FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Jeg føler mig sådan lidt magisk, når jeg er gravid

Anne Mette Terp Scharling - om hvorfor hun spiser FertilityCare og MaternityCare

Fortæl os lidt om dig selv

Jeg er 38 år. Jeg nyder livet på barsel med god tid og ekstra fleksibilitet til livet med børn. Der er fart over feltet i hverdagen, når min mand og jeg jonglerer arbejde, skolebørn, fritidsaktiviteter, hus og heldigvis kun en lille bitte have. Så barselstiden giver lidt ekstra luft og ny energi til det hele.
 

Hvordan ser en typisk dag ud for dig? 

Jeg står op kl. 6 (nogle gange 6.18, fordi snooze er min ven) og tager et bad, mens Caroline typisk sover videre. Jeg får de store børn i tøjet, mens min mand stiller morgenmaden frem og laver dagens absolut vigtigste kop kaffe til mig. 7-7.20 spiser vi morgenmad sammen alle fem og nyder morgenkaffen, og kl. 7.40 følger vi de store børn i skole – nogle gange er Caroline med i barnevognen. Mens mand og børn passer job og skole, nyder Caroline og jeg livet med masser af ’trummerum’ – krydret med lige dele praktik og hyggelige barselsaktiviteter: Vi går lange ture, vi besøger veninder på barsel, museer, babybio, babysalmesang osv.

 

 

Du er netop blevet mor for 3. gang til en lille pige. Hvordan forløb din graviditet? 

Jeg elsker at være gravid, og ligesom de første to graviditeter forløb den tredje rigtig fint. Jeg føler mig sådan lidt magisk, når jeg er gravid. Det er ret lækkert, og jeg er derfor lykkelig for, at vi besluttede os for at få nummer tre.

Hvordan har den første tid som nybagt mor til nr. 3 været? 

Vildt god. Lillesøster er simpelthen så sød, og det har været fantastisk at se, hvordan de to store børn nyder hende mindst lige så meget som min mand og jeg. Corona satte en stopper for alle barselsvisitter, så vi nød virkelig boblen og roen i den første tid. Ro er måske så meget sagt, når man i forvejen har to søde og støjende vildbasser i hjemmet hele dagen, pga. coronafri. Men vi nød at være os selv og have ro til at vænne os til livet som en familie på 5.

 

"Jeg var straks vild med ideen om et kosttilskud, hvor man er gået så grundigt til værks fra inderst til yderst."

 

Hvordan passer du på dig selv i en travl hverdag? 

Jeg forsøger at passe godt på mig selv ved at løbetræne 1-2 gange om ugen. Løb gør mig glad, så det kan jeg ikke leve uden. Desuden styrketræner jeg lidt for at slippe af med mormor-arme og få styr på mavemusklerne. Desuden har jeg badet i havet så meget som muligt hele sommeren. Helst fra morgenstunden. Derudover drikker jeg kaffe – og nok lige til den gode side, ligesom jeg også meget gerne forkæler mig selv med et stykke kage! Når man ammer, skal der altså også nogle kalorier indenbords, så kroppen ikke bliver alt for tam og tynd. Jeg kunne godt ønske mig at spise lidt mere sundt til frokost.
 

Hvad betyder sundhed for dig?

Det er naturligvis supervigtigt for mig – mental sundhed såvel som fysisk, men de to ting hænger jo også sammen.

 

 

Hvordan hørte du om La Roar? 

Igennem mit netværk, og jeg var straks vild med ideen om et kosttilskud, hvor man er gået så grundigt til værks fra inderst til yderst. 

Hvorfor spiste du FertilityCare

Ekstra vitaminer skal man jo spise, når man er i første trimester, og det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvilke vitaminer man skal vælge. Da jeg læste om La Roar, var der slet ingen tvivl - det tilskud skulle jeg bare have! Jeg fik straks fornemmelsen af, hvordan der er kræset for produktet. Det føles godt og overraskende nemt, at gøre FertilityCare til en del af min daglige aftenrutine, som den lille fidus lå derinde og svømmende rundt i maven og skulle vokse sig større.

 

"Da jeg læste om La Roar, var der slet ingen tvivl"

 

Hvorfor spiser du MaternityCare? 

Fordi jeg kan mærke, at min krop fortsat har brug for gode vitaminer. Jeg spiser selvfølgelig også sundt og godt hver dag, men det er en ordentlig omgang for kroppen at være igennem en graviditet og fødsel, og så kan det nogle gange være svært at nå det hele, for når man har tre børn, så er man altså aldrig den første i madkøen, og så er det dejlig nemt med mors egen lille dagsdosis. 

Hvorfor valgte du at blive ambassadør for La Roar? 

Jeg anbefaler i forvejen La Roar til kvinder, som jeg møder på min vej, så det virkede meget naturligt.

Hvor håber du at være om 10 år? 

På stranden, pisselækker – i en pæn bikini. Jeg ligger og kigger ud over havet, hvor min mand og tre vilde vandhunde springer rundt i bølgerne.

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 20/4-2022

  Mai Pham: For mig har det været ekstremt vigtigt at kunne læse om kosttilskuddenes sammensætning, vitaminernes og mineralernes kilder og optagelse.

  Vi venter vores første barn – en lille dreng ved navn Marley, som kommer slut juni. 

  Jeg ønsker at støtte La Roar...

 • 6/3-2022

  Cecilie Mogensen: "Det giver mig en tryghed, at jeg kan hjælpe min krop på vej"
  Cecilie Mogensen: "Jeg har altid set iltmasken, når man er ude at flyve som en god metafor og et godt billede på det her...
 • 19/2-2022

  Line og Thomas: ’’Et sundt sind, i et sundt legeme’’ - og netop dét er målet.
  I det her blogopslag byder vi vores to skønne ambassadører, Line og Thomas fra Sunshinetribe, velkommen til La Roars community. Klik ind og læs mere om det...
 • 10/10-2021

  Freya Cecilia Asbjerg: "Jeg glædede mig til at være nogens mor. Det har jeg altid vidst, at jeg ville være."
  Jeg lærte Tine af kende, da jeg havde La Roar som kunde i efteråret 2019. Jeg blev målløs over hendes dedikation, hendes viden indenfor...
 • 6/10-2021

  Mennesker har brug for mennesker. Uanset hvor i livet, vi står.

  Mette Marie Thornam: Måske har vi lært at klare alting selv – også når noget i livet er svært. Men det har aldrig være...

 • 17/9-2021

  Katrine Nexø: Efter en lang rejse mod at blive gravid, er jeg blevet bedre til at passe på mig selv.
  Da jeg fik øjnene op for La Roar, gav det så god mening. De forklarer på en overskuelig og inspirerende måde, hvad de forskellige...
1/6

Se alle artikler

Good things will happen