FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

HormonalCare™ - ingredienser

Med vitamin B6, der bidrager til regulering af hormonaktiviteten, zink, der bidrager til normal frugtbarhed og folat, der bidrager til vævsvæksten hos den gravide.
Æsken indeholder 30 praktiske dagsdoser. I hver dagsdosis er der 4 forskellige tabletter og kapsler.

 • Home
 • Ingredienser i HormonalCare™

Multivitamin-mineral tablet med Q10 og 5-MTHF

Dette vitamin og mineral kompleks indeholder 10 vitaminer, 6 mineraler, 1 naturlig planteekstrakt, det særlig udvalgte coenzym Q10-kilde ubiquinon og carotenoid lycopen.

Hormoner virker som kemiske budbringere, der fremmer eller hæmmer forskellige processer, og der skal altid være en form for balance. Med vitamin B6 bidrager denne multivitamin til regulering af hormonaktiviteten. Jod bidrager til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner. Jod og selen bidrager hver især til en normal skjoldbruskkirtelfunktion. Tabletten indeholder den letoptagelige zink, zinkbisglycinat, som bidrager til normal frugtbarhed og reproduktion.

Supplerende indtag af folsyre øger folatstatus hos moderen. En lav folatstatus hos moderen er en risikofaktor i forhold til udvikling af neuralrørsdefekter hos det voksende foster. Derfor er denne multivitamin også tilsat folsyrekilden 5-methyltetrahydrofolat, som er en naturlig form for folsyre, der ikke behøver at yderligere omdannes, men kan optages direkte i kroppen. 

Sundhedsstyrelsen anbefaler alle gravide et dagligt tilskud på 400 μg folsyre i form af en folsyretablet eller en multivitamintablet, fra graviditeten planlægges til og med 3 måneder henne i graviditeten, samt 10 μg vitamin D gennem hele graviditeten.
1/19

 • Vitamin A

  300 μg - beta-caroten   |   100 μg - dry Vit. A-acetat

  Vitamin A bidrager til vedligeholdelsen af normale slimhinder, spiller en aktiv rolle i cellespecialiseringsprocessen, og understøtter immunsystemets normale funktion. 

  A-vitamin er et fedtopløseligt vitamin. Dvs., at vitaminet opløses i fedt under fordøjelsen, og at overskud lagres i kroppens fedtdepoter og i de fleste organer. 

  Lidt utraditionelt har vi valgt at tilføje to forskellige typer af A-vitaminkilder: betacaroten og vitamin A-acetat. Vitamin A findes kun i planteverdenen i form af forløberforbindelser såsom β-caroten, som har vitamin A-aktivitet. Vores foretrukne A-vitaminkilde op til og under graviditet er betacaroten, og det er derfor også størst repræsenteret. Det er betacaroten, der giver gulerødder deres orange farve.

 • Vitamin E

  10 mg - D-alfa-tocopherylacetat

  Vitamin E er en antioxidant som medvirker til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

  Vi bruger den naturlige E-vitaminkilde D-alfa-tocopherol. E-vitamin er fedtopløslig vitamin, dvs. vitaminet opløses i fedt under fordøjelsen og at overskud lagres i kroppens fedtdepoter og i de fleste organer. 

  Vitamin C bidrager til at gendanne den reducerede form af vitamin E. Du finder C vitamin i alle vores produkter i 100% naturligform udvundet af acerolabær. 

  Fødevarekilder til vitamin E: Vegetabilske olier, vegetabilske oliespreder, nødder, frø og æggeblommer. 

 • Thiamin (Vitamin B1)

  1.5 mg - thiaminmononitrat

  Thiamin bidrager til normal hjertefunktion, energistofskifte og normal funktion af nervesystemet. Thiamin er et vitamin B1 og tilhører dermed B-vitamingruppen. 

