FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

MaternityCare™ - ingredienser

Med bukkehornsfrø, der bidrager til helingsprocessen efter fødsel og øger mælkeproduktionen.
Æsken indeholder 30 praktiske dagsdoser. I hver dagsdosis er der 5 forskellige tabletter og kapsler.

 • Home
 • Ingredienser i MaternityCare™

Multivitamin-mineral tablet med bukkehornsfrø og biotin

Dette multivitamin og mineral kompleks indeholder 10 vitaminer, 6 mineraler og 2 særligt udvalgte planteekstrakter og er designet til både mor og barn.

Det er en stor belastning for kroppen at gennemgå en graviditet og fødsel, og din krop vil efterfølgende have brug for ro og tid til at hele. Denne tablet indeholder bukkehornsfrø der bidrager til helingsprocessen efter fødsel og øger mælkeproduktionen hos moderen.

Ekstra forkælelse til den nybagte mor 
Biotin er efterhånd blevet kendet som et "skønhedsvitamin" fordi det bidrager til at vedligeholdelse af normal hud og hår. Dertil har vi tilsat vitamin C, der bidrager til normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende hud. Zink og selen bidrager hver især bidrager til vedligeholdelse af et normalt hår og negle. 
1/18

 • Vitamin A

  500 μg - beta-caroten  |   200 μg - dry Vit. A-acetat

  Vitamin A bidrager til vedligeholdelsen af normale hud, spiller en aktiv rolle i cellespecialiseringsprocessen og understøtter immunsystemets normale funktion. 
   
  A-vitamin er et fedtopløseligt vitamin. Dvs., at vitaminet opløses i fedt under fordøjelsen, og at overskud lagres i kroppens fedtdepoter og i de fleste organer. 
   
  Lidt utraditionelt har vi valgt at tilføje to forskellige typer af A-vitaminkilder: betacaroten og vitamin A-acetat. Vitamin A findes kun i planteverdenen i form af forløberforbindelser såsom β-caroten. β-caroten er et af 50 til 60 medlemmer af en stor klasse af naturligt forekommende forbindelser kaldet carotenoider, der har vitamin A-aktivitet. Vores foretrukne A-vitaminkilde er betacaroten, og den er derfor også størst repræsenteret. Det er betacaroten, der giver gulerødder deres orange farve. 

 • Vitamin E

  11 mg - D-alfa-tocopherylacetat

  Vitamin E er en antioxidant som medvirker til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

  Vi bruger den naturlige E-vitaminkilde D-alfa-tocopherol. E-vitamin er fedtopløslig vitamin, dvs. vitaminet opløses i fedt under fordøjelsen og at overskud lagres i kroppens fedtdepoter og i de fleste organer. 

  Vitamin C bidrager til at gendanne den reducerede form af vitamin E. Du finder C vitamin i alle vores produkter i 100% naturligform udvundet af acerolabær. 

  Fødevarekilder til vitamin E: Vegetabilske olier, vegetabilske oliespreder, nødder, frø og æggeblommer. 

 • Thiamin (Vitamin B1)

  1.6 mg - thiaminmononitrat

  Thiamin bidrager til normal hjertefunktion, energistofskifte og normal funktion af nervesystemet. Thiamin er et vitamin B1 og tilhører dermed B-vitamingruppen. 

  Alle B vitaminerne kaldes ”de vandopløselige vitaminer”. Dem har du brug for at få tilført dagligt, da de kun i begrænset omfang kan lagres i kroppen. Der er en meget lille risiko for, at få for store doser B-vitamin. De B-vitaminer, som du ikke har brug for, bliver skyllet ud med urinen, når du tisser. 

  Fødevarekilder til thiamin: I den nordiske diæt er det korn og kornprodukter, kød og kødprodukter samt mælk og mejeriprodukter. 

 • Riboflavin (Vitamin B2)

  1.7 mg - riboflavin

  Riboflavin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, og understøtter et normalt energistofskifte. Derudover bidrager riboflavin til at vedligeholde af normale røde blodlegemer, en normal hud, og understøtter nervesystemets normale funktion. 
   
