FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Økonomisk smart hverdagsluksus

Med La Roars løsninger får du ét samlet kosttilskud, hvor vi metodisk har udvalgt dine vitaminer, mineraler, planteekstrakter og omega-3 i én samlet -og økonomisk smart pakke til din daglige rutine. 

Er du træt af at åbne fem forskellige pilleglas hver gang, du skal tage dine tilskud? Kosttilskud kan være en omkostningsfuld omgang, når man skal købe -og samle alle de forskellige tilskud, som man, efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger bør tage, når man planlægger en graviditet.

Derfor er det også vigtigt, at vi får gode solide tilskud, der fungerer optimalt og er lette at huske i en travl hverdag.

Dine kosttilskud fra La Roar kommer i små EU-godkendte og genanvendelige PET dosisposer. Denne forhåndsdosering giver virkelig en fornemmelse af hverdagsluksus, og så kan du til og med nyde denne hverdagsluksus med god samvittighed for miljøet og med fokus på næste generation. 

Vi anbefaler, at du får folat, vitamin D3, magnesium, jern, kalk, en multivitamin og omega fedtsyrer, når du planlægger graviditet eller er gravid - og det løber hurtigt op. Særligt hvis du stiller krav til naturlighed, sammensætning og ikke mindst bæredygtigheden af dit produkt.

Vi kan ikke komme i tanke om et vigtigere tidspunkt i livet at passe godt på sig selv end lige dér, hvor livet og grundstenene skabes. Og for et kosttilskud - ja, der vil vi også vide at tingene virker. Derfor går vi ikke bare op i den dokumenterede effekt af vores ingredienser - vi går i ligeså høj grad op i ingrediensernes ophav og sammensætning. 

Med La Roar følger du Sundhedsstyrelsens anbefalinger uanset hvor i graviditeten, du befinder dig. Vi har søgt kloden rundt for at finde kilderne til næringsstofferne og håndplukket råvarerne. Fra antarktisk Krill til naturlig C-vitamin. Dem får du i en praktisk dagsdosis, der er udviklet til at spille sammen. 

På denne måde slipper du for at tænke over, hvad du skal tage og i hvilken dosis. Det har vi nemlig gjort for dig. Nemmere bliver det ikke - og det bliver heller økonomisk mere tilgængeligt, hvis du tænker alle de ovenstående faktorer ind. 

Du skal vælge La Roar: 

→ Hvis du ønsker fuld transparens i dit kosttilskud. 

Hvis du vil sikre dig, at hver lille ingrediens er set efter i sømmene og udelukkende valgt på baggrund af deres dokumenterede effekt.

→ Hvis du vil tænke bæredygtighed ind i din hverdag. 

→ Hvis du har bedre ting at bruge din tid på end at åbne 5 pilleglas om dagen, men i stedet have dine vitaminer forhåndsdoseret i små, lækre dosisposer. 

→ Hvis du vil have alt samlet i én løsning, som samlet set er god “value for money”. 

Læs mere om vores forskellige løsninger her: 

FertilityCare™ med zink, der bidrager til normal frugtbarhed og folat, der bidrager til vævsvæksten hos den gravide.

FertilityMan™ med selen, der bidrager til normal dannelse af sædceller og zink, der bidrager til normal fertilitet og reproduktion.

PregnancyCare™ med folat, der bidrager til vævsvæksten hos den gravide kvinde.

MaternityCare™  med bukkehornsfrø, der bidrager til helingsprocessen efter fødsel og øger mælkeproduktionen.

eller HormonalCare ™ med vitamin B6 der bidrager til regulering af hormonaktiviteten.
 

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 8/9-2023

  Et vigtigt valg alle gravide bør tage stilling til: Folat vs. folinsyre?
  Valg af folat eller folinsyre før og under graviditeten er et vigtigt spørgsmål, som alle gravide bør overveje. Vidste du fx at der er forskel...
 • 11/4-2023

  Cyklus, ægløsning og graviditet efter spontan abort
  Cyklus, ægløsning og graviditet efter spontan abort. Spontan abort betyder, at man mister fosteret før uge 22. Mellem 15 til 20 % af alle graviditeter...
 • 22/6-2022

  'Join the Pudding Club' overvejer du at bliver forældre ved hjælp af donorsæd?

  Overvejer du at bliver forældre ved hjælp af donorsæd, er du på vej ind i en proces, hvor du skal foretage en række...

 • 16/5-2022

  Hvad gjorde du? Efterfødselssamtale med Tine Stampe
  Jeg har ikke talt ret meget om min graviditet - hverken på de sociale medier eller blandt netværk og venner. Det er egentlig...
 • 23/4-2022

  'Join the Pudding Club' Hvordan fortæller du chefen du skal på barsel?
  Størstedelen af alle kvinder oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv at skulle fortælle deres arbejdsplads, at de er blevet gravide. Men...
 • 10/4-2022

  'Join the Pudding Club' med Fertilitetsprofessor Peter Humaidan

  Fertilitetsprofessor Peter Humaidan er gæst i anden sæson af ‘Join The Puddingclub’. Og det er ikke kun, fordi han ved alt om “supersæd”, som han...

1/6

Se alle artikler

Good things will happen