  Alle B vitaminerne kaldes ”de vandopløselige vitaminer”. Dem har du brug for at få tilført dagligt, da de kun i begrænset omfang kan lagres i kroppen. Der er en meget lille risiko for, at få for store doser B-vitamin. De B-vitaminer, som du ikke har brug for, bliver skyllet ud med urinen, når du tisser. 

  Fødevarekilder til thiamin: I den nordiske diæt er det korn og kornprodukter, kød og kødprodukter samt mælk og mejeriprodukter. 

 • Riboflavin (Vitamin B2)

  1.6 mg - riboflavin

  Riboflavin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, og understøtter et normalt energistofskifte. Derudover bidrager riboflavin til at vedligeholde af normale røde blodlegemer, og understøtter nervesystemets normale funktion. 

  Riboflavin, er også kaldet vitamin B2, og medvirker i en række enzymsystemer. Riboflavin optages som de andre B-vitaminer højt i tyndtarmen og et vandopløseligt vitamin, hvor det overskydende vitamin udskilles igen ganske hurtigt via urinen. 

  Hovedkilder i den nordiske diæt er mælk, mejeriprodukter, kød og kødprodukter.

 • Niacin (Vitamin B3)

  17 mg - nikotinamid

  Vitamin B3, også kaldet nikotinamid, understøtter nervesystemets normale funktion og bidrager til at vedligeholdelse af normale slimhinder. 

  Nicotinamid indgår i coenzymerne nicotinamid-adenin-dinukleotid (NAD) og nicotinamid-adenin-dinukleotidfosfat (NADP). Niacin er vitamin B3 og tilhører dermed B-vitamingruppen. Alle B vitaminerne kaldes ”de vandopløselige vitaminer”. Dem har du brug for at få tilført dagligt, da de kun i begrænset omfang kan lagres i kroppen. De B-vitaminer, som du ikke har brug for, bliver skyllet ud med urinen, når du tisser. 

  Fødevarekilder til vitamin B3 findes især i proteinholdige animalske fødevarer som kød, fisk, og æg samt peanuts, solsikkefrø, svampe, ærter og avokado. 

 • Vitamin B6

  2.8 mg - pyridoxinhydrochlorid

  Vitamin, også kaldet pyridoxin, bidrager til at regulere hormonaktiviteten. B6-vitamin understøtter en normal omsætning af homocystein, protein og glycogen. Derudover bidrager vitamin B6 til immunsystemets normale funktion ved at være direkte involveret i produktionen af antistoffer og andre celler, der er essentielle for et normalt immunforsvar. 

  Vitamin B6 kan bidrage til at mindske træthed og udmattelse på grund af sin understøttende rolle i vedligeholdelsen af normale røde blodlegemer.

  B6 optages som de andre B-vitaminer højt i tyndtarmen og et vandopløseligt vitamin, hvor det overskydende vitamin udskilles igen ganske hurtigt via urinen.

  Nogle af de største kilder til B6-vitamin er skaldyr, fisk, kød, og kartofler. Der findes også B6-vitaminer i frugt og grøntsager, men generelt ikke i så store mængder.

 • Folat

  400 μg - (6S)-5-methyltetrahydrofolsyre

  Folat bidrager til vævsvæksten hos den gravide kvinde. 

  Vi benytter den naturlige folsyrekilde 5-methyltetrahydrofolat (5-MTHF). Denne folsyrekilde er en naturlig og aktiv form for folsyre. I modsætning til folinsyre, den syntetiske form, behøver folat ikke at gennemgå enzymkonvertering. Derfor behøver kroppen ikke at omdanne det først, og det kan optages direkte. 

  Ifølge Sundhedsstyrelsen kan det være nødvendigt, at tage et tilskud for at få tilstrækkeligt i forbindelse med graviditet. Supplerende indtag af folsyre øger folatstatushos hos moderen. En lav folatstatus er en risikofaktor i forhold til udvikling af neuralrørsdefekter hos det voksende foster. Derfor anbefaler SST et dagligt tilskud af folsyre på i alt 400 µg gennem hele første trimester, da det neuralerør lukket indenfor de første 22-29 dage efter befrugtningen. 

