Bliv medlem og få masser af fordele / Fri fragt på alle ordrer / Hurtig levering 1-3 hverdage

Jeg er dybt fascineret af kroppens egen evne til at helbrede sig selv

Caroline Fibæk

 

Fortæl lidt om dig selv, og hvad du brænder for?

Jeg hedder Caroline Fibæk, og jeg er dybt fascineret af kroppens egen evne til at helbrede sig selv, hvis blot vi giver den de rette naturlige midler og sørger for at opretholde vores indre balance. Jeg bruger min fritid på at lave lækker mad, passe min køkkenhave, rosenbede og pæoner, spise chokolade, dyrke yoga, grine og kysse.


Hvilket område er du specialiseret i, og hvorfor har du valgt dette område?

Jeg er uddannet naturopath og har specialiseret mig i fertilitet. Jeg er derfor specialiseret i kvinders hormonsystem og er især optaget af den funktionelle fertilitetsbehandling. Jeg studerer også ved The Institute for Functional Medicine og efteruddanner mig løbende hos Dr Hertoghe Medical School. Min passion og mission er at få dig til at vibrere af sundhed og glæde.


Hvad betyder sundhed for dig?

Jeg begyndte at interessere mig for naturlige hormonterapier, efter at jeg fik mit første barn. Jeg har aldrig været diagnosticeret med en hormonel lidelse, men efter en barsel, hvor jeg både studerede og gik hjemme med mit barn, og efter flere år med alt for lidt søvn, for meget stress og ren og skær overlevelse på kaffe var jeg så stresset og udkørt, at jeg måtte gøre noget. Med naturlige terapier og kostomlægning fik jeg pludselig min energi tilbage, og mine månedlige hysterianfald og smertefulde menstruationer forsvandt som dug for solen. Jeg syntes, det var et lille mirakel, og valgte at specialisere mig i kvinders hormonsystem og den naturlige fertilitetsbehandling, så den viden kunne komme mange flere kvinder til gavn.

 

"Jeg er dybt fascineret af kroppens egen evne til at helbrede sig selv, hvis blot vi giver den de rette naturlige midler og sørger for at opretholde vores indre balance."

 

Hvad er din filosofi, når det kommer til sundhed, kost og kosttilskud?

For mig er nøglen en komplementær tilgang til kroppens fine systemer, som favner behandlingen af det hele menneske og bygger bro mellem den alternative og konventionelle medicin. Jeg har dedikeret min karriere til at hjælpe kvinder med at finde frem til de bedste naturlige løsninger på konkrete helbredsmæssige problemstillinger, der har sin rod i hormonel ubalance.


Hvilke initiativer er du i gang med lige nu, og hvilke tidligere bedrifter er vigtigt at vide om dig?

Jeg har skrevet 7 bøger om nydelsesfuld sundhed og hormonel balance, hvoraf flere er oversat til engelsk, tjekkisk og norsk. Siden 2007 har jeg hjulpet flere tusinde kvinder med at komme deres hormonelle ubalancer til livs. Både gennem min klinik, men ikke mindst gennem mine onlinekurser som HormonKuren.

Derfor har jeg startet Institut for Komplementær HormonTerapi sammen med speciallæge i gynækologi og obstetrik Stine Fürst. Det er Nordens første tværfaglige og komplementære uddannelse i HormonTerapi, som favner behandlingen af det hele menneske og bygger bro mellem den alternative og konventionelle medicin. Den startede i oktober 2015, hvor vi uddannede det første hold af 30 til Komplementære Hormonterapeuter. Jeg ejer desuden det online livsstilsunivers og webshop Green Goddess Guide sammen med Carolina Cia Bruun. Her kan du finde masser af inspiration til at nyde dig sund.

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 28/1-2021

  Cecilie Wortziger: I går græd jeg til "I hus til halsen"
 • 14/12-2020

  Imke Boje: Vi er taknemmelige for at opleve at kunne give livet videre
 • 11/11-2020

  Izabella Winther: Der skal være plads til livsglæde og til at gøre noget dejligt for dig selv
 • 11/11-2020

  Nanna Stigel: Jeg brænder for at skabe de bedst mulige forudsætninger for kommende generationer
 • 26/10-2020

  Thilde Vesterby: Min filosofi, når det kommer til sundhed og fertilitet, handler om at se krop og sind som en helhed
 • 26/10-2020

  Caroline Fibæk: Jeg er dybt fascineret af kroppens egen evne til at helbrede sig selv
1/6

Se alle artikler

Good things will happen