FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

6 fordele ved en cykluscomputer

Følg din Cyklus

Mange i fertilitetsverden kalder cyklussen for det hemmelige “våben” og med god grund. Mange kvinder ønsker at følge deres cyklus på tæt hold, for at være helt sikre på hvilke dage de er mest frugtbare.

En af metoderne til at opnå større forståelse for cyklussen er med systemet Daysy. Daysy er en gennemtestet cykluscomputer med 5 mio. cyklus-målinger og 30 års research i ryggen, en høj sikkerhed og 100% uden bivirkninger. Og så måler Daysy din temperatur og viser dig - via grønt og rødt lys - hvornår du er allermest frugtbar.

6 fordele ved Daysy Cyklus Computer:

1) Naturlig familieplanlægning
Daysy er 100% naturlig og har ingen negative bivirkninger.

2) Høj sikkerhed
Daysy måler din temperatur meget præcist og er baseret på en algoritme (intelligens) der er baseret på 5 millioner cyklusmålinger og 30 års tysk research.

3) Bevarer ægløsning (og det er vigtigere end de fleste tror)
De færreste tænker over, at når man tilfører hormonerne østrogen og progesteron bliver modningen af ægget og selve ægløsningen forhindret. Det skyldes, at de kunstige hormoner hæmmer kroppens egne kønshormoners stimulerende virkning på æggestokkene og deres naturlige hormonproduktion.

Østrogen (ethylenestradiol): Hæmmer det overordnede kønshormon, der medvirker til modning af ægget. Resultat: Ingen ægmodning.

Progesteron (gestagen): Gestagen hæmmer det overordnede kønshormon, der fører til ægløsning. Resultatet: Ingen ægløsning.

4) Undgå et fremmedlegeme i din krop
For det er jo det, en spiral er. Det har ofte flere bivirkninger, end vi tænker over. Bl.a. at kroppen kan reagere med at producere leukocytter, fordi den tror, der er en inflammation i kroppen, som skal bekæmpes.

5) Kvinde kend din krop
En cykluscomputer støtter dig i at lære din cyklus og dens signaler at kende, når kroppen ikke er påvirket af kunstige hormoner. Det er en fantastisk rejse i, at lære sig selv bedre at kende og mærke alle processerne i kroppen på en helt ny måde. Og faktisk fortæller din cyklus og din menstruation en masse om dit helbred. Det er meget spændende, synes vi i hvert fald 🙂

6) Brug Daysy til at opnå graviditet
20% af de kvinder, der bruger Daysy vil gerne opnå graviditet, fordi hun viser dig, præcis hvor din ægløsning ligger. Men Daysy kan og bliver også bruges modsat og som et alternativ til p-pillen. En løsning vi på La Roar synes rigtig godt om.

Hvis du vil vide mere om Daysy - så skriv til hej@greengoddess.dk

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 8/9-2023

  Et vigtigt valg alle gravide bør tage stilling til: Folat vs. folinsyre?
  Valg af folat eller folinsyre før og under graviditeten er et vigtigt spørgsmål, som alle gravide bør overveje. Vidste du fx at der er forskel...
 • 11/4-2023

  Cyklus, ægløsning og graviditet efter spontan abort
  Cyklus, ægløsning og graviditet efter spontan abort. Spontan abort betyder, at man mister fosteret før uge 22. Mellem 15 til 20 % af alle graviditeter...
 • 22/6-2022

  'Join the Pudding Club' overvejer du at bliver forældre ved hjælp af donorsæd?

  Overvejer du at bliver forældre ved hjælp af donorsæd, er du på vej ind i en proces, hvor du skal foretage en række...

 • 16/5-2022

  Hvad gjorde du? Efterfødselssamtale med Tine Stampe
  Jeg har ikke talt ret meget om min graviditet - hverken på de sociale medier eller blandt netværk og venner. Det er egentlig...
 • 23/4-2022

  'Join the Pudding Club' Hvordan fortæller du chefen du skal på barsel?
  Størstedelen af alle kvinder oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv at skulle fortælle deres arbejdsplads, at de er blevet gravide. Men...
 • 10/4-2022

  'Join the Pudding Club' med Fertilitetsprofessor Peter Humaidan

  Fertilitetsprofessor Peter Humaidan er gæst i anden sæson af ‘Join The Puddingclub’. Og det er ikke kun, fordi han ved alt om “supersæd”, som han...

1/6

Se alle artikler

Good things will happen