FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Izabella Winther: Der skal være plads til livsglæde og til at gøre noget dejligt for dig selv

Izabella Winther

Fortæl lidt om dig selv, og hvad du brænder for:

Mit navn er Izabella Winter. Jeg er indehaver af og kvinden bag klinikken Huskdigselv. Jeg har været uddannet FDZ-zoneterapeut siden 2000 og har løbende specialiseret mig i tiden op til graviditet, graviditet, fødsler og spædbørn og hjulpet rigtig mange kvinder på min klinik. 

Jeg er også uddannet fødselsterapeut og har deltaget og assisteret ved mere end 60 fødsler, og sidst, men ikke mindst har jeg en uddannelse som Totum-kropsterapeut og kan på den måde tilbyde en helhedsbehandling til dig, som ønsker at komme af med kroppens blokeringer og spændinger – hvad enten de er mentalt eller fysisk funderet. 

I klinikken Huskdigselv tilbyder vi behandling til især kvinder: zoneterapi, kropsterapi, gravidmassage, rebozo, fødselsforberedelse mv.

Jeg er også indehaver af Fødselsterapeuten ApS, hvor vi uddanner fødselsterapeuter, som assisterer gravide kvinder og par før under og efter deres fødsel. Du kan læse mere på www.foedselsterapeuten.dk

"Jeg anbefaler altid kvinden, der gerne vil være gravid, at hun tager kosttilskud målrettet en kommende graviditet. Jeg husker hende også på, at manden også med fordel kan supplere sin kost med kosttilskud."Hvilket område er du specialiseret i, og hvorfor har du valgt dette område?

Jeg er optaget af at hjælpe kvinder. Det falder mig meget naturligt at tale med kvinder om deres udfordringer. Det kan handle om alle aspekter af livet, men i mit daglige virke fylder problemstillinger omkring graviditet meget: den ensomme og for nogle lange rejse, det er for mange kvinder at være barnløs, og den bekymring, der er ved at være gravid.

Mine klienter bruger mig som en usynlig følgesvend – hos mig er der et frirum, hvor kvinden kan få lettet sit hjerte. Jeg ser det som min fornemmeste opgave at vejlede og vende hendes situation lidt på hovedet, så hun får nye perspektiver og kan sænke skuldrene lidt.

Mange kvinder har et stort behov for kontrol og ender med at opstille mange restriktioner for sig selv. Så selvom intentionerne er gode, kan det ende med at kvinden spænder ben for sig selv og kommer til at dominere hendes dagligdag og parforhold. Graviditet er ikke altid noget, vi selv kan planlægge og få til at ske, når vi gerne vil. Og når det ikke sker af sig selv, kan det være svært at give slip på restriktionerne og kontrollen.


Hvad betyder sundhed for dig?

Sundhed er ikke nødvendigvis, at man lever efter meget strenge regimer. Vi ved alle sammen godt, at vi skal spise sundt, motionere, sove godt og holde igen med sukker, alkohol og andre stimulanser.

Kvinderne har en tendens til at glemme sig selv, og at der er et liv, der skal leves lige nu og her i ventetiden, og hvis det bliver for stramt, bliver det for surt at stå op til hver dag – specielt, hvis du på andet år arbejder på at blive gravid. Så skal der også være plads til lidt livsglæde og til at gøre noget dejligt for dig selv. Jeg inviterer kvinden tilbage til det liv, som hun levede med sin partner, dengang hun var nyforelsket. Flere grin og mere spontanitet.


Hvad er din filosofi, når det kommer til sundhed, kost og kosttilskud?

Jeg anbefaler altid kvinden, der gerne vil være gravid, at hun tager kosttilskud målrettet en kommende graviditet. Jeg husker hende også på, at manden også med fordel kan supplere sin kost med kosttilskud. Hvis der er nedsat sædkvalitet, er det en god idé at supplere med zinktilskud. Det går fint i spænd med de produkter, La Roar har udviklet.

