FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Jeg er dybt fascineret af kroppens egen evne til at helbrede sig selv

Caroline Fibæk - om kroppens evne til at hele efter fødsel

 

Fortæl lidt om dig selv, og hvad du brænder for?

Jeg hedder Caroline Fibæk, og jeg er dybt fascineret af kroppens egen evne til at helbrede sig selv, hvis blot vi giver den de rette naturlige midler og sørger for at opretholde vores indre balance. Jeg bruger min fritid på at lave lækker mad, passe min køkkenhave, rosenbede og pæoner, spise chokolade, dyrke yoga, grine og kysse.


Hvilket område er du specialiseret i, og hvorfor har du valgt dette område?

Jeg er uddannet naturopath og har specialiseret i kvinders hormonsystem. Jeg studerer også ved The Institute for Functional Medicine og efteruddanner mig løbende hos Dr Hertoghe Medical School. Min passion og mission er at få dig til at vibrere af sundhed og glæde.


Hvad betyder sundhed for dig?

Jeg begyndte at interessere mig for naturlige hormonterapier, efter at jeg fik mit første barn. Jeg har aldrig været diagnosticeret med en hormonel lidelse, men efter en barsel, hvor jeg både studerede og gik hjemme med mit barn, og efter flere år med alt for lidt søvn, for meget stress og ren og skær overlevelse på kaffe var jeg så stresset og udkørt, at jeg måtte gøre noget. Med naturlige terapier og kostomlægning fik jeg pludselig min energi tilbage, og mine månedlige hysterianfald og smertefulde menstruationer forsvandt som dug for solen. Jeg syntes, det var et lille mirakel, og valgte at specialisere mig i kvinders hormonsystem og den naturlige fertilitetsbehandling, så den viden kunne komme mange flere kvinder til gavn.

 

"Jeg er dybt fascineret af kroppens egen evne til at helbrede sig selv, hvis blot vi giver den de rette naturlige midler og sørger for at opretholde vores indre balance."

 

Hvad er din filosofi, når det kommer til sundhed, kost og kosttilskud?

For mig er nøglen en komplementær tilgang til kroppens fine systemer, som favner behandlingen af det hele menneske og bygger bro mellem den alternative og konventionelle medicin. Jeg har dedikeret min karriere til at hjælpe kvinder med at finde frem til de bedste naturlige løsninger på konkrete helbredsmæssige problemstillinger, der har sin rod i hormonel ubalance.


Hvilke initiativer er du i gang med lige nu, og hvilke tidligere bedrifter er vigtigt at vide om dig?

Jeg har skrevet 7 bøger om nydelsesfuld sundhed og hormonel balance, hvoraf flere er oversat til engelsk, tjekkisk og norsk. Siden 2007 har jeg hjulpet flere tusinde kvinder med at komme deres hormonelle ubalancer til livs. Både gennem min klinik, men ikke mindst gennem mine onlinekurser som HormonKuren.

Derfor har jeg startet Institut for Komplementær HormonTerapi sammen med speciallæge i gynækologi og obstetrik Stine Fürst. Det er Nordens første tværfaglige og komplementære uddannelse i HormonTerapi, som favner behandlingen af det hele menneske og bygger bro mellem den alternative og konventionelle medicin. Den startede i oktober 2015, hvor vi uddannede det første hold af 30 til Komplementære Hormonterapeuter. 

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 20/4-2022

  Mai Pham: For mig har det været ekstremt vigtigt at kunne læse om kosttilskuddenes sammensætning, vitaminernes og mineralernes kilder og optagelse.

  Vi venter vores første barn – en lille dreng ved navn Marley, som kommer slut juni. 

  Jeg ønsker at støtte La Roar...

 • 6/3-2022

  Cecilie Mogensen: "Det giver mig en tryghed, at jeg kan hjælpe min krop på vej"
  Cecilie Mogensen: "Jeg har altid set iltmasken, når man er ude at flyve som en god metafor og et godt billede på det her...
 • 19/2-2022

  Line og Thomas: ’’Et sundt sind, i et sundt legeme’’ - og netop dét er målet.
  I det her blogopslag byder vi vores to skønne ambassadører, Line og Thomas fra Sunshinetribe, velkommen til La Roars community. Klik ind og læs mere om det...
 • 10/10-2021

  Freya Cecilia Asbjerg: "Jeg glædede mig til at være nogens mor. Det har jeg altid vidst, at jeg ville være."
  Jeg lærte Tine af kende, da jeg havde La Roar som kunde i efteråret 2019. Jeg blev målløs over hendes dedikation, hendes viden indenfor...
 • 6/10-2021

  Mennesker har brug for mennesker. Uanset hvor i livet, vi står.

  Mette Marie Thornam: Måske har vi lært at klare alting selv – også når noget i livet er svært. Men det har aldrig være...

 • 17/9-2021

  Katrine Nexø: Efter en lang rejse mod at blive gravid, er jeg blevet bedre til at passe på mig selv.
  Da jeg fik øjnene op for La Roar, gav det så god mening. De forklarer på en overskuelig og inspirerende måde, hvad de forskellige...
1/6

Se alle artikler

Good things will happen