Bliv medlem og få masser af fordele / Fri fragt på alle ordrer

6 fordele ved en cykluscomputer

Mange i fertilitetsverden kalder cyklussen for det hemmelige “våben” og med god grund. Mange kvinder ønsker at følge deres cyklus på tæt hold, for at være helt sikre på hvilke dage de er mest frugtbare.

En af metoderne til at opnå større forståelse for cyklussen er med systemet Daysy. Daysy er en gennemtestet cykluscomputer med 5 mio. cyklus-målinger og 30 års research i ryggen, en høj sikkerhed og 100% uden bivirkninger. Og så måler Daysy din temperatur og viser dig - via grønt og rødt lys - hvornår du er allermest frugtbar.

6 fordele ved Daysy Cyklus Computer:

1) Naturlig familieplanlægning
Daysy er 100% naturlig og har ingen negative bivirkninger.

2) Høj sikkerhed
Daysy måler din temperatur meget præcist og er baseret på en algoritme (intelligens) der er baseret på 5 millioner cyklusmålinger og 30 års tysk research.

3) Bevarer ægløsning (og det er vigtigere end de fleste tror)
De færreste tænker over, at når man tilfører hormonerne østrogen og progesteron bliver modningen af ægget og selve ægløsningen forhindret. Det skyldes, at de kunstige hormoner hæmmer kroppens egne kønshormoners stimulerende virkning på æggestokkene og deres naturlige hormonproduktion.

Østrogen (ethylenestradiol): Hæmmer det overordnede kønshormon, der medvirker til modning af ægget. Resultat: Ingen ægmodning.

Progesteron (gestagen): Gestagen hæmmer det overordnede kønshormon, der fører til ægløsning. Resultatet: Ingen ægløsning.

4) Undgå et fremmedlegeme i din krop
For det er jo det, en spiral er. Det har ofte flere bivirkninger, end vi tænker over. Bl.a. at kroppen kan reagere med at producere leukocytter, fordi den tror, der er en inflammation i kroppen, som skal bekæmpes.

5) Kvinde kend din krop
En cykluscomputer støtter dig i at lære din cyklus og dens signaler at kende, når kroppen ikke er påvirket af kunstige hormoner. Det er en fantastisk rejse i, at lære sig selv bedre at kende og mærke alle processerne i kroppen på en helt ny måde. Og faktisk fortæller din cyklus og din menstruation en masse om dit helbred. Det er meget spændende, synes vi i hvert fald 🙂

6) Brug Daysy til at opnå graviditet
20% af de kvinder, der bruger Daysy vil gerne opnå graviditet, fordi hun viser dig, præcis hvor din ægløsning ligger. Men Daysy kan og bliver også bruges modsat og som et alternativ til p-pillen. En løsning vi på La Roar synes rigtig godt om.

Hvis du vil vide mere om Daysy - så skriv til hej@greengoddess.dk

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 16/9-2021

  Dadelbar med mørk chokolade

  Disse små dadelbarer med chokolade og pistacie smager så godt, at man helt glemmer, at de faktisk næsten er sunde. 

 • 7/9-2021

  Skal du beslutte om din fødsel skal sættes igang?
  Det er titlen på en ny forskningspjece udviklet af 3 dygtige jordemødre i samarbejde med Københavns Proffesionshøjskole.  Pjecen er udviklet som et såkaldt beslutningsværktøj for kvinder, hvis...
 • 3/6-2021

  Kost & graviditet

  Op til og under graviditet har du et ekstra behov for særlige næringsstoffer. Derfor er det ekstra vigtigt, at du skruer op for den...

 • 11/5-2021

  Opskrift: Salat med grønne asparges, fjordrejer og kold purløgscreme

  Asparges sæsonen en står for døren og vi glæder os til at nyde de sprøde friske stænger. Asparges er en af de ældste dyrkede køkkenurter...

 • 6/5-2021

  Skøn og nem morgenmad

  Bircher Müsli blev udviklet i slutningen af ​​det 19. århundrede af den schweiziske læge Maximilian Bircher-Brenner til hans patienter. Her får du vores...

 • 21/4-2021

  Færre for tidligt fødte børn under lockdown

  ​Undersøgelse fra Rigshospitalet og Statens Serum Institut viser et fald på 90%. Forskerne vil nu grave sig dybere ned i, hvad...

1/6

Se alle artikler

Good things will happen