"Graviditet er ikke altid noget, vi selv kan planlægge og få til at ske, når vi gerne vil. Og når det ikke sker af sig selv, kan det være svært at give slip på restriktionerne og kontrollen."Hvilke initiativer er du i gang med lige nu, og hvilke tidligere bedrifter er vigtige at vide om dig?

Jeg er en kvinde, der sætter ting i gang og hele tiden udfordrer mig selv med nye projekter her fra mine to virksomheder. Inden for de seneste år har det handlet om, at jeg har fået mit eget hus – det kalder jeg for Huset Huskdigselv. 

I klinikken er vi også blevet flere behandlere, og vi udvikler løbende vores behandlingstilbud til vores klienter. Vi gør os i:

Zoneterapi, kropsterapi, gravidmassage, rebozomassage, øreakupunktur, gravidpakker, fødselsmodning, igangsættelse af fødsel, gravidyoga, fødselshjælp, babyzoneterapi.

Du kan læse mere om vores behandlinger her: https://huskdigselv.dk/behandlinger/

Huset danner også rammen om fødselsterapeutuddannelsen, hvor vi med udgangen af februar 2021 har uddannet 34 fødselsterapeuter.

Jeg har i samarbejde med Podimo lavet en podcastserie i 7 afsnit, som omhandler kvinder med forskellige udfordringer inden for mit speciale. Her er lytterne inviteret med ved briksen til en snak under en zoneterapibehandling. Du kan finde podcasten her https://podimo.com/dk/shows/db2e785b-9e4d-46f4-9e0d-aed64729e4ca

Vi tilbyder som noget helt nyt fødselsforberedende gravidyoga – det har vist sig at være en bragende succes, og vi arbejder på at få flere spændende tilbud til kvinder i huset. Vi har gravidyoga-hold om onsdagen. Det er små hold, hvor kvinderne mødes 6 onsdage med fokus på smidighed, vejrtrækning og afspænding, så de er klædt på til deres kommende fødsel. Læs mere her: https://foedselsterapeuten.dk/foedselsforberedende-gravidyoga/

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 20/4-2022

  Mai Pham: For mig har det været ekstremt vigtigt at kunne læse om kosttilskuddenes sammensætning, vitaminernes og mineralernes kilder og optagelse.

  Vi venter vores første barn – en lille dreng ved navn Marley, som kommer slut juni. 

  Jeg ønsker at støtte La Roar...

 • 6/3-2022

  Cecilie Mogensen: "Det giver mig en tryghed, at jeg kan hjælpe min krop på vej"
  Cecilie Mogensen: "Jeg har altid set iltmasken, når man er ude at flyve som en god metafor og et godt billede på det her...
 • 19/2-2022

  Line og Thomas: ’’Et sundt sind, i et sundt legeme’’ - og netop dét er målet.
  I det her blogopslag byder vi vores to skønne ambassadører, Line og Thomas fra Sunshinetribe, velkommen til La Roars community. Klik ind og læs mere om det...
 • 10/10-2021

  Freya Cecilia Asbjerg: "Jeg glædede mig til at være nogens mor. Det har jeg altid vidst, at jeg ville være."
  Jeg lærte Tine af kende, da jeg havde La Roar som kunde i efteråret 2019. Jeg blev målløs over hendes dedikation, hendes viden indenfor...
 • 6/10-2021

  Mennesker har brug for mennesker. Uanset hvor i livet, vi står.

  Mette Marie Thornam: Måske har vi lært at klare alting selv – også når noget i livet er svært. Men det har aldrig være...

 • 17/9-2021

  Katrine Nexø: Efter en lang rejse mod at blive gravid, er jeg blevet bedre til at passe på mig selv.
  Da jeg fik øjnene op for La Roar, gav det så god mening. De forklarer på en overskuelig og inspirerende måde, hvad de forskellige...
1/6

Se alle artikler

Good things will happen