 • Vitamin B12

  4 μg - cyanocobalamin

  Vitamin B12 bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer og spiller en rolle i celledelingsprocessen. Ligsom folsyre og vitamin B6, bidrager vitamin B12 til normal omsætning af homocystein. Ydermere bidrager B12 til at mindske træthed og udmattelse, samt understøtte immunsystemets normale funktion. 

  B12-vitamin ses ofte i forbindelse med aktiveringen af proteiner. Vitaminet er også involveret i citronsyrecyklussen, som er vigtig for omdannelsen af fedt og proteiner til energi. B12 optages som de andre B-vitaminer højt i tyndtarmen og et vandopløseligt vitamin, hvor det overskydende vitamin udskilles igen ganske hurtigt via urinen. 

  Kød, mejeriprodukter, fisk og skaldyr er særligt gode kilder til vitamin B12. Vegetariske diæter, især veganske diæter, telt til at indeholde lave eller minimale mængder vitamin B12.

 • Biotin

  30 μg - D-biotin

  Biotin har ry for at være et ”skønhedsvitamin”, da det bl.a. bidrager til at vedligeholdelse af normalt hår, samt understøtter vedligeholdelsen af normal hud. Biotin, også kaldet vitamin B7, understøtter opretholdelse af normale slimhinder, bidrager til en normal omsætning af makronæringsstoffer, og understøtter til nervesystemets normale funktion. 

  Biotin optages som de andre B-vitaminer højt i tyndtarmen. Alle B vitaminerne kaldes ”de vandopløselige vitaminer”. Dem har du brug for at få tilført dagligt, da de kun i begrænset omfang kan lagres i kroppen. De B-vitaminer, som du ikke har brug for, bliver skyllet ud med urinen, når du tisser. 

  Biotin er vidt udbredt og findes i små mængder i de fleste madvarer. Havre, brød og hvedeklid er gode kilder til biotin. 

 • Pantothensyre (Vitamin B5)

  6 mg - calciumpantothenat

  B5-vitamin understøtter en normal syntese, og understøtter omsætningen af steroidhormoner, vitamin D og visse neurotransmittere. 

  Ligesom andre B-vitaminer er B5 pantothensyre også vigtig, når det kommer til energi og cellestofskiftet. Pantothensyre er afgørende for at omdanne den mad du spiser (proteiner, fedtstoffer, kulhydrater og alkohol) til brændstof, som cellerne kan bruge til at samarbejde med andre B-vitaminer. Dette er grunden til at B5 bidrager til at mindske træthed og udmattelse og bidrager til et normalt energistofskifte. 

  Pantothensyre, også kaldet vitamin B5, tilhører dermed B-vitamingruppen. Alle B vitaminerne kaldes ”de vandopløselige vitaminer”. Dem har du brug for at få tilført dagligt, da de kun i begrænset omfang kan lagres i kroppen. De B-vitaminer, som du ikke har brug for, bliver skyllet ud med urinen, når du tisser. 

 • Zink

  15 mg - zinkbisglycinat chelat

  Zink er kendt for at sin evne til at understøtte normal reproduktion og frugtbarhed. Udover at være et grundstof, er zink et mineral der fungerer som sporstof i kroppen, der spiller en rolle i celledelingsprocessen, samt bidrager til en normal dna-syntese. 

  Vi er stolte af vores organsik bundet og skånsomme zinkkilde zinkbisglycinat chelat. 

  Zink findes primært koncentreret i knogler,hud muskler, røde blodlegemer, lever, nyrer, kirtler, hjerne, kønsorganer, hår, negle og øjne. 

  Fødevarekilder: Kød, mejeriprodukter og fuldkornsprodukter er gode kilder til zink. 

 • Kobber

  0.9 mg - kobberbisglycinat chelat

  Kobber er et mineral der indgår i mange forskellige funktioner i kroppen. Kobber bidrager til et normalt energistofskifte ved at frigøre kroppens energi. 

