FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Dine, mine og statens æg

Dine, mine, statens æg: Hvorfor der er kønslig ulighed i reproduktionsvilkår i Danmark skrevet af Rebekka Nørum & Laura Lin Dueholm.

I begyndelsen af maj 2020 var Cathrine Wichmand, kendt fra bloggen rockpaperdresses.dk, i samarbejde med en sej kompagnon i form af Julie Agerschou med til at stille et borgerforslag om, at forlænge grænsen for nedfrysning af kvinders æg. De ville vil slå et aktivt slag for, at der blev sat fokus på den kønslige uligestilling, der ligger i, at mænd må have sæd nedfrosset på ubestemt tid, mens kvinder kun må have det i 5 år.

Men hvorfor ser vi overhovedet denne kønslige ulighed på området? Og hvad kan det være et udtryk for? Det besluttede journalisterne Rebekka Nørum og Laura Lin Dueholm sig for at undersøge nærmere.

I forbindelse med La Roar og Co-founder, Tine Stampes arbejde med at producere 2. sæson af podcasten Join the Pudding Club kom vi i dialog med Rebekka, der gav os en lang bedre forståelse for problemstillingen. Et hamrende vigtigt emne, som vi gerne vil slå et slag for.

Derfor afholder vi d. 30. marts kl. 16:30 en La Roar Life Talk med Rebekka, hvor vi dykker ned i emnet. Du kan lytte med på La Roars instagram 

Du kan downloade artiklen her

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 22/6-2022

  'Join the Pudding Club' overvejer du at bliver forældre ved hjælp af donorsæd?

  Overvejer du at bliver forældre ved hjælp af donorsæd, er du på vej ind i en proces, hvor du skal foretage en række...

 • 16/5-2022

  Hvad gjorde du? Efterfødselssamtale med Tine Stampe
  Jeg har ikke talt ret meget om min graviditet - hverken på de sociale medier eller blandt netværk og venner. Det er egentlig...
 • 23/4-2022

  'Join the Pudding Club' Hvordan fortæller du chefen du skal på barsel?
  Størstedelen af alle kvinder oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv at skulle fortælle deres arbejdsplads, at de er blevet gravide. Men...
 • 10/4-2022

  'Join the Pudding Club' med Fertilitetsprofessor Peter Humaidan

  Fertilitetsprofessor Peter Humaidan er gæst i anden sæson af ‘Join The Puddingclub’. Og det er ikke kun, fordi han ved alt om “supersæd”, som han...

 • 10/3-2022

  Ny sæson af ’Join the Pudding Club’: Velkommen til den anden side af barnløsheden
 • 7/2-2022

  Derfor skal du vælge FertilityCare™ kosttilskud til før graviditet + 1. trimester

  FertilityCare™ med zink, der bidrager til normal frugtbarhed, er et af vores førende kosttilskud - men har også mange andre skønne fordele.

1/6

Se alle artikler

Good things will happen