FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Anne Lind Jensen: Jeg har brug for at vide præcis hvad jeg spiser, når et lille liv skal gro

Anne Lind Jensen om hvorfor hun spiser kosttilskud for at blive gravid

 

Fortæl os lidt om dig selv? 

Jeg er 33 år, gift med Benjamin og mor til August på 3,5. Vi bor i Esbjerg i vores dejlige hus. Tæt på natur og tæt på byen.

Jeg har altid været nysgerrig på psykologi, og vidst at jeg skulle arbejde med mennesker. Særlig meget holder jeg af børn, og det at følge deres udvikling. Derfor valgte jeg at uddanne mig til pædagog. Jeg brænder for at skabe gode betingelser for trivsel og udvikling, og bidrage til at børn får en tryghed i sig selv og dermed får lyst til at udforske verden. At mærke at de er helt unikke mennesker, lige nøjagtig som de er.
 
Jeg har altid været meget inspireret af yoga og mindfulness, og har gjort brug af det i min pædagogiske praksis, for at hjælpe dem med at finde ro og hvile når deres nervesystem sagde fra. F.eks. ved at fortælle en fantasihistorie, sætte beroligende musik på eller give massage.
 
I sommeren 2017 blev Benjamin og jeg forældre for første gang til den skønneste dejlige lille energibombe August. Nu har vi taget en beslutning om barn nr. 2 og lader derfor lige nu naturen gå sin gang.
 


Hvordan ser en typisk dag ud for dig?

Jeg står som regel op mellem 6 og 7.30, alt efter hvornår min søn August vækker mig. Og før jeg overhovedet kan tænke, skal jeg have min morgenkaffe. Derefter spiser vi morgenmad og gør os klar til at komme afsted i børnehave.
Jeg forsøger at have så rolige morgner som muligt og August bliver afleveret mellem 8.30-9.00. Det er meget forskelligt om Benjamin er hjemme om morgenen, da han arbejder på psykiatrisk afdeling og derfor har skiftende vagter. Men hvis han er hjemme og ikke sover efter en aftenvagt, så giver han en hånd med eller afleverer August.

Jeg elsker at dyrke yoga, og får det gjort næsten hver dag, ellers går en god lang tur. Jeg elsker at gå i skoven, der ligger tæt på vores hus eller at køre ud til stranden og gå. Havet var en af grundene til jeg for snart 7 år siden flyttede til Esbjerg. Jeg er født og opvokset i en lille by ved Vejle.
 
Jeg henter gerne August ved 15-tiden og så står eftermiddagen på leg og afslapning indtil aftensmaden. Han bliver puttet omkring kl. 19 og sover typisk inden for en times tid.

 

Hvad betyder sundhed for dig?

For mig betyder sundhed at være i balance. Det indebærer flere aspekter og hellere kvalitet frem for kvantitet. Det handler både om at spise sundt og få motion. Men helt sikkert også den mentale sundhed. At man passer på sig selv og kan mærke sig selv. Vi, især os mødre/kvinder, tænker tit på andre før os selv. Og jeg tænker da det er helt naturligt. Men vi skal virkelig også huske os selv.

Jeg mærkede en følelse af at sådan her vil jeg bare ikke leve mit liv!


Det har jeg lært på den hårde måde, efter jeg gik ned med stress og depression. Jeg brugte alt mit krudt på arbejde, August og huset, så der intet var til mig selv. Jeg mærkede en følelse af, at sådan her vil jeg bare ikke leve mit liv! Og det var første skridt. Det kræver øvelse at prioritere mig, og dermed også at få de små åndehuller i hverdagen. Så god og nærende kost, motion og mig-tid. Så er man godt på vej til at leve et sundere liv efter min mening. 

 

Hvorfor spiser du FertilityCare?

Jeg har længe følt at chancen for at blive gravid er totalt ude af mine hænder. Det er den jo for så vidt også. Så jeg havde sådan brug for at gøre noget aktivt og godt for mig selv. Jeg er blevet utrolig opmærksom på hvad jeg putter i min mund. Uden at det er fanatisk, og jeg er helt med på at jeg hverken bliver gravid af et kosttilskud eller en gulerod, men det giver mig energi og velvære at spise sundt og varieret. Jeg kan godt lide at vide præcis hvad det er jeg spiser, særligt når det kommer til et kosttilskud. Så selvom jeg ikke er den store ekspert på området, så synes jeg alligevel der er vildt fedt, at La Roar har gjort så meget ud at af beskrive alle deres ingredienser - og så kunne jeg hurtigt sætte tjek ved, at den folsyre jeg ønsker i min multivitamin, her op til ønsket graviditet, er på plads og det føles virkelig godt ikke at skulle tænke mere over det.  

