FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

FertilityMan™ - ingredienser

Med selen, der bidrager til normal dannelse af sædceller og zink, der bidrager til normal fertilitet og reproduktion.
Æsken indeholder 30 praktiske dagsdoser. I hver dagsdosis er der 5 forskellige tabletter og kapsler.

 • Home
 • Ingredienser i FertilityMan™

Multivitamin-mineral tablet med coenzym Q10

Dette multivitamin og mineral-kompleks er særligt designet til manden. Det indeholder i alt 10 vitaminer og 3 mineraler, sammensat med carotenoidet lycopen, coenzym Q10 og grøn te-ekstrakt. 

Sædceller dannes ved meiose, en reduktionsdeling af kromosomer fra stamcellerne. Tablettens indhold af selen understøtter normal dannelse af sædceller. 

Testosteron er også kendt som det mandlige kønshormon. Flere studier har påvist zinks bidrag til vedligeholdelsen af et normalt testosteronniveau i blodet. Denne tablet er tilsat den letoptagelige zink-kilde zinkbisglycinat kelat. 

Frie radikaler er nødvendige i mange af kroppens processer, men de har også evne til at skade cellevægge og DNA og dermed føre til forringet sædkvalitet. Vitamin C, vitamin E, zink, selen og riboflavin bidrager alle hver især til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
1/16

 • Vitamin A

  600 μg - beta-caroten  |   200 μg - dry Vit. A-acetat

  Vitamin A spiller en aktiv rolle i cellespecialiseringsprocessen og understøtter immunsystemets normale funktion. 
   
  A-vitamin er et fedtopløseligt vitamin. Dvs., at vitaminet opløses i fedt under fordøjelsen, og at overskud lagres i kroppens fedtdepoter og i de fleste organer. 

  Lidt utraditionelt har vi valgt at tilføje to forskellige typer af A-vitaminkilder: betacaroten og vitamin A-acetat. Vitamin A findes kun i planteverdenen i form af forløberforbindelser såsom β-caroten, som har vitamin A-aktivitet. Vores foretrukne A-vitaminkilde er betacaroten, og den er derfor også størst repræsenteret. Det er betacaroten, der giver gulerødder deres orange farve og bidrager til denne multitablets skønne efterårsfarve. 

 • Vitamin E

  50 mg - D-alfa-tocopherylacetat

  Vitamin E er en antioxidant som medvirker til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

  Vi bruger den naturlige E-vitaminkilde D-alfa-tocopherol. E-vitamin er fedtopløslig vitamin, dvs. vitaminet opløses i fedt under fordøjelsen og at overskud lagres i kroppens fedtdepoter og i de fleste organer. 

  Vitamin C bidrager til at gendanne den reducerede form af vitamin E. Du finder C vitamin i alle vores produkter i 100% naturligform udvundet af acerolabær. 

  Fødevarekilder til vitamin E: Vegetabilske olier, vegetabilske oliespreder, nødder, frø og æggeblommer. 

 • Thiamin (Vitamin B1)

  1.4 mg - thiaminmononitrat

  Thiamin bidrager til normal hjertefunktion, energistofskifte og normal funktion af nervesystemet. Thiamin er et vitamin B1 og tilhører dermed B-vitamingruppen. 

  Alle B vitaminerne kaldes ”de vandopløselige vitaminer”. Dem har du brug for at få tilført dagligt, da de kun i begrænset omfang kan lagres i kroppen. Der er en meget lille risiko for, at få for store doser B-vitamin. De B-vitaminer, som du ikke har brug for, bliver skyllet ud med urinen, når du tisser. 

  Fødevarekilder til thiamin: I den nordiske diæt er det korn og kornprodukter, kød og kødprodukter samt mælk og mejeriprodukter. 

 • Riboflavin (Vitamin B2)

  1.7 mg - riboflavin

  Riboflavin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, og understøtter et normalt energistofskifte. Derudover bidrager riboflavin til at vedligeholde af normale røde blodlegemer, og understøtter nervesystemets normale funktion. 