  Kobber fungerer som et redskab for en lang række enzymer, der tjener til at forhindre oxidativt stress. Oxidativt stress er forårsaget af frie radikaler. Frie radikaler bliver f.eks. dannet som en reaktion på cigaretrøg, forurening og solens stråler.

  Kobber har to centrale roller, der hver især bidrager til en normal funktion af dit immunsystem. Den ene er på grund af dets rolle i cellulær energiproduktion, da immunceller også kræver energi til at opretholde en normal funktion. Den anden rolle er dens beskyttende effekt af immunceller mod oxidativt stress.

 • Mangan

  1.8 mg - manganobisglycinat

  Mangan bidrager til at beskytte celler mod oxidativt stress, bidrager til normal dannelse af bindevæv og understøtter til et normalt energistofskifte. 

  Mangan er en katalytisk cofaktor for arginase, pyruvat carboxylase og mitokondrie superoxiddismutase (SOD). Det fungerer også som en aktivator for et stort antal andre enzymer, hvoraf nogle deltager i syntesen af ​​proteiner og kolesterol. 

  Fødevarekilder til mangan: Fuldkorn, nødder og bladgrøntsager har et højt manganindhold. 

 • Selen

  60 μg - selengær

  Selen bidrager til immunsystemets normale funktion.

  Vi gør brug af den organsike selenkilde: selengær. Selen findes i alle væv og fungerer primært som en co-faktor for enzymer, der deltager i antioxidantaktiviteter og skjoldbruskkirtelhormonmetabolisme. Dermed bidrager selen il at beskytte cellerne mod oxidativt stress, samt understøtter en normal skjoldbruskkirtelfunktion.

  Fødevarekilder: Findes kød, samt i mælk, ost og i visse nødder, især paranødder. Der findes også selen i afgrøder, men indholdet varierer meget, da mængden af selen i afgrøder (korn og grøntsager) afhænger af jordbunden.

 • Chrom

  25 μg - chrompicolinat

  Chrom medvirker i kroppens optagelse af makronæringsstoffer, hvilket vil sige kulhydrater, proteiner og fedtstoffer. Dermed bidrager chrom til en normal omsætning af makronæringsstoffer. 

  Ligeledes bidrager chrom til vedligeholdelse af et normalt blodsukkerniveau. Det er dog endnu ikke bevist helt præsist hvordan, men mange undersøgelser viser, at et tilstrækkeligt indtag af chrom er vigtigt for opretholdelsen af normale blodsukkerniveauer. 

  Chrom findes i fuldkornsprodukter, fisk og forarbejdet kød. 

 • Jod

  175 μg - kaliumjodid

  Jod bidrager til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner og en normal skjoldbruskkirtelfunktion. Ydermere bidrager jod til nervesystemets normale funktion og til en normal kognitiv funktion. 

  En normal skjoldbruskkirtel er kun på størrelse med spidsen af din tommelfinger, men den styrer stofskiftet i hele kroppen. Skjoldbruskkirtel-hormoner bidrager til et normalt energigivende stofskifte. Jod bidrager til et normalt energistofskifte.

  I 2000 blev obligatorisk at tilsætte jod af bordsalt og brødsalt indført i Danmark, som et svar på undersøgelser, der viste lav jodstatus og struma i visse befolkningsgrupper. Fisk, især havfisk, skaldyr og tang har generelt et højt jodindhold.

 • Coenzym Q10

  75 mg - ubiquinon

  Til denne tablet har vi omhyggeligt valgt ubiquinon som Q10-kilde. Dette er den reducerede form for coenzym Q10. De fleste kan sagtens udnytte Q10-tilskud i form af ubiquinon, og det er også på denne Q10 kilde de fleste videnskabelige forsøg er baseret på. 