 

For mig er det hverdagsluksus.


Med La Roars produkter ved jeg, at jeg får et produkt hvor der er tænkt over vitaminernes kilde, deres sammensætning og i bæredygtig emballage. Det føles godt, at jeg ved jeg får FertilityCare med zink, der bidrager til fertiliteten og folsyre der bidrager til vævsvæksten hos den gravide, når et lille liv skal til at gro. Og så elsker jeg min lille aftenrutine med en skål dadler eller mandler, en kop urtete og så min lille pose La Roar. For mig er det hverdagsluksus. 

 

Hvorfor valgte du at blive ambassadør for La Roar?

Da jeg første gang stødte på La Roar, blev jeg ret hurtig interesseret i at vide mere om virksomheden og deres produkter. Jeg fik mulighed for at afprøve et af produkterne i en kampagne, og jeg var virkelig vild med produkt og koncept. 

Jeg elsker at La Roar er så oplysende om hvad deres produkt indeholder


Så da Tine spurgte om jeg ville være ambassadør var jeg ikke et sekund i tvivl. Jeg vil med ære hjælpe med at sprede budskabet om La Roar, og det de står for. Jeg elsker også at La Roar er så oplysende om hvad deres produkt indeholder, og det er virkelig lækkert at føle jeg har den fulde kontrol med mit kosttilskud, så jeg kan koncentrere mig om at være mor for August, og så ellers give mig selv den ro og fokus jeg også har brug for. 

 

Hvad drømmer du om? 

Jeg har mange drømme...lige nu er min største drøm at fuldende vores lille familie med en lillebror/søster. Jeg er den yngste i en søskendeflok på tre, så det føles helt naturligt, at der en dag skal komme et barn mere. Og jeg har virkelig svært ved tanken, hvis August ikke bliver storebror.

Men ellers så drømmer jeg om at leve et liv i balance,  hvor jeg lytter til min intuition og mavefornemmelse meget mere end jeg hidtil har gjort. Få et job hvor jeg føler jeg kan trække vejret og være noget for mig selv og min familie når jeg har fri. 

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 20/4-2022

  Mai Pham: For mig har det været ekstremt vigtigt at kunne læse om kosttilskuddenes sammensætning, vitaminernes og mineralernes kilder og optagelse.

  Vi venter vores første barn – en lille dreng ved navn Marley, som kommer slut juni. 

  Jeg ønsker at støtte La Roar...

 • 6/3-2022

  Cecilie Mogensen: "Det giver mig en tryghed, at jeg kan hjælpe min krop på vej"
  Cecilie Mogensen: "Jeg har altid set iltmasken, når man er ude at flyve som en god metafor og et godt billede på det her...
 • 19/2-2022

  Line og Thomas: ’’Et sundt sind, i et sundt legeme’’ - og netop dét er målet.
  I det her blogopslag byder vi vores to skønne ambassadører, Line og Thomas fra Sunshinetribe, velkommen til La Roars community. Klik ind og læs mere om det...
 • 10/10-2021

  Freya Cecilia Asbjerg: "Jeg glædede mig til at være nogens mor. Det har jeg altid vidst, at jeg ville være."
  Jeg lærte Tine af kende, da jeg havde La Roar som kunde i efteråret 2019. Jeg blev målløs over hendes dedikation, hendes viden indenfor...
 • 6/10-2021

  Mennesker har brug for mennesker. Uanset hvor i livet, vi står.

  Mette Marie Thornam: Måske har vi lært at klare alting selv – også når noget i livet er svært. Men det har aldrig være...

 • 17/9-2021

  Katrine Nexø: Efter en lang rejse mod at blive gravid, er jeg blevet bedre til at passe på mig selv.
  Da jeg fik øjnene op for La Roar, gav det så god mening. De forklarer på en overskuelig og inspirerende måde, hvad de forskellige...
1/6

Se alle artikler

Good things will happen