  Riboflavin, er også kaldet vitamin B2, og medvirker i en række enzymsystemer. Riboflavin optages som de andre B-vitaminer højt i tyndtarmen og et vandopløseligt vitamin, hvor det overskydende vitamin udskilles igen ganske hurtigt via urinen. 
   
  Hovedkilder i den nordiske diæt er mælk, mejeriprodukter, kød og kødprodukter. 

 • Niacin (Vitamin B3)

  20 mg - nikotinamid

  Vitamin B3, også kaldet nikotinamid, understøtter nervesystemets normale funktion, bidrager til at vedligeholde en normal hud og bidrager til mindske træthed og udmattelse.
   
  Nikotinamid indgår i coenzymerne nicotinamid-adenin-dinukleotid (NAD) og nicotinamid-adenin-dinukleotidfosfat (NADP). Niacin er vitamin B3, og tilhører dermed B-vitamingruppen. Alle B-vitaminerne kaldes ”de vandopløselige vitaminer”. Dem har du brug for at få tilført dagligt, da de kun i begrænset omfang kan lagres i kroppen. De B-vitaminer som du ikke har brug for, bliver skyllet ud med urinen, når du tisser. 
   
  Fødevarekilder til vitamin B3 findes især i proteinholdige animalske fødevarer som kød, fisk, og æg samt peanuts, solsikkefrø, svampe, ærter og avokado.

 • Vitamin B6

  1.5 mg - pyridoxinhydrochlorid

  Vitamin, også kaldet pyridoxin, bidrager til at regulere hormonaktiviteten. B6-vitamin understøtter en normal omsætning af homocystein, protein og glycogen. Derudover bidrager vitamin B6 til immunsystemets normale funktion ved at være direkte involveret i produktionen af antistoffer og andre celler, der er essentielle for et normalt immunforsvar. 

  Vitamin B6 kan bidrage til at mindske træthed og udmattelse på grund af sin understøttende rolle i vedligeholdelsen af normale røde blodlegemer.

  B6 optages som de andre B-vitaminer højt i tyndtarmen og et vandopløseligt vitamin, hvor det overskydende vitamin udskilles igen ganske hurtigt via urinen.

  Nogle af de største kilder til B6-vitamin er skaldyr, fisk, kød, og kartofler. Der findes også B6-vitaminer i frugt og grøntsager, men generelt ikke i så store mængder.

 • Folat

  500 μg - (6S)-5-methylhydrofolsyre

  Folat bidrager til immunsystemets normale funktion og bidrager til at mindske træthed og udmattelse.
   
  Vi benytter den naturlige folsyrekilde 5-methyltetrahydrofolat (5-MTHF). Denne folsyrekilde er en naturlig og aktiv form for folsyre. I modsætning til folinsyre, den syntetiske form, behøver folat nemlig ikke at gennemgå enzymkonvertering. Dermed behøver kroppen ikke at omdanne det først, og det kan optages direkte. 
   
  Folsyre optages som de andre B-vitaminer højt i tyndtarmen og et vandopløseligt vitamin, som du har brug for at få tilført dagligt, da de kun i begrænset omfang kan lagres i kroppen. De B-vitaminer, som du ikke har brug for, bliver skyllet ud med urinen, når du tisser. 
   
  Folat findes i de fleste fødevarer, og høje koncentrationer findes i grønne grøntsager og bælgfrugter.

 • Vitamin B12

  2.6 μg - cyanocobalamin

  Vitamin B12 bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer og spiller en rolle i celledelingsprocessen. Ligsom folsyre og vitamin B6, bidrager vitamin B12 til normal omsætning af homocystein. Ydermere bidrager B12 til at mindske træthed og udmattelse, samt understøtte immunsystemets normale funktion. 

  B12-vitamin ses ofte i forbindelse med aktiveringen af proteiner. Vitaminet er også involveret i citronsyrecyklussen, som er vigtig for omdannelsen af fedt og proteiner til energi. B12 optages som de andre B-vitaminer højt i tyndtarmen og et vandopløseligt vitamin, hvor det overskydende vitamin udskilles igen ganske hurtigt via urinen. 