  Coenzym Q10 er et fedtopløseligt molekyle. Dvs. at Q10 opløses i fedt under fordøjelsen, og at overskud lagres i kroppens fedtdepoter og i de fleste organer. 

  Den Q10, som vi får fra kosten er den oxiderede form, ubiqinon. Q10 fra kosten og fra tilskud optages i tarmens lymfesystem. Allerede ved passage af tarmvæggen reduceres Q10, hvorved ubiqinon enzymatisk ændres til ubiquinol, hvorefter det reducerede Q10 transporteres med lymfen ud i blodet. 

 • Rød hindbær

  50 mg - Rubus idaeus ekstrakt

  Rubus idaeus, bedre kendt under navnet røde hindbær blade. Rubus Idaeus er en løvfældende busk med flotte røde bær. Busken kan blive op til 120 cm. Bærrene har en frisk sødme med en skarp undertone, som gør dens sødme mere subtil. Bladene er uligefinnede med 3,5 eller 7 småblade, som har en grøn overside og hvidfiltet underside. 

  Rubus idaeus vokser vildt i både Europa, vestasien og Nordamerika. Den gror derfor også i lysninger af danske løv- eller nåleskove, hvor der sker en kraftig omsætning i den nærende jord.

 • Lycopen

  10 mg - Lycovit

  Vores kost indeholder mindst 60 carotenoider, som er naturlige pigmenter, der giver farve til frugt og grøntsager. De mest almindlige carotenoider i vores kost er provitamin A-carotenoider såsom α- og β-caroten, β-cryptoxanthin, lycopen, lutein og zeaxanthin. Selvom lycopen kemisk er et carotenoid, har det ingen A-vitaminaktivitet. 

  Lycopen er det pigment, som giver tomaten sin røde farver. Det findes i en del frugter og grøntsager, men i langt mindre koncentration end tilfældet er i tomaten. Lycopen er fedtopløseligt. Dvs. at det opløses i fedt under fordøjelsen. 

  Fødevarekilder: Findes i tomater, men også i andre røde frugter og grøntsager såsom røde gulerødder, vandmeloner, lyserøde grapefrugter, hyben og papaya. 

Myo-inositol tablet med vitamin C udvundet fra acerolabær

Denne unikke sammensætning kombinerer 2 nøje udvalgte mikronæringsstoffer, vitamin C og myo-inositol. Inositol, ofte også refereret til som vitamin B8, dannes naturligt i kroppen fra glukose. 

Vores vitamin C stammer fra C-vitmainrige brasilianske acerolabær. Vitamin C fungerer som en antioxidant i kroppen ved at beskytte cellerne mod oxidativt stress og bidrager til at gendanne den reducerede form af vitamin E. Vitamin C bidrager derudover til immunsystemets normale funktion.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du vil have glæde af et myo-inositol tilskud er du velkommen til at skrive til info@la-roar.com.
1/2

 • Vitamin C

  20 mg - acerolabær (Malpighia glabra)

  C-vitamin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og understøtter immunsystemets normale funktion. Derudover til bidrager C-vitamin til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende: knogler, brusk, tandkød, tænder, hud og blodkar. 

  Vores C-vitamin er naturlig, og kommer fra acerola (Malpighia punicifolia L.) også kendt som Barbadoskirsebær eller Antilleskirsebær. Acerola-frugten anses som værende en af de rigeste naturlige kilder til C-vitamin. Hvor almindelige appelsiner har et C-vitaminindhold på ca. 0,05% C-vitamin, kan acerola indeholde op til 4,5% C-vitamin. Kroppen kan ikke selv danne C-vitamin i kroppen, derfor må vi have den gennem den kost vi spiser.

 • Myo-inositol

  666 mg - inositol

  Myo-inositol er en vitaminlignende sukkeralkohol, der fremstilles naturligt hos mennesker fra glukose. I kroppen syntetiseres der mest inositol i nyrerne, men andre væv syntetiserer det også. Inositol er mest forekommende i hjernen, og dets vigtigste rolle er at formidle et cellesignal som reaktion på hormoner og neurotransmittere, for at få dem til at binde deres receptorer.

