Bliv medlem og få masser af fordele / Fri fragt på alle ordrer / Hurtig levering 1-3 hverdage

Af hjertet tak

Og nu til det vi har glædet os alle mest til at dele. Af hjertet tak til Anette og Anne-Mette for at stå frem og dele lidt af jeres historie med os. Vi får hele tiden super positive historier, og mange af vores kunder har allerede delt rigtig gode historier om små fostre der spirer i maven, og tidligere fysiske udfordringer som nu ser ud til at være forbedret. Del endelig jeres historier med os, så vi kan følge jer på jeres rejse.

Efter at have igennem et par større operationer for at få fjernet to store cyster på sine æggestokke, havde Anette brug for at gøre noget godt for sig selv og sin fertilitet. Derfor spiser Anette FertilityCare.

“Det er vigtigt for mig at passe på mig selv, og give min krop de næringsstoffer den har brug for. Både for at kunne opretholde en energisk hverdag og forberede mig på mit største ønske, en sund graviditet” 

Anette 28 år, Analysekonsulent. Bor i Sønderborg

 

“Efter en positiv graviditetstest i uge 6 anbefalede min læge mig at spise et dagligt vitamintilskud med 400 ug folsyre. Så selvom jeg ikke er sååå vild med at synke piller, så var La Roars FertilityCare™ dagdosis alligevel det helt rigtige for mig og mit første trimester, hvis jeg skulle op i de rigtige mængder. … Jeg snupper vitaminerne én af gangen med et glas vand og slutter altid af med mine ynglings til sidst - de røde Omega-Krill™. Derefter går jeg i seng med gode næringsstoffer i maven både til mig selv og baby”.

Anne Mette 38 år, PR rådgiver, bor Amager, mor til Asger og Ida.

 

Vi vil gerne sige TAK for alle jer innovative kvinder, der i 2019 har vist os tillid og nu finder glæde i, at indtage FertilityCare™ som en del af jeres vej mod en sund graviditet. 

Flere af jer har taget jer tid til at givet os feedback, ift. tilbagevendende cyklus, ægløsninger og graviditeter Ju-fåcking-hu! Hvor er det bare været fantastisk læsning!

Vi er så stolte af jer - men vi er (undskyld jantelov) dælme også stole af os selv! Vi har brugt halvandet år på at komme frem til rigtig råvare, rigtige mængde og rigtig sammensætning. Det har kostet blod, sved og tårer - men du er vi gu´ hjælpe mig dér hvor vi kan give det hele videre til jer og så har I bare taget så godt imod os!

Mange af jer er så tidlig i forløbet at I ønsker at være anonyme og hvilket vi naturligvis har fuld respekt og forståelse for. Men sidder du derude og tænker - vi og andre kvinder også skal høre din oplevelse med FertilityCare™, så skriv til os på info@la-roar.com og din ærlighed vil blive mødt med kærlighed.

Husk at følge os på Instagram for tips, input og La Roars rivende udvikling.

Good Things Will Happen.

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 21/12-2020

  5 tips til mandens fertilitet
  Kære mand, planlægger du og din partner graviditet? Her giver vi 5 tips til mandens fertilitet og sætter endnu en gang fokus på alt...
 • 21/12-2020

  Krill vs fiskeolie - kender du forskellen?

  De fleste har nok hørt om fiskeolie som en kilde til omega-3 fedtsyrer, men hvad med krillolie? Og hvad med forskellen på de...

 • 30/11-2020

  7 positive du-må-godt råd til dig der planlægger graviditet

  Vi kan godt blive liiiidt trætte i sokkerne af hele tiden at blive tudet ørerne fulde med alt det man ikke må eller skal...

 • 16/11-2020

  4 ting du bør vide om folat (folsyre) op til ønsket graviditet

  Planlægger du graviditet, og har du også hørt, at du skal spise folat, også kaldet folsyre? Vi ved, at kosttilskud kan være lidt...

 • 8/10-2020

  Græskarsuppe - folat og vitamin A- og C
  Græskar er i sæson og er derfor dejlig at bruge i efterårskøkkenet. En af vores yndlingsmåder at bruge græskar på i køkkenet er i en...
1/6

Se alle artikler

Good things will happen