  Kød, mejeriprodukter, fisk og skaldyr er særligt gode kilder til vitamin B12. Vegetariske diæter, især veganske diæter, telt til at indeholde lave eller minimale mængder vitamin B12.

 • Biotin

  100 μg - D-biotin

  Biotin har ry for at være et ”skønhedsvitamin”, da det bl.a. bidrager til at vedligeholdelse af normalt hår, samt understøtter vedligeholdelsen af normal hud. Biotin, også kaldet vitamin B7, understøtter opretholdelse af normale slimhinder, bidrager til en normal omsætning af makronæringsstoffer, og understøtter til nervesystemets normale funktion. 

  Biotin optages som de andre B-vitaminer højt i tyndtarmen. Alle B vitaminerne kaldes ”de vandopløselige vitaminer”. Dem har du brug for at få tilført dagligt, da de kun i begrænset omfang kan lagres i kroppen. De B-vitaminer, som du ikke har brug for, bliver skyllet ud med urinen, når du tisser. 

  Biotin er vidt udbredt og findes i små mængder i de fleste madvarer. Havre, brød og hvedeklid er gode kilder til biotin. 

 • Pantothensyre (Vitamin B5)

  7 mg - calciumpantothenat

  B5-vitamin understøtter en normal syntese, og understøtter omsætningen af steroidhormoner, vitamin D og visse neurotransmittere. 

  Ligesom andre B-vitaminer er B5 pantothensyre også vigtig, når det kommer til energi og cellestofskiftet. Pantothensyre er afgørende for at omdanne den mad du spiser (proteiner, fedtstoffer, kulhydrater og alkohol) til brændstof, som cellerne kan bruge til at samarbejde med andre B-vitaminer. Dette er grunden til at B5 bidrager til at mindske træthed og udmattelse og bidrager til et normalt energistofskifte. 

  Pantothensyre, også kaldet vitamin B5, tilhører dermed B-vitamingruppen. Alle B vitaminerne kaldes ”de vandopløselige vitaminer”. Dem har du brug for at få tilført dagligt, da de kun i begrænset omfang kan lagres i kroppen. De B-vitaminer, som du ikke har brug for, bliver skyllet ud med urinen, når du tisser. 

 • Zink

  11 mg - zinkbisglycinat chelat

  Zink bidrager til at vedligeholde et normalt hår, negle og hud. Det skønne mineral bidrager ligeledes til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og til immunsystemets normale funktion. 
   
  Udover at være et grundstof, er zink et mineral der fungerer som sporstof i kroppen, der spiller en rolle i celledelingsprocessen og ligesom vitamin D and vitamin K, zink bidrager til at vedligeholde normale knogler. 
   
  Vi er stolte af vores organsik bundet og skånsomet zinkkilde zinkbisglycinat chelat. 
   
  Zink findes primært koncentreret i knogler, hud muskler, røde blodlegemer, lever, nyrer, kirtler, hjerne, kønsorganer, hår, negle og øjne. 
   
  Fødevarekilder: Kød, mejeriprodukter og fuldkornsprodukter er gode kilder til zink.

 • Kobber

  1.2 mg - kobberbisglycinat chelat

  Kobber er et mineral der indgår i mange forskellige funktioner i kroppen. Kobber bidrager til en normal pigmentering af håret og  bidrager til et normalt energistofskifte ved at frigøre kroppens energi. 
   
  Kobber fungerer som et redskab for en lang række enzymer, der tjener til at forhindre oxidativt stress. Oxidativt stress er forårsaget af frie radikaler. Frie radikaler bliver f.eks. dannet som en reaktion på cigaretrøg, forurening og solens stråler.
   
  Kobber har to centrale roller, der hver især bidrager til en normal funktion af dit immunsystem. Den ene er på grund af dets rolle i cellulær energiproduktion, da immunceller også kræver energi til at opretholde en normal funktion. Den anden rolle er dens beskyttende effekt af immunceller mod oxidativt stress.

