FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Hvad gjorde du? Efterfødselssamtale med Tine Stampe

"Hvad gjorde du?" 

Det spørgsmål er jeg ofte blevet stillet i forbindelse med mine graviditeter. Faktisk er spørgsmålet kimen til de allerførste tanker om at starte La Roar.

 LYT  - Efterfødselssamtale med Co-founder Tine Stampe.

Da jeg efter flere års ufrivillig barnløshed fødte vores smukke datter, Emilie, fik jeg ofte spørgsmålet "Hvad gjorde du" fra både veninder og veninders veninder -og senere deres veninders kusiners veninder, ja, kvinder jeg aldrig havde mødt før ringede pludseligt. 

Det fik mine øjne op for, ikke bare hvor mange der kæmper med barnløshed og tvivlen om, at gøre "det rigtigte" i forbindelse med ønsket gravid, men også hvor lidt vi i virkeligheden ved og kender til vores egen biologi. 

Ved du fx hvornår du har ægløsning næste gang? Og hvordan står det til med din kærestes sædkvalitet? (ikke at forveksle med kvantitet).

Jeg besluttede mig i første omgang for at undersøge min egne og kvindens biologi. Derefter kunne jeg simplethen ikke lade være med, at dele mine erfaringer med alle som gad lytte.  

Derfor blev det også et entusiastisk "Ja tak" herfra, da jeg blev spurgt om jeg ville dele min efterfødselssamtale med To The Moon, Honey. -og hvilken gave at kunne give vores piger senere i livet. Alle burde optage deres egen efterfødselssamtale. 

Jeg har ikke talt så meget om min graviditet. Hverken her, på de sociale medier eller blandt netværk og venner. Det var egentlig ikke fordi jeg ikke har haft lyst til at dele. Jeg havde ganske enkelt bare ikke overskuddet.

Min graviditet var hård. Benhård. Derfor var det også en kæmpe forløsning, da Abbie blev født på fineste vis i sin sejrsskjorte en fredag morgen i februar. Vi er så taknemlige.

Så tusinde tak til Liv og jordemoder Tilde for en fin efterfødselssamtale, der fik nogle brikker til at falde på plads!

Nåh jo -og så lige i forhold til hvad jeg gjorde...
Hør efterfødselssamtalen her og følg med på bloggen.

Har du spørgsmål er du også altid velkommen til at skrive til os på mail:
info@la-roar.com.

Tak fordi du læser med ❤️
Kærlig hilsen

 

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 8/9-2023

  Et vigtigt valg alle gravide bør tage stilling til: Folat vs. folinsyre?
  Valg af folat eller folinsyre før og under graviditeten er et vigtigt spørgsmål, som alle gravide bør overveje. Vidste du fx at der er forskel...
 • 11/4-2023

  Cyklus, ægløsning og graviditet efter spontan abort
  Cyklus, ægløsning og graviditet efter spontan abort. Spontan abort betyder, at man mister fosteret før uge 22. Mellem 15 til 20 % af alle graviditeter...
 • 22/6-2022

  'Join the Pudding Club' overvejer du at bliver forældre ved hjælp af donorsæd?

  Overvejer du at bliver forældre ved hjælp af donorsæd, er du på vej ind i en proces, hvor du skal foretage en række...

 • 16/5-2022

  Hvad gjorde du? Efterfødselssamtale med Tine Stampe
  Jeg har ikke talt ret meget om min graviditet - hverken på de sociale medier eller blandt netværk og venner. Det er egentlig...
 • 23/4-2022

  'Join the Pudding Club' Hvordan fortæller du chefen du skal på barsel?
  Størstedelen af alle kvinder oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv at skulle fortælle deres arbejdsplads, at de er blevet gravide. Men...
 • 10/4-2022

  'Join the Pudding Club' med Fertilitetsprofessor Peter Humaidan

  Fertilitetsprofessor Peter Humaidan er gæst i anden sæson af ‘Join The Puddingclub’. Og det er ikke kun, fordi han ved alt om “supersæd”, som han...

1/6

Se alle artikler

Good things will happen