stod på, føltes det meget stort og voldsomt og det tog sin tid lige at lande på begge ben igen.

Line og Thomas spiser MaternityCare & FertilityMan

MaternityCare™ er et unikt sammensat multivitamin-mineral, planteekstrakt og omega-3 kosttilskud med bukkehornsfrø, der bidrager til helingsprocessen efter fødsel og øger mælkeproduktionen. 

FertilityMan™ er et unikt sammensat multivitamin-mineral, plateekstrakt og omega-3 kosttilskud med selen, der bidrager til normal dannelse af sædceller, samt coenzym Q10. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 20/4-2022

  Mai Pham: For mig har det været ekstremt vigtigt at kunne læse om kosttilskuddenes sammensætning, vitaminernes og mineralernes kilder og optagelse.

  Vi venter vores første barn – en lille dreng ved navn Marley, som kommer slut juni. 

  Jeg ønsker at støtte La Roar...

 • 6/3-2022

  Cecilie Mogensen: "Det giver mig en tryghed, at jeg kan hjælpe min krop på vej"
  Cecilie Mogensen: "Jeg har altid set iltmasken, når man er ude at flyve som en god metafor og et godt billede på det her...
 • 19/2-2022

  Line og Thomas: ’’Et sundt sind, i et sundt legeme’’ - og netop dét er målet.
  I det her blogopslag byder vi vores to skønne ambassadører, Line og Thomas fra Sunshinetribe, velkommen til La Roars community. Klik ind og læs mere om det...
 • 10/10-2021

  Freya Cecilia Asbjerg: "Jeg glædede mig til at være nogens mor. Det har jeg altid vidst, at jeg ville være."
  Jeg lærte Tine af kende, da jeg havde La Roar som kunde i efteråret 2019. Jeg blev målløs over hendes dedikation, hendes viden indenfor...
 • 6/10-2021

  Mennesker har brug for mennesker. Uanset hvor i livet, vi står.

  Mette Marie Thornam: Måske har vi lært at klare alting selv – også når noget i livet er svært. Men det har aldrig være...

 • 17/9-2021

  Katrine Nexø: Efter en lang rejse mod at blive gravid, er jeg blevet bedre til at passe på mig selv.
  Da jeg fik øjnene op for La Roar, gav det så god mening. De forklarer på en overskuelig og inspirerende måde, hvad de forskellige...
1/6

Se alle artikler

Good things will happen