FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Af hjertet tak

Og nu til det vi har glædet os alle mest til at dele. Af hjertet tak til Anette og Anne-Mette for at stå frem og dele lidt af jeres historie med os. Vi får hele tiden super positive historier, og mange af vores kunder har allerede delt rigtig gode historier om små fostre der spirer i maven, og tidligere fysiske udfordringer som nu ser ud til at være forbedret. Del endelig jeres historier med os, så vi kan følge jer på jeres rejse.

Efter at have igennem et par større operationer for at få fjernet to store cyster på sine æggestokke, havde Anette brug for at gøre noget godt for sig selv og sin fertilitet. Derfor spiser Anette FertilityCare.

“Det er vigtigt for mig at passe på mig selv, og give min krop de næringsstoffer den har brug for. Både for at kunne opretholde en energisk hverdag og forberede mig på mit største ønske, en sund graviditet” 

Anette 28 år, Analysekonsulent. Bor i Sønderborg

 

“Efter en positiv graviditetstest i uge 6 anbefalede min læge mig at spise et dagligt vitamintilskud med 400 ug folsyre. Så selvom jeg ikke er sååå vild med at synke piller, så var La Roars FertilityCare™ dagdosis alligevel det helt rigtige for mig og mit første trimester, hvis jeg skulle op i de rigtige mængder. … Jeg snupper vitaminerne én af gangen med et glas vand og slutter altid af med mine ynglings til sidst - de røde Omega-Krill™. Derefter går jeg i seng med gode næringsstoffer i maven både til mig selv og baby”.

Anne Mette 38 år, PR rådgiver, bor Amager, mor til Asger og Ida.

 

Vi vil gerne sige TAK for alle jer innovative kvinder, der i 2019 har vist os tillid og nu finder glæde i, at indtage FertilityCare™ som en del af jeres vej mod en sund graviditet. 

Flere af jer har taget jer tid til at givet os feedback, ift. tilbagevendende cyklus, ægløsninger og graviditeter Ju-fåcking-hu! Hvor er det bare været fantastisk læsning!

Vi er så stolte af jer - men vi er (undskyld jantelov) dælme også stole af os selv! Vi har brugt halvandet år på at komme frem til rigtig råvare, rigtige mængde og rigtig sammensætning. Det har kostet blod, sved og tårer - men du er vi gu´ hjælpe mig dér hvor vi kan give det hele videre til jer og så har I bare taget så godt imod os!

Mange af jer er så tidlig i forløbet at I ønsker at være anonyme og hvilket vi naturligvis har fuld respekt og forståelse for. Men sidder du derude og tænker - vi og andre kvinder også skal høre din oplevelse med FertilityCare™, så skriv til os på info@la-roar.com og din ærlighed vil blive mødt med kærlighed.

Husk at følge os på Instagram for tips, input og La Roars rivende udvikling.

Good Things Will Happen.

Roar — blog

Velkommen til RoarBlog

På vores blog deler vi viden, meninger og generel begejstring om, hvad det vil sige at leve et sundt liv. Vi håber, du vil få lige så meget ud af at læse vores posts, som vi har fået ud af at skrive dem.

 • 8/9-2023

  Et vigtigt valg alle gravide bør tage stilling til: Folat vs. folinsyre?
  Valg af folat eller folinsyre før og under graviditeten er et vigtigt spørgsmål, som alle gravide bør overveje. Vidste du fx at der er forskel...
 • 11/4-2023

  Cyklus, ægløsning og graviditet efter spontan abort
  Cyklus, ægløsning og graviditet efter spontan abort. Spontan abort betyder, at man mister fosteret før uge 22. Mellem 15 til 20 % af alle graviditeter...
 • 22/6-2022

  'Join the Pudding Club' overvejer du at bliver forældre ved hjælp af donorsæd?

  Overvejer du at bliver forældre ved hjælp af donorsæd, er du på vej ind i en proces, hvor du skal foretage en række...

 • 16/5-2022

  Hvad gjorde du? Efterfødselssamtale med Tine Stampe
  Jeg har ikke talt ret meget om min graviditet - hverken på de sociale medier eller blandt netværk og venner. Det er egentlig...
 • 23/4-2022

  'Join the Pudding Club' Hvordan fortæller du chefen du skal på barsel?
  Størstedelen af alle kvinder oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv at skulle fortælle deres arbejdsplads, at de er blevet gravide. Men...
 • 10/4-2022

  'Join the Pudding Club' med Fertilitetsprofessor Peter Humaidan

  Fertilitetsprofessor Peter Humaidan er gæst i anden sæson af ‘Join The Puddingclub’. Og det er ikke kun, fordi han ved alt om “supersæd”, som han...

1/6

Se alle artikler

Good things will happen