 • Mangan

  2.0 mg - manganobisglycinat chelat

  Mangan bidrager til at beskytte celler mod oxidativt stress, bidrager til normal dannelse af bindevæv og understøtter til et normalt energistofskifte. 

  Mangan er en katalytisk cofaktor for arginase, pyruvat carboxylase og mitokondrie superoxiddismutase (SOD). Det fungerer også som en aktivator for et stort antal andre enzymer, hvoraf nogle deltager i syntesen af ​​proteiner og kolesterol. 

  Fødevarekilder til mangan: Fuldkorn, nødder og bladgrøntsager har et højt manganindhold. 

 • Selen

  60 μg - selengær

  Selen bidrager til at vedligeholde et normalt hår og negle of bidrager til immunesystemets normale funktion. 
   
  Vi gør brug af den organsike selenkilde: selengær. Selen findes i alle væv og fungerer primært som en co-faktor for enzymer, der deltager i antioxidantaktiviteter og skjoldbruskkirtelhormonmetabolisme. Dermed bidrager selen til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, samt understøtter en normal skjoldbruskkirtelfunktion. 
   
  Fødevarekilder: Findes kød, samt i mælk, ost og i visse nødder, især paranødder. Der findes også selen i afgrøder, men indholdet varierer meget, da mængden af selen i afgrøder (korn og grøntsager) afhænger af jordbunden.

 • Chrom

  40 μg - chrompicolinat

  Chrom medvirker i kroppens optagelse af makronæringsstoffer, hvilket vil sige kulhydrater, proteiner og fedtstoffer. Dermed bidrager chrom til en normal omsætning af makronæringsstoffer. 

  Ligeledes bidrager chrom til vedligeholdelse af et normalt blodsukkerniveau. Det er dog endnu ikke bevist helt præsist hvordan, men mange undersøgelser viser, at et tilstrækkeligt indtag af chrom er vigtigt for opretholdelsen af normale blodsukkerniveauer. 

  Chrom findes i fuldkornsprodukter, fisk og forarbejdet kød. 

 • Jod

  200 μg - kaliumjodid

  Jod bidrager til normal hud og understøtter normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner og en normal skjoldbruskkirtelfunktion. Ydermere bidrager jod til nervesystemets normale funktion og til en normal kognitiv funktion.
   
  En normal skjoldbruskkirtel er kun på størrelse med spidsen af din tommelfinger, men den styrer stofskiftet i hele kroppen. Skjoldbruskkirtel-hormoner bidrager til et normalt energigivende stofskifte. Jod bidrager til et normalt energistofskifte.
   
  I 2000 blev obligatorisk at tilsætte jod af bordsalt og brødsalt indført i Danmark, som et svar på undersøgelser, der viste lav jodstatus og struma i visse befolkningsgrupper. Fisk, især havfisk, skaldyr og tang har generelt et højt jodindhold. 

 • Bukkehornsfrø

  100 mg - Trigonella foenumgraecum pulver

  Bukkenhornfrø øger mælkeproduktionen hos den gravide og ammende kvinder, samt understøtter helingsprocessen efter fødsel. 

  Bukkehorn er en kløverlignende urt hjemmehørende i Middelhavsområdet, Sydeuropa og Vestasien. Det dyrkes over hele verden som en semiarid afgrøde, og dets frø lugter og smager som ahornsirup. 

  Bukkehorn bruges som en urt eller et krydderi, og det findes ofte i det indiske køkken.

 • Moringa

  100 mg - Moringa oleifera ekstrakt

  I dette produkt bruger vi moringatræets blade, som også er den mest nærende del af planten. I Filippinerne bruger de bladene i fødevarer som supper, vegetabilske skål eller i salater.

  Moringa, også kaldet trommestiktræ, er et hurtigt voksende træ af familien Moringaceae, hjemmehørende i det indiske subkontinent. Den kan nå en højde på 10-12 m, og kan nå en diameter på 45 cm. Barken har en hvidgrå farve og er omgivet af tyk kork.

