FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Ny sæson af ’Join the Pudding Club’: Velkommen til den anden side af barnløsheden

I første episode af sæson 2 af vores podcast ‘Join the Pudding Club’ møder vi igen ‘Puddingklubben’, der består af Camilla, Tina og Emma.

Gruppen brændte for at blive gravide og få børn efter årevis i fertilitetsbehandling. Nu sidder de i studiet blandt pludren og babygråd.

Hør podcast her

‘Join the Pudding Club’ er tilbage med sæson 2, og vi starter, hvor vi slap. For kvindecirklen bestående af Emma Louise Friis, Tina Juul Nielsen og Camilla Mollerup Top er tilbage i studiet i første afsnit. De sidder imidlertid ikke alene, men derimod i et studie med både vært Tine Stampe og en masse babyer, og de dilemmaer, som opstår i takt med et lille nyt liv.

I podcasten ‘Join the Pudding Club’ følger vært Tine Stampe tre unge kvinder, som står midt i deres livs største krise med gentagne mislykkede forsøg på at blive forældre.

Hvis man virkelig har ønsket sig en baby i meget lang tid og har været igennem et hårdt behandlingsforløb for at blive gravid – må man så også synes, det er hårdt at føde og være mor?

Og hvordan føles det at være den sidste i gruppen, der bliver gravid? Vil man så have, at der bliver taget hensyn? Og hvor meget kan man egentlig tillade sig at være ked af det, når ens veninder bliver lykkelige?

Det er blot noget af det, der bliver talt om i det første afsnit af sæson 2 af ‘Join the Pudding Club’. Blandt babyer, der forsøger at få fat i mikrofonen, gråd og grin, snakker de tre kvinder med Tine Stampe om, hvordan det er at være på “den anden side” af fertilitetsbehandlingen og barnløsheden. De kigger også tilbage og reflekterer over tiden, der er gået.

'Pudding Club' er et australsk slang for at være gravid, lidt ligesom vi på dansk siger 'at have brød i ovnen'

I de næste afsnit dykker vi både lidt dybere ned i, hvordan man tackler en graviditet på arbejdspladsen, og hvordan man som mand kan optimere sin sæd – og så skal vi blandt andet tale med en donor og et donorbarn.

I dag har Tine viet sit liv til at hjælpe fertiliteten på vej, og stiftede i 2018 La Roar Life Science, sammen med min mand Peter.

Puddingklubben er en åben klub for alle, som vil lytte med og kommer af det australske slang, at have brød i ovnen.

Podcasten taler med nogle af de førende eksperter på området og tager altid udgangspunkt i videnskaben.

Velkommen til sæson 2.


I podcasten ‘Join the Pudding Club’ følger vært Tine Stampe tre unge kvinder, som står midt i deres livs største krise med gentagne mislykkede forsøg på at blive forældre. 'Pudding Club' er et australsk slang for at være gravid, lidt ligesom vi på dansk siger 'at have brød i ovnen'.

Undervejs taler Tine med eksperter, som hver giver deres bud på, hvad du selv kan gøre for at hjælpe fertiliteten på vej, og hvem der egentlig har ansvaret for Danmarks evner til at blive gravide.

Med knap 40.000 fertilitetsbehandlinger alene sidste år holder Danmark en kedelig verdensrekord i fertilitetsbehandlinger. Mange par og singler oplever, hvor smerteligt og ensomt det kan være, når den store drøm ikke kommer så let – men hvordan kan det være, at så mange danskere har svært ved at blive gravide? Hvordan påvirker det os? Og hvilken rolle har staten, når det kommer til borgernes fertilitet?

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 8/9-2023

  Et vigtigt valg alle gravide bør tage stilling til: Folat vs. folinsyre?
  Valg af folat eller folinsyre før og under graviditeten er et vigtigt spørgsmål, som alle gravide bør overveje. Vidste du fx at der er forskel...
 • 11/4-2023

  Cyklus, ægløsning og graviditet efter spontan abort
  Cyklus, ægløsning og graviditet efter spontan abort. Spontan abort betyder, at man mister fosteret før uge 22. Mellem 15 til 20 % af alle graviditeter...
 • 22/6-2022

  'Join the Pudding Club' overvejer du at bliver forældre ved hjælp af donorsæd?

  Overvejer du at bliver forældre ved hjælp af donorsæd, er du på vej ind i en proces, hvor du skal foretage en række...

 • 16/5-2022

  Hvad gjorde du? Efterfødselssamtale med Tine Stampe
  Jeg har ikke talt ret meget om min graviditet - hverken på de sociale medier eller blandt netværk og venner. Det er egentlig...
 • 23/4-2022

  'Join the Pudding Club' Hvordan fortæller du chefen du skal på barsel?
  Størstedelen af alle kvinder oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv at skulle fortælle deres arbejdsplads, at de er blevet gravide. Men...
 • 10/4-2022

  'Join the Pudding Club' med Fertilitetsprofessor Peter Humaidan

  Fertilitetsprofessor Peter Humaidan er gæst i anden sæson af ‘Join The Puddingclub’. Og det er ikke kun, fordi han ved alt om “supersæd”, som han...

1/6

Se alle artikler

Good things will happen