Bliv medlem og få masser af fordele / Fri fragt på alle ordrer / Hurtig levering 1-3 hverdage

Vi er taknemmelige for at opleve at kunne give livet videre

Imke Boje

Fortæl os lidt om dig selv

Jeg hedder Imke Boje og er 30 år gammel. Jeg stammer oprindelig fra Tyskland. Efter et år som au pair i Danmark forelskede jeg mig i Danmarks smukke natur og ikke mindst mentaliteten. Derfor blev jeg hængende, valgte at læse til pædagog og mødte min nuværende mand.

Jeg arbejder som pædagog i en integreret institution og dagtilbud, hvor jeg dagligt trives ved at skabe de bedste rammer og betingelser for vores nye generations udvikling, læring og trivsel.


"Efter et halvt år lykkedes det os at holde en positiv graviditetstest i hånden, og jeg er i skrivende stund midt i min graviditet."

 

Hvordan passer du på dig selv i en travl hverdag?

For at finde ro og balance i mit liv og min hverdag, er det blevet en vigtig del for mig at lægge vægt på min vejrtrækning, gåture, hyggestunder med mine nærmeste og ikke mindst sund og varieret kost. La Roars produkter har desuden skabt en ny rutine med at drikke en kop te om aftenen og derigennem også finde ro.

 

 

Hvorfor spiste du FertilityCare?

Min mand og jeg havde gennem længere tid ønsket at blive forældre, og da en god bekendt blev gravid, udvekslede vi erfaringer såsom kost og ro, og det var i den forbindelse, hun fortalte mig om FertilityCare™ med zink, der bidrager til fertilitet. Så min mand og jeg besluttede os for at pakke vores nye fokuspunkter, heriblandt FertilityCare™, i kufferten og tage et smut til Thailand. Efter et halvt år lykkedes det os at holde en positiv graviditetstest i hånden, og jeg er i skrivende stund midt i min graviditet. 

Nu venter vi vores ønskebarn. Vi kan mærke en livlig pige, og lykken vil ingen ende tage. Vi er taknemmelige for at opleve at kunne give livet videre. Derfor giver det dejlig mening for mig og vores kommende barn at fortsætte med PregnancyCare™ med folat, der bidrager til vævsvæksten under graviditet. 

"Nu venter vi vores ønskebarn. Vi kan mærke en livlig pige, og lykken vil ingen ende tage."

Hvorfor valgte du at blive ambassadør for La Roar?

Jeg har valgt at blive ambassadør for La Roars produkter, da jeg selv har været utrolig glad for at bruge FertilityCare™ op til min graviditet + 1. trimester. Så jeg vil rigtig gerne være med til at sprede det gode budskab om min egen positive oplevelse af at bruge produkterne. Ydermere ser jeg en chance for at kunne implementere La Roars kosttilskud på det tyske marked ved hjælp af mine kontakter i Tyskland. 
 

Hvor håber du at være om 10 år?

Om ti år kunne jeg stadigvæk godt tænke mig at arbejde inden for pædagogfaget. Måske som læringskonsulent, hvor jeg kan give viden videre til andre pædagoger, medhjælpere og institutioner, for at den nye generation får gode muligheder for at udvikle sig. Men en lederstilling, hvor jeg kunne drive et godt team, og hvor samarbejde og trivsel står højest, kunne også være meget spændende. For jeg er overbevist om, at når teamet fungerer, samarbejdet er i top og der er trivsel til stede, kan udvikling finde sted både blandt personalet og børnene.Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 29/4-2021

  Anne Lind Jensen: Jeg har brug for at vide præcis hvad jeg spiser, når et lille liv skal gro
  Jeg har længe følt at chancen for at blive gravid er totalt ude af mine hænder. Det er det for så vidt stadig. Men...
 • 11/3-2021

  Maria Bøge: Det var fortryllende at mærke liv inde i maven
  Jeg synes, at det er svært at give ét godt råd, ift. at blive gravid. Det handler jo om en helhed. Men hvis jeg alligevel...
 • 28/1-2021

  Cecilie Wortziger: I går græd jeg til "I hus til halsen"
 • 14/12-2020

  Imke Boje: Vi er taknemmelige for at opleve at kunne give livet videre
 • 11/11-2020

  Izabella Winther: Der skal være plads til livsglæde og til at gøre noget dejligt for dig selv
 • 11/11-2020

  Nanna Stigel: Jeg brænder for at skabe de bedst mulige forudsætninger for kommende generationer
1/6

Se alle artikler

Good things will happen