Vitamin C udvundet af acerolabær tilsat organisk jern tablet

Ved fødslen kommer barnet ud i en verden fyldt med mikroorganismer, og barnets og moderens fysiologi og immunforsvar ændres i takt med, at kroppens overflader bliver invaderet af mikroberne (samfund af indre og ydre mikroorganismer). Mange af disse er nødvendige for at undgå sygdomme og for en sund udvikling af kroppens funktioner.

Både jern og vitamin C bidrager hver især til immunsystemets normale funktion og til at mindske træthed og udmattelse.

Vitamin C øger optagelsen af jern. I denne tablet har vi derfor kombineret en synegi og helhed med vores naturlige vitamin C udvundet af brasilianske acerolabær med den skånsomme jernkilde ferrobisglycinat kelat.  
1/2

 • Vitamin C

  50 mg - acerolabær (Malpighia glabra)

  C-vitamin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og understøtter immunsystemets normale funktion. Derudover til bidrager C-vitamin til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende: knogler, brusk, tandkød, tænder, hud og blodkar. 

  Vores C-vitamin er naturlig, og kommer fra acerola (Malpighia punicifolia L.) også kendt som Barbadoskirsebær eller Antilleskirsebær. Acerola-frugten anses som værende en af de rigeste naturlige kilder til C-vitamin. Hvor almindelige appelsiner har et C-vitaminindhold på ca. 0,05% C-vitamin, kan acerola indeholde op til 4,5% C-vitamin. Kroppen kan ikke selv danne C-vitamin i kroppen, derfor må vi have den gennem den kost vi spiser.

 • Jern

  15 mg - ferrobisglycinat chelat

  Vi har nøje udvalgt den organiske og skånsomme jernkilde kaldet ferrobisglycinat chelat. Jern understøtter normal ilttransport i kroppen og bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin. Jern spiller en rolle i celledelingsprocessen og bidrager til at mindske træthed og udmattelse. 

  Jern fås også via kosten, men mange kvinder har, ifølge Sundhedsstyrelsen, små jerndepoter. Gennem graviditeten har kroppen haft brug for ekstra jern, derfor er det tid til at opbygge depoterne igen, når du har født. Selvom du ammer, og der måske går mange måneder før du har en normal menstruationscyklus igen, er det en god idé at tage ekstra jern de første måneder efter fødslen. Hvis du har haft et større blodtab efter fødslen, er det selvfølgelig ekstra vigtigt med et jerntilskud.

Magnesium tablet med vitamin D3 og K2

Denne tablet indeholder 3 mikronæringsstoffer. Mineralet magnesium, vitamin D3 og vitamin K2. Alle 3 bidrager hver især til vedligeholdelsen af normale knogler. 

Vitamin D dannes i huden, når vi udsættes for solens stråler, men ifølge Sundhedsstyrelsen har mange et lavt niveau af vitamin D, især i perioden fra september til marts, hvor solens stråler ikke er stærke nok. Derfor skal vi have vitamin D gennem vores kost og kosttilskud.

Proteinsyntese er dannelse af proteiner i cellen ud fra den genetiske kode i arvematerialet DNA og vha. proteinsyntetiserende molekyler. Tablettens indhold af mineralet magnesium spiller en rolle i celledelingsprocessen og bidrager til en normal proteinsyntese. 
1/3

 • Vitamin D(3)

  10 μg - cholecalciferol

  D-vitamin spiller en rolle i celledelingsprocessen, og understøtter vedligeholdelsen af en normal muskelfunktion, samt bidrager til immunsystemets normale funktion. Ligeledes bidrager D3-vitamin til en normal udnyttelse af calcium og phosphor, og understøtter et normalt calciumindhold i blodet. 
   
  La Roar har valgt at gøre bruge af D3-vitamin, også kaldet cholecalciferol. D-vitamin er også et pro-hormon og et steroidlignende molekyle, der kan syntetiseres i huden. Derfor er D-vitamin også kaldet “Solskinsvitaminet”, da vi via huden og ved hjælp af sollys (UV-stråler) selv kan danne vitaminet. 
   