  Riboflavin, er også kaldet vitamin B2, og medvirker i en række enzymsystemer. Riboflavin optages som de andre B-vitaminer højt i tyndtarmen og et vandopløseligt vitamin, hvor det overskydende vitamin udskilles igen ganske hurtigt via urinen. 

  Hovedkilder i den nordiske diæt er mælk, mejeriprodukter, kød og kødprodukter.

 • Niacin (Vitamin B3)

  18 mg - nikotinamid

  Vitamin B3, også kaldet nikotinamid, understøtter nervesystemets normale funktion og bidrager til et normalt energistofskifte. 
   
  Nicotinamid indgår i co-enzymerne nicotinamid-adenin-dinukleotid (NAD) og nicotinamid-adenin-dinukleotidfosfat (NADP). Niacin er vitamin B3, og tilhører dermed B-vitamingruppen. 

  Alle B vitaminerne kaldes ”de vandopløselige vitaminer”. Dem har du brug for at få tilført dagligt, da de kun i begrænset omfang kan lagres i kroppen. De B-vitaminer, som du ikke har brug for, bliver skyllet ud med urinen, når du tisser. 
   
  Fødevarekilder til vitamin B3 findes især i proteinholdige animalske fødevarer som kød, fisk, og æg samt peanuts, solsikkefrø, svampe, ærter og avokado. 

 • Vitamin B6

  1.5 mg - pyridoxinhydrochlorid

  Vitamin, også kaldet pyridoxin, bidrager til at regulere hormonaktiviteten. B6-vitamin understøtter en normal omsætning af homocystein, protein og glycogen. Derudover bidrager vitamin B6 til immunsystemets normale funktion ved at være direkte involveret i produktionen af antistoffer og andre celler, der er essentielle for et normalt immunforsvar. 

  Vitamin B6 kan bidrage til at mindske træthed og udmattelse på grund af sin understøttende rolle i vedligeholdelsen af normale røde blodlegemer.

  B6 optages som de andre B-vitaminer højt i tyndtarmen og et vandopløseligt vitamin, hvor det overskydende vitamin udskilles igen ganske hurtigt via urinen.

  Nogle af de største kilder til B6-vitamin er skaldyr, fisk, kød, og kartofler. Der findes også B6-vitaminer i frugt og grøntsager, men generelt ikke i så store mængder.

 • Folat

  400 μg - (6S)-5-methyltetrahydrofolsyre

  Vi benytter den naturlige folsyrekilde 5-methyltetrahydrofolat (5-MTHF). Denne folsyrekilde er en naturlig og aktiv form for folsyre. I modsætning til folinsyre, den syntetiske form, behøver folat ikke at gennemgå enzymkonvertering. Derfor behøver kroppen ikke at omdanne det først, og det kan optages direkte. 
   
  Folat bidrager til en normal omsætning af homocysteine, og bidrager til immunsystemets normale funktion. Derudover spiller folat en rolle i celledelingsprocessen og bidrager til en normal aminosyresyntese. 
   
  Folsyre optages som de andre B-vitaminer højt i tyndtarmen og er et vandopløseligt vitamin, som du har brug for at få tilført dagligt, da de kun i begrænset omfang kan lagres i kroppen. De B-vitaminer, som du ikke har brug for, bliver skyllet ud med urinen, når du tisser. 

 • Vitamin B12

  6 μg - cyanocobalamin

  Vitamin B12 bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer og spiller en rolle i celledelingsprocessen. Ligsom folsyre og vitamin B6, bidrager vitamin B12 til normal omsætning af homocystein. Ydermere bidrager B12 til at mindske træthed og udmattelse, samt understøtte immunsystemets normale funktion. 

  B12-vitamin ses ofte i forbindelse med aktiveringen af proteiner. Vitaminet er også involveret i citronsyrecyklussen, som er vigtig for omdannelsen af fedt og proteiner til energi. B12 optages som de andre B-vitaminer højt i tyndtarmen og et vandopløseligt vitamin, hvor det overskydende vitamin udskilles igen ganske hurtigt via urinen. 