  Myo-inositol er naturligt til stede i en række fødevarer såsom frugter, især i cantaloupmelon og appelsiner, bønner, korn og nødder.

  Er du i tvivl om, hvorvidt et inositol-tilskud er det rigtige for dig, er du velkommen til at skrive til os på info@la-roa.com.

Magnesium tablet med vitamin D3 og K2

Denne tablet indeholder 3 mikronæringsstoffer. Mineralet magnesium, vitamin D3 og vitamin K2. Alle 3 bidrager hver især til vedligeholdelsen af normale knogler. 

Sundhedsstyrelsen anbefaler alle gravide et dagligt D-vitamintilskud på 10 mikrogram gennem hele graviditeten.

Vitamin D dannes i huden, når vi udsættes for solens stråler, men ifølge Sundhedsstyrelsen har mange et lavt niveau af vitamin D, især i perioden fra september til marts, hvor solens stråler ikke er stærke nok. Derfor skal vi have vitamin D gennem vores kost og kosttilskud.

Proteinsyntese er dannelse af proteiner i cellen ud fra den genetiske kode i arvematerialet DNA og vha. proteinsyntetiserende molekyler. Tablettens indhold af mineralet magnesium spiller en rolle i celledelingsprocessen og bidrager til en normal proteinsyntese. 
1/3

 • Vitamin D(3)

  10 μg - cholecalciferol

  Sundhedsstyrelsens anbefalinger 10 µg vitamin D gennem hele graviditeten. D-vitamin spiller en rolle i celledelingsprocessen, og understøtter vedligeholdelsen af en normal muskelfunktion, samt bidrager til immunsystemets normale funktion. Ligeledes bidrager D3-vitamin til en normal udnyttelse af calcium og phosphor, og understøtter et normalt calciumindhold i blodet. 

  La Roar har valgt at gøre bruge af D3-vitamin, også kaldet cholecalciferol. D-vitamin er også et pro-hormon og et steroidlignende molekyle, der kan syntetiseres i huden. Derfor er D-vitamin også kaldet “Solskinsvitaminet”, da vi via huden og ved hjælp af sollys (UV-stråler) selv kan danne vitaminet. 

  Det er svært at få nok vitamin D gennem fødevarer, da kun få fødevarer som fisk og æg indeholder tilstrækkelige mængder af vitamin D. Derfor er UVB stråler den vigtigste kilde. Er du om tvivl om hvorvidt du får nok vitamin D, kan du hos din læge få målt dit vitamin D niveau.

 • Vitamin K(2)

  60 μg - menaquinone-7

  Vitamin K aktiverer flere knogleopbyggende proteiner. Det hyppigste protein er osteocalcin, som hjælper med at opbygge dine knogler ved at binde calcium og andre mineraler til skelettet. Og ligesom vitamin D og magnesium bidrager vitaminet til vedligeholdelse af normale knogler. 

  Derudover understøtter vitamin K normal størkning af blodet. Vitamin K er involveret i den normale funktion af koagulationskaskaden, og derved sikre at dit blod koagulerer, når det er nødvendigt. 

  Kroppen får, hvad den skal bruge dels gennem kosten, og dels ved at producere K-vitamin selv. K2-vitamin dannes nemlig også naturligt af bakterier i den normale tarmflora. 

 • Magnesium

  140 mg - magnesiumcitrat

  Mineralet magnesium spiller en rolle i celledelingsprocessen, og bidrager til en normal proteinsyntese. Sammen med vitamin D, vitamin K og calcium bidrager magnesium til vedligeholdelse af normale knogler. 

  Ca. 50 til 60% af kroppens magnesiumindhold findes i knogler og tænder. Magnesium findes hovedsageligt inde i cellerne, hvor det indgår i mere end 300 enzymprocesser. Magnesium bidrager til elektrolytbalancen, understøtter et normalt energistofskifte og bidrager til nervesystemets normale funktion. 