  Det er svært at få nok vitamin D gennem fødevarer, da kun få fødevarer som fisk og æg indeholder tilstrækkelige mængder af vitamin D. Derfor er UVB stråler den vigtigste kilde. Er du om tvivl om hvorvidt du får nok vitamin D, kan du hos din læge få målt dit vitamin D niveau.

 • Vitamin K(2)

  60 μg - menaquinone-7

  Vitamin K aktiverer flere knogleopbyggende proteiner. Det hyppigste protein er osteocalcin, som hjælper med at opbygge dine knogler ved at binde calcium og andre mineraler til skelettet. Og ligesom vitamin D og magnesium bidrager vitaminet til vedligeholdelse af normale knogler. 

  Derudover understøtter vitamin K normal størkning af blodet. Vitamin K er involveret i den normale funktion af koagulationskaskaden, og derved sikre at dit blod koagulerer, når det er nødvendigt. 

  Kroppen får, hvad den skal bruge dels gennem kosten, og dels ved at producere K-vitamin selv. K2-vitamin dannes nemlig også naturligt af bakterier i den normale tarmflora. 

 • Magnesium

  140 mg - magnesiumcitrat

  Mineralet magnesium spiller en rolle i celledelingsprocessen, og bidrager til en normal proteinsyntese. Sammen med vitamin D, vitamin K og calcium bidrager magnesium til vedligeholdelse af normale knogler. 

  Ca. 50 til 60% af kroppens magnesiumindhold findes i knogler og tænder. Magnesium findes hovedsageligt inde i cellerne, hvor det indgår i mere end 300 enzymprocesser. Magnesium bidrager til elektrolytbalancen, understøtter et normalt energistofskifte og bidrager til nervesystemets normale funktion. 

  Fødevarekilder: Salatblade, nødder og fuldkornsprodukter indeholder høje niveauer af magnesium. 

Seaweed calcium tablet

Denne tablet kombinerer 2 nøje udvalgte mikronæringsstoffer fra naturlige kilder. 

Calcium nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og spiller også en rolle i celledelings- og socialiseringsprocessen. Tablettens calciumkilde stammer fra røde alger i Atlanterhavet. 

Vitamin C understøtter gendannelsen af den reducerede form for vitamin E. Dermed bidrager vitamin C til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og understøtter immunsystemets normale funktion. C-vitaminet er udvundet af det vitamin C-holdige brasilianske acerolabær. 

Vi tilsætter ingen syntetiske farver i vores tablet, men lader ingrediensernes naturlige struktur og farve komme til udtryk. Tabletten får sit gullige skær fra det skønne acrerolabær. 
1/2

 • Vitamin C

  25 mg - acerolabær (Malpighia glabra)

  C-vitamin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og understøtter immunsystemets normale funktion. Derudover til bidrager C-vitamin til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende: knogler, brusk, tandkød, tænder, hud og blodkar. 

  Vores C-vitamin er naturlig, og kommer fra acerola (Malpighia punicifolia L.) også kendt som Barbadoskirsebær eller Antilleskirsebær. Acerola-frugten anses som værende en af de rigeste naturlige kilder til C-vitamin. Hvor almindelige appelsiner har et C-vitaminindhold på ca. 0,05% C-vitamin, kan acerola indeholde op til 4,5% C-vitamin. Kroppen kan ikke selv danne C-vitamin i kroppen, derfor må vi have den gennem den kost vi spiser.

 • Calcium

  200 mg - rødalger (Calcified Atlantic Seaweed)

  Calcium spiller en rolle i celledelings- og specialiseringsprocessen, er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og bidrager til et normalt energistofskifte.

  Vi har omhyggeligt udvalgt et naturligt plantekildekalcium, der kommer fra røde alger i Atlanterhavet. Det forkalkede atlantiske tang absorberer naturligt mineraler fra havet i sin vækstfase. Ved modenhed forkalkes disse mineraler og danner en skeletstruktur, der adskiller sig fra det unge materiale og derefter høstes bæredygtigt. Denne naturlige marine calciumkilde er velegnet til vegetarer og veganere.