  Kød, mejeriprodukter, fisk og skaldyr er særligt gode kilder til vitamin B12. Vegetariske diæter, især veganske diæter, telt til at indeholde lave eller minimale mængder vitamin B12.

 • Biotin

  50 μg - D-biotin

  Biotin, også kaldet vitamin B7, bidrager til en normal omsætning af makronæringsstoffer og understøtter til nervesystemets normale funktion. 
   
  Biotin optages som de andre B-vitaminer højt i tyndtarmen. Alle B vitaminerne kaldes ”de vandopløselige vitaminer”. Dem har du brug for at få tilført dagligt, da de kun i begrænset omfang kan lagres i kroppen. De B-vitaminer, som du ikke har brug for, bliver skyllet ud med urinen, når du tisser. 
   
  Biotin dannes i planter og i mikroorganismer, men vi kan ikke selv danne vitaminet og må derfor få B7-vitamin via den kost, vi spiser. Havre, brød og hvedeklid er gode kilder til biotin. 

 • Pantothensyre (Vitamin B5)

  6 mg - calciumpantothenat

  B5-vitamin understøtter en normal syntese, og understøtter omsætningen af steroidhormoner, vitamin D og visse neurotransmittere. 

  Ligesom andre B-vitaminer er B5 pantothensyre også vigtig, når det kommer til energi og cellestofskiftet. Pantothensyre er afgørende for at omdanne den mad du spiser (proteiner, fedtstoffer, kulhydrater og alkohol) til brændstof, som cellerne kan bruge til at samarbejde med andre B-vitaminer. Dette er grunden til at B5 bidrager til at mindske træthed og udmattelse og bidrager til et normalt energistofskifte. 

  Pantothensyre, også kaldet vitamin B5, tilhører dermed B-vitamingruppen. Alle B vitaminerne kaldes ”de vandopløselige vitaminer”. Dem har du brug for at få tilført dagligt, da de kun i begrænset omfang kan lagres i kroppen. De B-vitaminer, som du ikke har brug for, bliver skyllet ud med urinen, når du tisser. 

 • Zink

  15 mg - zinkbislgycinat chelat

  Zink er kendt for at sin evne til at understøtte normal reproduktion, og bidrager til vedligeholdelse af et normalt testosteronniveau i blodet. 
   
  Udover at være et grundstof, er zink et mineral der fungerer som sporstof i kroppen, og som spiller en rolle i celledelingsprocessen, samt bidrager til en normal dna-syntese. Vi er stolte af vores organanisk bundet og skånsomme zinkkilde zinkbisglycinat. 
   
  Zink findes primært koncentreret i knogler, hud, muskler, røde blodlegemer, prostata, lever, nyrer, kirtler, hjerne, kønsorganer, hår, negle og øjne. 
   
  Fødevarekilder: Kød, mejeriprodukter og fuldkornsprodukter er gode kilder til zink. 

 • Selen

  100 μg - selengær

  Selen bidrager til normal dannelse af sædceller og immunsystemets normale funktion. 

  Selen findes i alle væv, og fungerer primært som en co-faktor for enzymer, der deltager i antioxidantaktiviteter og skjoldbruskkirtelhormonmetabolisme. Dermed bidrager selen til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, og understøtter en normal skjoldbruskkirtelfunktion. 

  Vi gør brug af den organsike selenkilde: selengær 

  Fødevarekilder: Findes i kød og især i lever, samt i mælk, ost og i visse nødder, især paranødder. Der findes også selen i afgrøder, men indholdet varierer meget, da mængden af selen i afgrøder (korn og grøntsager) afhænger af jordbunden.

 • Jod

  150 μg - kaliumjodid

  Jod bidrager til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner og en normal skjoldbruskkirtelfunktion. Ydermere bidrager jod til nervesystemets normale funktion og til en normal kognitiv funktion. 