  Fødevarekilder: Salatblade, nødder og fuldkornsprodukter indeholder høje niveauer af magnesium. 

Antarktisk Omega-Krill™ fedtsyrekapsler med cholin

Hos La Roar er vi særligt stolte af vores Omega-Krill™ fedtsyrekapsler.

Krill er et rejelignende, planktonisk dyr og kilde til omega-3-fedtsyrer. I modsætning til omega-3 fra fiskeolie er krill omega-3-bundet i en fosforlipid form.  Denne form inkorporeres mere effektivt i kroppens cellemembraner end triglycerider fra fiskeolie og kræver ikke yderligere omkostningsfuld omdannelse som fx plante-omegaen gør.

Omega-Krill™ fedtsyrekapslen er bæredygtig og overholder de internationale standarder for renhed, sporbarhed og bæredygtigt fiskeri samt de MSC-standarder, der er blevet udviklet i samråd med forskere, miljøforkæmpere, eksperter og interessenter.

Omega-Krill™ fedtsyrekapslen er fremstillet med en ny indkapslingsteknologi, som indeholder ethylvanillin. Det giver kapslen en let og skøn duft af vanilje. Kapslens vandopløselige form betyder, at olien hurtigt opløses i maven, så den velkendte "fiskebøvs" undgås.
1/7

 • DHA

  82 mg.

  Docosa-hexaensyre (DHA) er en langkædede omega-3 fedtsyre. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og understøtter vedligeholdelse af et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

  I fællesskab med eikosa-pentaensyre (EPA) bidrager DHA til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 gram EPA og DHA, svarende til 2 Omega-Krill™ kapsler.

  Omega-3 fedtsyren DHA er den mest almindelige fedtsyre i menneskets hjerne, og udgør ca. 20% af alle de fedtsyrer der findes i hjernen. Omega-3 fedtsyrer er essentielle fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan danne. Vi må derfor få den gennem den kost vi spiser, såsom fisk og fiskeprodukter.

 • EPA

  178 mg.

  Eikosa-pentaensyre (EPA)er en langkædede omega-3 fedtsyre. I fællesskab med docosa-hexaensyre (DHA) og bidrager EPA til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 gram  EPA og DHA, svarende til 2 Omega-Krill™ kapsler.

  Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA er essentielle fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan danne. Vi må derfor få den gennem den kost vi spiser, såsom fisk og fiskeprodukter.

  Fødevarekilder: Krill, fisk, specielt de halvfede og fede fisketyper, er hovedkilde til de langkædede omega-3 fedtsyrer DHA og EPA. 

 • Cholin

  82.6 mg.

  Cholin bidrager til en normal omsætning af homocystein, og understøtter normal omsætning af fedtstoffer. Derudover bidrager cholin til vedligeholde af normal leverfunktion.

  Cholin er et vitaminlignende næringsstof, som er nært beslægtet med B-vitaminer. Cholin er en organisk forbindelse, kroppen også selv kan danne ud fra aminosyrerne serin og methionin.

  Fødevarekilder: Krill, fisk, oksekød, fjerkræ, æg og nogle bønner og nødder er rige kilder til cholin. Mange grøntsager (broccoli, blomkål og rosenkål) og mejeriprodukter. 

 • Astaxanthin

  100 μg.

  Astaxanthin er et carotenoid, der giver krillolien den smukke dybrøde farve. Astaxanthin er i familie med carotenoidet betacaroten. I naturen findes astaxanthin i et bredt udvalg af levende organismer.

  Mennesker danner ikke selv astaxanthin, og ligesom mange andre carotenoider skal de tilføres med kosten - eller som tilskud.

  Fødevarekilder: Alger, ørred, laks, krill, rejer, krebs og gær.               

HormonalCare™

Det handler om næste generation

Køb enkeltvis eller start et abonnement

Køb HormonalCare™ her

Good things will happen