Bliv medlem og få masser af fordele / Fri fragt på alle ordrer

Økonomisk smart hverdagsluksus

Med La Roars løsninger får du ét samlet kosttilskud, hvor vi metodisk har udvalgt dine vitaminer, mineraler, planteekstrakter og omega-3 i én samlet -og økonomisk smart pakke til din daglige rutine. 

Er du træt af at åbne fem forskellige pilleglas hver gang, du skal tage dine tilskud? Kosttilskud kan være en omkostningsfuld omgang, når man skal købe -og samle alle de forskellige tilskud, som man, efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger bør tage, når man planlægger en graviditet.

Derfor er det også vigtigt, at vi får gode solide tilskud, der fungerer optimalt og er lette at huske i en travl hverdag.

Dine kosttilskud fra La Roar kommer i små EU-godkendte og genanvendelige PET dosisposer. Denne forhåndsdosering giver virkelig en fornemmelse af hverdagsluksus, og så kan du til og med nyde denne hverdagsluksus med god samvittighed for miljøet og med fokus på næste generation. 

Vi anbefaler, at du får folat, vitamin D3, magnesium, jern, kalk, en multivitamin og omega fedtsyrer, når du planlægger graviditet eller er gravid - og det løber hurtigt op. Særligt hvis du stiller krav til naturlighed, sammensætning og ikke mindst bæredygtigheden af dit produkt.

Vi kan ikke komme i tanke om et vigtigere tidspunkt i livet at passe godt på sig selv end lige dér, hvor livet og grundstenene skabes. Og for et kosttilskud - ja, der vil vi også vide at tingene virker. Derfor går vi ikke bare op i den dokumenterede effekt af vores ingredienser - vi går i ligeså høj grad op i ingrediensernes ophav og sammensætning. 

Med La Roar følger du Sundhedsstyrelsens anbefalinger uanset hvor i graviditeten, du befinder dig. Vi har søgt kloden rundt for at finde kilderne til næringsstofferne og håndplukket råvarerne. Fra antarktisk Krill til naturlig C-vitamin. Dem får du i en praktisk dagsdosis, der er udviklet til at spille sammen. 

På denne måde slipper du for at tænke over, hvad du skal tage og i hvilken dosis. Det har vi nemlig gjort for dig. Nemmere bliver det ikke - og det bliver heller økonomisk mere tilgængeligt, hvis du tænker alle de ovenstående faktorer ind. 

Du skal vælge La Roar: 

→ Hvis du ønsker fuld transparens i dit kosttilskud. 

Hvis du vil sikre dig, at hver lille ingrediens er set efter i sømmene og udelukkende valgt på baggrund af deres dokumenterede effekt.

→ Hvis du vil tænke bæredygtighed ind i din hverdag. 

→ Hvis du har bedre ting at bruge din tid på end at åbne 5 pilleglas om dagen, men i stedet have dine vitaminer forhåndsdoseret i små, lækre dosisposer. 

→ Hvis du vil have alt samlet i én løsning, som samlet set er god “value for money”. 

Læs mere om vores forskellige løsninger her: 

FertilityCare™ med zink, der bidrager til normal frugtbarhed og folat, der bidrager til vævsvæksten hos den gravide.

FertilityMan™ med selen, der bidrager til normal dannelse af sædceller og zink, der bidrager til normal fertilitet og reproduktion.

PregnancyCare™ med folat, der bidrager til vævsvæksten hos den gravide kvinde.

MaternityCare™  med bukkehornsfrø, der bidrager til helingsprocessen efter fødsel og øger mælkeproduktionen.

eller HormonalCare ™ med vitamin B6 der bidrager til regulering af hormonaktiviteten.
 

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 13/11-2021

  Har staten et ansvar for reproduktionen?

  I dette afsnit af ’Join the Pudding Club’ er vært Tine Stampe taget ind til Sundhedsministeriet for at tale med sundhedsminister Magnus Heunicke (S) om...

 • 12/11-2021

  Økonomisk smart hverdagsluksus
  Er du træt af at åbne fem forskellige pilleglas hver gang, du skal tage dine tilskud? Kosttilskud kan være en omkostningsfuld omgang, når man...
 • 9/11-2021

  Skøn og nem morgenmad

  Bircher Müsli blev udviklet i slutningen af ​​det 19. århundrede af den schweiziske læge Maximilian Bircher-Brenner til hans patienter. Her får du vores...

 • 28/10-2021

  Hormonsystemet i balance med Caroline Fibæk
  I dette afsnit af Join The Pudding Club, stiller Tine og Caroline skarpt på hormonel harmoni, både til dig der gerne vil være gravid...
 • 23/10-2021

  Græskarsuppe
  Græskar er i sæson og er derfor dejlig at bruge i efterårskøkkenet. En af vores yndlingsmåder at bruge græskar på i køkkenet er i en...
 • 18/10-2021

  Yoga og fertilitet

  Hvordan påvirker stress vores fertilitet? Kan yogaøvelser hjælpe kroppen i rejsen mod en graviditet? Og hvordan stopper man med at tænke på det,...

1/6

Se alle artikler

Good things will happen