  En normal skjoldbruskkirtel er kun på størrelse med spidsen af din tommelfinger, men den styrer stofskiftet i hele kroppen. Skjoldbruskkirtel-hormoner bidrager til et normalt energigivende stofskifte. Jod bidrager til et normalt energistofskifte.

  I 2000 blev obligatorisk at tilsætte jod af bordsalt og brødsalt indført i Danmark, som et svar på undersøgelser, der viste lav jodstatus og struma i visse befolkningsgrupper. Fisk, især havfisk, skaldyr og tang har generelt et højt jodindhold.

 • Coenzym Q10

  75 mg - ubiquinon

  Til denne tablet har vi omhyggeligt valgt ubiquinon som Q10-kilde. Dette er den reducerede form for coenzym Q10. De fleste kan sagtens udnytte Q10-tilskud i form af ubiquinon, og det er også på denne Q10 kilde de fleste videnskabelige forsøg er baseret på. 

  Coenzym Q10 er et fedtopløseligt molekyle. Dvs. at Q10 opløses i fedt under fordøjelsen, og at overskud lagres i kroppens fedtdepoter og i de fleste organer. 

  Den Q10, som vi får fra kosten er den oxiderede form, ubiqinon. Q10 fra kosten og fra tilskud optages i tarmens lymfesystem. Allerede ved passage af tarmvæggen reduceres Q10, hvorved ubiqinon enzymatisk ændres til ubiquinol, hvorefter det reducerede Q10 transporteres med lymfen ud i blodet. 

 • Grøn te

  50 mg - Camellia sinensis ekstrakt

  Camellia sinensis er en art af stedsegrønne buske eller små træer fra familien Theaceae, og dens bladknopper bruges til at producere te. Te planter er hjemmehørende i Østasien og stammer sandsynligvis fra grænselandene i det nordlige Burma og det sydvestlige Kina. 

  Camellia sinensis dyrkes hovedsageligt i tropiske og subtropiske klimaer, der får nok nedbør, men nogle sorter, som den kinesiske, vokser også godt i køligere og høje klimaer. Dens blade er 4-15 cm lange og 2-3 cm brede, og de unge, lysegrønne blade høstes fortrinsvis til teproduktion. 

  Høstning skal ske i hånden, da kun de unge blade øverst skal plukkes. 

 • Lycopen

  10 mg - Lycovit

  Vores kost indeholder mindst 60 carotenoider, som er naturlige pigmenter, der giver farve til frugt og grøntsager. De mest almindlige carotenoider i vores kost er provitamin A-carotenoider såsom α- og β-caroten, β-cryptoxanthin, lycopen, lutein og zeaxanthin. Selvom lycopen kemisk er et carotenoid, har det ingen A-vitaminaktivitet. 

  Lycopen er det pigment, som giver tomaten sin røde farver. Det findes i en del frugter og grøntsager, men i langt mindre koncentration end tilfældet er i tomaten. Lycopen er fedtopløseligt. Dvs. at det opløses i fedt under fordøjelsen. 

  Fødevarekilder: Findes i tomater, men også i andre røde frugter og grøntsager såsom røde gulerødder, vandmeloner, lyserøde grapefrugter, hyben og papaya. 

L-arginin-aminosyre tablet tilsat pine bark

Denne tablet kombinerer unik L-arginin og et naturligt planteekstrakt fra pine bark. L-arginin er en aminosyre, som kroppen benytter til at danne proteiner.

Arginin er en α-aminosyre. L-formen er en af de 20 mest almindelige naturlige aminosyrer. Pine bark, eller fyrrebark, kommer fra en type af fyr, der hører hjemme i Europa og Asien, strækkende fra Skotland hele vejen nordpå til Skandinavien og ind i den arktiske cirkel. 

Vi tilsætter ingen syntetiske farver, men lader alle ingrediensernes naturlige struktur og farve komme til udtryk. Den rene hvide farve kommer fra det høje indhold af L-arginin, og kigger man godt efter på tabletten, vil man fornemme et brunligt skær fra den naturlige pine bark-ekstrakt.
1/2

 • L-arginine

  350 mg - L-arginin

  Arginin er en α-aminosyre. L-formen er en af de 20 mest almindelige naturlige aminosyrer. I kroppen fungerer arginin som en forløber for nitrogenoxid (NO), som er et vigtigt signalmolekyle.

