FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Vi er ikke bare et hylster med et sind

Sif Rømer
 

Fortæl lidt om dig selv, og hvad du brænder for 

I dag er jeg mor til 2, meget heldigt gift og fungerer professionelt som biokemisk DNA-detektiv i egen klinik – Hormonterapiklinikken.

Herfra sender jeg klienters blodprøver, spyt-tests, urinprøver og kindskrab til verdens førende laboratorier og leder rundt i analyser, hospitalsjournaler og screenings. Jeg ser det som min yndlingsaktivitet. Næsten ligestillet med baneræs og børneleg! 

Jeg brænder for at erstatte symptombehandling med rodårsagsbehandling.

Min personlige sundhedsrejse startede for alvor, da jeg som kun 12-årig fik en blodprop i hjernen. Ingen ved hvorfor, men efter adskillige blodprøver og DNA-prøver op gennem årene, overgiver jeg mig til den tro, at nogle ting sker af en helt speciel årsag. Jeg skulle ikke være biløkonom, ej heller diætist – jeg skulle min helt egen vej med min klinik.

Inden da skulle min mand og jeg dog først bo i udlandet, opleve 3 ufrivillige aborter og have stablet en hverdag på benene, indeholdende meditation, koldtvandsbade, vejrtrækningsøvelser og yoga. Jeg har en selvstændig mand i den finansielle verden, der om nogen ved, at kroppen skal holdes i balance. 

Lige inden kunstige hormoner og insemineringer blev en realitet, opsøgte vi en komplementær hormonterapeut. Kort efter ventede vi Eleanor. Jeg begyndte selv at studere til komplementær hormonterapeut, og før jeg havde færdiggjort min uddannelse, var jeg mor til to.

I dag er jeg ikke i tvivl. Vores individualitet på celleplan er en fascination. Tænk sig at man kan fodre sine celler. Have medbestemmelse over sit helbred. Vi er ikke bare et hylster med et sind. Og blodproppen, den har helt klart vist mig i den rigtige retning.

 

"Det, som jeg synes er smart ved kosttilskud, bevægelse og mad, er at man får medbestemmelse over en given situation."

 

Hvilket område er du specialiseret i, og hvorfor har du valgt dette område?

Vores egen vej til ønskebarnet varede 3 år og føltes enorm lang. Jeg ønsker det ikke for nogen, og derfor er fertilitet ét af mine specialer.

Ud over fertilitet, arbejder jeg rigtig meget med generelt velvære. Alt fra udredning af PMS til mildning af overgangsalder og optimering af mandens fertilitet. De fleste af mine klienter kommer dog med stress, som vi sætter os ned og får styr på sammen.

Jeg kan godt lide omskiftelighed, og med speciale i hormoner, som er budbringere til kroppens celler, har jeg en ret bredspektret kunnen.

 

 

Hvad er sundhed for dig?

Det er egentlig bare udfaldet af en respektfuld kommunikation med mine celler. Med mig selv. Dét at kunne eksistere uden smerter, mærke glæden, sprudle af energi, fantasi og overskud.

Kommunikationen ligger i maden vi indtager, aktiviteten vi udsætter os selv for, både fysisk og mentalt, samt vores tanker og omgivelser. Vær opmærksom på dine omgivelser og det nærmiljø du befinder dig i. Hvis du giver din krop en masse grøntsager og grin og fedter lidt for den, vil den skrue op for de gener, der håndterer stress, inflammation og sprøjtegifte.

En god balance mellem tingene og en masse kram!

"Det er veldokumenterede ingredienser og et produkt, der er nemt for mine klienter at forholde sig til – og så indeholder det lige dét ekstra, som jeg ikke finder andre steder."

 

Hvad er din filosofi, når det kommer til sundhed, kost og kosttilskud? 

Jeg bruger kosttilskud og andre sundhedstiltag, når det er tydelig at der mangler en komponent, der gør at kroppens signalering til en pågældende proces er i balance.

Det handler om at finde ud af, hvor du er i underskud, og hvordan du kommer op igen. Det, som jeg synes er smart ved kosttilskud, bevægelse og mad, er at man får medbestemmelse over en given situation. Eksempelvis ved menopausen, p-pillestop, migræne, stress og fertilitet – generelt ved hormonelle ubalancer – du har faktisk en stemme og værktøjer såsom bevægelse, kost og søvn til at hjælpe dig i den rigtige retning. Det er da smart!

Kvalitet er vigtigt for mig, ligesom jeg altid tjekker optagelighed og mærker efter. Et kram mener jeg også kan langt mere, end vi lige går og tænker over til daglig. 

Hvilke initiativer er du i gang med lige nu, og hvilke tidligere bedrifter er vigtige at vide om dig? 

Det sidste års tid har min egen virksomhed og klinik fyldt rigtig meget. Ideerne flyver omkring ørerne på os herhjemme, og det eneste 100 % visse er, at jeg hjælper en masse mennesker til kropslig ro og sindsro. 

Skulle man lægge en teaser ind, så har min mand og jeg et helt specielt projekt i gang. Og dét kommer I forhåbentlig til at kende til inden midten af 2021.  

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 20/4-2022

  Mai Pham: For mig har det været ekstremt vigtigt at kunne læse om kosttilskuddenes sammensætning, vitaminernes og mineralernes kilder og optagelse.

  Vi venter vores første barn – en lille dreng ved navn Marley, som kommer slut juni. 

  Jeg ønsker at støtte La Roar...

 • 6/3-2022

  Cecilie Mogensen: "Det giver mig en tryghed, at jeg kan hjælpe min krop på vej"
  Cecilie Mogensen: "Jeg har altid set iltmasken, når man er ude at flyve som en god metafor og et godt billede på det her...
 • 19/2-2022

  Line og Thomas: ’’Et sundt sind, i et sundt legeme’’ - og netop dét er målet.
  I det her blogopslag byder vi vores to skønne ambassadører, Line og Thomas fra Sunshinetribe, velkommen til La Roars community. Klik ind og læs mere om det...
 • 10/10-2021

  Freya Cecilia Asbjerg: "Jeg glædede mig til at være nogens mor. Det har jeg altid vidst, at jeg ville være."
  Jeg lærte Tine af kende, da jeg havde La Roar som kunde i efteråret 2019. Jeg blev målløs over hendes dedikation, hendes viden indenfor...
 • 6/10-2021

  Mennesker har brug for mennesker. Uanset hvor i livet, vi står.

  Mette Marie Thornam: Måske har vi lært at klare alting selv – også når noget i livet er svært. Men det har aldrig være...

 • 17/9-2021

  Katrine Nexø: Efter en lang rejse mod at blive gravid, er jeg blevet bedre til at passe på mig selv.
  Da jeg fik øjnene op for La Roar, gav det så god mening. De forklarer på en overskuelig og inspirerende måde, hvad de forskellige...
1/6

Se alle artikler

Good things will happen