FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Derfor skal du vælge FertilityCare™ kosttilskud til før graviditet + 1. trimester

Fertilitet betyder evnen til at få børn og er et synonym for frugtbar, som betyder rig på næring.

Vi hos La Roar har brugt et utal af timer - faktisk halvandet år i samarbejde med SUND Hub, som er en del af Copenhagen Science City, på at dykke ned i forskningen og litteraturen bag for at blive klogere på det hele. Vi har undersøgt myndighedernes anbefalinger verden over og holdt det op i mod din nordiske kostplan, for at skabe et kosttilskud, der er overskueligt og nemt at tage med sig på farten. 

La Roar følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger, men tager også stilling til vitaminernes og mineralernes kilder og sammensætning.

Forskningen i kostens indvirkning på fertiliteten er stadig under udvikling, og der kommer hele tiden ny viden frem. Sundhedsinstitutioner verden over har dog allerede flere klare anbefalinger, som er veldokumenterede. Det er fx en god idé at spise et vitamintilskud med folsyre (folat) allerede fra du planlægger graviditet.

Folat tilhører B-vitamin gruppen og findes i kosten, men i forbindelse med graviditet er det nødvendigt med et supplerende indtag af folat for, at øge din folatstatus. En lav folatstatus hos moderen er en risikofaktor i forhold til udvikling af neuralrørsdefekter hos det voksende foster.

Derfor anbefaler Sundhedsstyrelsen alle kvinder et dagligt tilskud på 400 μg folsyre, fra graviditeten planlægges og til og med 3 måneder henne i graviditeten. 

Dertil ved vi at mineralet zink bidrager til normal fertilitet (Ebisch et al. 2007), så der kan altså være noget at hente i forhold til dit kosttilskud. Vi anbefaler at du er opmærksom på vitaminernes og mineralernes kilder, da der i optagelse af den syntetiske vs. organiske form ligger en forskel, som myndighederne ikke tager stilling til. Undersøg fx. forskellen på folinsyre og folat, samt D2 vs. D3-vitamin. Ydermere tager vi i La Roar stilling til kosttilskudenes sammensætning, som fx. at C-vitamin øger optagelsen af jern og kobber bidrager til jerntransport i blodet. 
 
FertilityCare™ er et unikt sammensat multivitamin-mineral, planteekstrakt og omega-3 kosttilskud med zink, der bidrager til normal frugtbarhed og reproduktion, hvorved vi har taget stilling til næringstoffernes kilder og sammensætning.

Her får du otte konkrete fordele ved at vælge FertilityCare™Fordel 1

Understøtter reproduktion
Zink bidrager til normal fertilitet og reproduktion.

Fordel 2 

Spiller rolle i celledelingsprocessen
Folat, zink, jern og vitamin B12 spiller en rolle i celledelingsprocessen. Vitamin A spiller en rolle i cellespecialiseringsprocessen.

Fordel 3
Bidrager til vævsvæksten under graviditeten
Indeholder den naturlige folsyrekilde 5-methyltetrahydrofolat. Folat bidrager til vævsvæksten hos den gravide kvinde.

Fordel 4

Effektivt og praktisk
Hos La Roar arbejder vi for at gøre kosttilskud nemt. Derfor udvikler vi samlede kosttilskud i praktiske dagsdoser, som gør det let og overskueligt at få taget sit daglige tilskud.

Fordel 5

Regulerer hormonaktiviteten
Vitamin B6 bidrager til at regulere hormonaktiviteten.

Fordel 6

Understøtter dannelsen af røde blodlegemer
Jern bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin. Vitamin B6 og B12 bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer.

Fordel 7

Følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer
SST anbefaler, at kvinder indtager 400 µg folsyre (folat) før graviditet og 1. trimester - samt 10 µg vitamin D gennem hele graviditeten.

* Supplerende indtag af folsyre øger moderens folatstatus. En lav folatstatus hos moderen er en risikofaktor i forhold til udvikling af neuralrørsdefekter hos det voksende foster. Derfor anbefaler Sundhedsstyrelsen alle et dagligt tilskud på 400 μg folsyre, fra graviditeten planlægges og til og med 3 måneder henne i graviditeten. 

Fordel 8

Metodisk udvalgte kilder
Vi har søgt kloden for at finde kilderne til næringsstofferne og håndplukket vores råvarer. Det gælder fra den antarktiske Omega-Krill™ til den naturlige C-vitaminkilde fra brasilianske acerolabær.

 

 

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 8/9-2023

  Et vigtigt valg alle gravide bør tage stilling til: Folat vs. folinsyre?
  Valg af folat eller folinsyre før og under graviditeten er et vigtigt spørgsmål, som alle gravide bør overveje. Vidste du fx at der er forskel...
 • 11/4-2023

  Cyklus, ægløsning og graviditet efter spontan abort
  Cyklus, ægløsning og graviditet efter spontan abort. Spontan abort betyder, at man mister fosteret før uge 22. Mellem 15 til 20 % af alle graviditeter...
 • 22/6-2022

  'Join the Pudding Club' overvejer du at bliver forældre ved hjælp af donorsæd?

  Overvejer du at bliver forældre ved hjælp af donorsæd, er du på vej ind i en proces, hvor du skal foretage en række...

 • 16/5-2022

  Hvad gjorde du? Efterfødselssamtale med Tine Stampe
  Jeg har ikke talt ret meget om min graviditet - hverken på de sociale medier eller blandt netværk og venner. Det er egentlig...
 • 23/4-2022

  'Join the Pudding Club' Hvordan fortæller du chefen du skal på barsel?
  Størstedelen af alle kvinder oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv at skulle fortælle deres arbejdsplads, at de er blevet gravide. Men...
 • 10/4-2022

  'Join the Pudding Club' med Fertilitetsprofessor Peter Humaidan

  Fertilitetsprofessor Peter Humaidan er gæst i anden sæson af ‘Join The Puddingclub’. Og det er ikke kun, fordi han ved alt om “supersæd”, som han...

1/6

Se alle artikler

Good things will happen