  Det er en halv-essentiel aminosyre - dvs. at kroppen normalt kan producere tilstrækkelige mængder, men der kan være behov for tilskud.

  Fødevarekilder: Findes i proteinrige fødevarer, herunder fisk, rødt kød, fjerkræ, fuldkorn, bønner og mejeriprodukter. 

 • Fyrrebark

  60 mg - Pinaceae Pinus sylvestris ekstrakt

  Pinus sylvestris er en fyrretræsart, der er hjemmehørende i Europa og Asien, lige fra Skotland, Irland og Portugal i vest, og til øst i det østlige Sibirien, syd til Kaukasusbjergene og så langt nord såvel indeni polarcirklen i Skandinavien (inklusiv Lappland). 

  Det tilhører plantefamilien Pinaceae. I den nordlige del af dets rækkevidde forekommer det fra havets overflade til 1.000 m, mens det i den sydlige del af dets rækkevidde er et højt bjergtræ, der vokser i 1.200-2.600 m højde. Det kan identificeres let ved sin kombination af forholdsvis korte, blågrønne blade og orange-rød bark. 

Magnesium tablet med vitamin D3 og K2

Denne tablet indeholder 3 mikronæringsstoffer. Mineralet magnesium, vitamin D3 og vitamin K2. Alle 3 bidrager hver især til vedligeholdelsen af normale knogler. 

Vitamin D dannes i huden, når vi udsættes for solens stråler, men ifølge Sundhedsstyrelsen har mange et lavt niveau af vitamin D, især i perioden fra september til marts, hvor solens stråler ikke er stærke nok. Derfor skal vi have vitamin D gennem vores kost og kosttilskud.

Proteinsyntese er dannelse af proteiner i cellen ud fra den genetiske kode i arvematerialet DNA og vha. proteinsyntetiserende molekyler. Tablettens indhold af mineralet magnesium spiller en rolle i celledelingsprocessen og bidrager til en normal proteinsyntese. 
1/3

 • Vitamin D(3)

  10 μg - cholecalciferol

  D-vitamin spiller en rolle i celledelingsprocessen, og understøtter vedligeholdelsen af en normal muskelfunktion, samt bidrager til immunsystemets normale funktion. Ligeledes bidrager D3-vitamin til en normal udnyttelse af calcium og phosphor, og understøtter et normalt calciumindhold i blodet. 
   
  La Roar har valgt at gøre bruge af D3-vitamin, også kaldet cholecalciferol. D-vitamin er også et pro-hormon og et steroidlignende molekyle, der kan syntetiseres i huden. Derfor er D-vitamin også kaldet “Solskinsvitaminet”, da vi via huden og ved hjælp af sollys (UV-stråler) selv kan danne vitaminet. 
   
  Det er svært at få nok vitamin D gennem fødevarer, da kun få fødevarer som fisk og æg indeholder tilstrækkelige mængder af vitamin D. Derfor er UVB stråler den vigtigste kilde. Er du om tvivl om hvorvidt du får nok vitamin D, kan du hos din læge få målt dit vitamin D niveau.

 • Vitamin K(2)

  60 μg - menaquinone-7

  Vitamin K aktiverer flere knogleopbyggende proteiner. Det hyppigste protein er osteocalcin, som hjælper med at opbygge dine knogler ved at binde calcium og andre mineraler til skelettet. Og ligesom vitamin D og magnesium bidrager vitaminet til vedligeholdelse af normale knogler. 

  Derudover understøtter vitamin K normal størkning af blodet. Vitamin K er involveret i den normale funktion af koagulationskaskaden, og derved sikre at dit blod koagulerer, når det er nødvendigt. 

  Kroppen får, hvad den skal bruge dels gennem kosten, og dels ved at producere K-vitamin selv. K2-vitamin dannes nemlig også naturligt af bakterier i den normale tarmflora. 