  Calcium er det mineral, der er mest af i kroppen. Mængden af ​​calcium i kroppen ved modenhed er ca. 1.200 g hos voksne kvinder, og over 99% af det findes i tænder og knogler. I de nordiske lande er mælk og mejeriprodukter de vigtigste kilder til calcium.

Antarktisk Omega-Krill™ fedtsyrekapsler med cholin

Hos La Roar er vi særligt stolte af vores Omega-Krill™ fedtsyrekapsler.

Krill er et rejelignende, planktonisk dyr og kilde til omega-3-fedtsyrer. I modsætning til omega-3 fra fiskeolie er krill omega-3-bundet i en fosforlipid form.  Denne form inkorporeres mere effektivt i kroppens cellemembraner end triglycerider fra fiskeolie og kræver ikke yderligere omkostningsfuld omdannelse som fx plante-omegaen gør.

Omega-Krill™ fedtsyrekapslen er bæredygtig og overholder de internationale standarder for renhed, sporbarhed og bæredygtigt fiskeri samt de MSC-standarder, der er blevet udviklet i samråd med forskere, miljøforkæmpere, eksperter og interessenter.

Omega-Krill™ fedtsyrekapslen er fremstillet med en ny indkapslingsteknologi, som indeholder ethylvanillin. Det giver kapslen en let og skøn duft af vanilje. Kapslens vandopløselige form betyder, at olien hurtigt opløses i maven, så den velkendte "fiskebøvs" undgås.
1/7

 • DHA

  82 mg.

  Docosa-hexaensyre (DHA) er en langkædede omega-3 fedtsyre. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og understøtter vedligeholdelse af et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

  I fællesskab med eikosa-pentaensyre (EPA) bidrager DHA til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 gram EPA og DHA, svarende til 2 Omega-Krill™ kapsler.

  Omega-3 fedtsyren DHA er den mest almindelige fedtsyre i menneskets hjerne, og udgør ca. 20% af alle de fedtsyrer der findes i hjernen. Omega-3 fedtsyrer er essentielle fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan danne. Vi må derfor få den gennem den kost vi spiser, såsom fisk og fiskeprodukter.

 • EPA

  178 mg.

  Eikosa-pentaensyre (EPA)er en langkædede omega-3 fedtsyre. I fællesskab med docosa-hexaensyre (DHA) og bidrager EPA til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 gram  EPA og DHA, svarende til 2 Omega-Krill™ kapsler.

  Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA er essentielle fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan danne. Vi må derfor få den gennem den kost vi spiser, såsom fisk og fiskeprodukter.

  Fødevarekilder: Krill, fisk, specielt de halvfede og fede fisketyper, er hovedkilde til de langkædede omega-3 fedtsyrer DHA og EPA. 

 • Cholin

  82.6 mg.

  Cholin bidrager til en normal omsætning af homocystein, og understøtter normal omsætning af fedtstoffer. Derudover bidrager cholin til vedligeholde af normal leverfunktion.

  Cholin er et vitaminlignende næringsstof, som er nært beslægtet med B-vitaminer. Cholin er en organisk forbindelse, kroppen også selv kan danne ud fra aminosyrerne serin og methionin.

  Fødevarekilder: Krill, fisk, oksekød, fjerkræ, æg og nogle bønner og nødder er rige kilder til cholin. Mange grøntsager (broccoli, blomkål og rosenkål) og mejeriprodukter. 

 • Astaxanthin

  100 μg.

  Astaxanthin er et carotenoid, der giver krillolien den smukke dybrøde farve. Astaxanthin er i familie med carotenoidet betacaroten. I naturen findes astaxanthin i et bredt udvalg af levende organismer.

  Mennesker danner ikke selv astaxanthin, og ligesom mange andre carotenoider skal de tilføres med kosten - eller som tilskud.

  Fødevarekilder: Alger, ørred, laks, krill, rejer, krebs og gær.               

MaternityCare™

Det handler om næste generation

Køb enkeltvis eller start et abonnement

Køb MaternityCare™ her

Good things will happen