 • Magnesium

  140 mg - magnesiumcitrat

  Mineralet magnesium spiller en rolle i celledelingsprocessen, og bidrager til en normal proteinsyntese. Sammen med vitamin D, vitamin K og calcium bidrager magnesium til vedligeholdelse af normale knogler. 

  Ca. 50 til 60% af kroppens magnesiumindhold findes i knogler og tænder. Magnesium findes hovedsageligt inde i cellerne, hvor det indgår i mere end 300 enzymprocesser. Magnesium bidrager til elektrolytbalancen, understøtter et normalt energistofskifte og bidrager til nervesystemets normale funktion. 

  Fødevarekilder: Salatblade, nødder og fuldkornsprodukter indeholder høje niveauer af magnesium. 

Seaweed calcium tablet med tilsat vitamin C udvundet fra acerolabær

Denne tablet kombinerer 2 nøje udvalgte mikronæringsstoffer fra naturlige kilder. 

Calcium nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og spiller også en rolle i celledelings- og socialiseringsprocessen. Tablettens calciumkilde stammer fra røde alger i Atlanterhavet. 

Vitamin C understøtter gendannelsen af den reducerede form for vitamin E. Dermed bidrager vitamin C til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og understøtter immunsystemets normale funktion. C-vitaminet er udvundet af det vitamin C-holdige brasilianske acerolabær. 

Vi tilsætter ingen syntetiske farver i vores tablet, men lader ingrediensernes naturlige struktur og farve komme til udtryk. Tabletten får sit gullige skær fra det skønne acrerolabær. 
1/2

 • Vitamin C

  25 mg - acerolabær (Malpighia glabra)

  C-vitamin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og understøtter immunsystemets normale funktion. Derudover til bidrager C-vitamin til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende: knogler, brusk, tandkød, tænder, hud og blodkar. 

  Vores C-vitamin er naturlig, og kommer fra acerola (Malpighia punicifolia L.) også kendt som Barbadoskirsebær eller Antilleskirsebær. Acerola-frugten anses som værende en af de rigeste naturlige kilder til C-vitamin. Hvor almindelige appelsiner har et C-vitaminindhold på ca. 0,05% C-vitamin, kan acerola indeholde op til 4,5% C-vitamin. Kroppen kan ikke selv danne C-vitamin i kroppen, derfor må vi have den gennem den kost vi spiser.

 • Calcium

  200 mg - rødalger (Calcified Atlantic Seaweed)

  Calcium spiller en rolle i celledelings- og specialiseringsprocessen, er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og bidrager til et normalt energistofskifte.

  Vi har omhyggeligt udvalgt et naturligt plantekildekalcium, der kommer fra røde alger i Atlanterhavet. Det forkalkede atlantiske tang absorberer naturligt mineraler fra havet i sin vækstfase. Ved modenhed forkalkes disse mineraler og danner en skeletstruktur, der adskiller sig fra det unge materiale og derefter høstes bæredygtigt. Denne naturlige marine calciumkilde er velegnet til vegetarer og veganere.
   
  Calcium er det mineral, der er mest af i kroppen. Mængden af ​​calcium i kroppen ved modenhed er ca. 1.400 g hos voksne mænd, og over 99% af det findes i tænder og knogler. I de nordiske lande er mælk og mejeriprodukter de vigtigste kilder til calcium.

Antarktisk Omega-krill™ fedtsyrekapsler med astaxanthin

Hos La Roar er vi særligt stolte af vores Omega-Krill™ fedtsyrekapsler.
 
Krill er et rejelignende, planktonisk dyr og kilde til omega-3-fedtsyrer. I modsætning til omega-3 fra fiskeolie er krill omega-3-bundet i en fosforlipid form.  Denne form inkorporeres mere effektivt i kroppens cellemembraner end triglycerider fra fiskeolie og kræver ikke yderligere omkostningsfuld omdannelse som fx plante-omegaen gør.
 
Omega-Krill™ fedtsyrekapslen er bæredygtig og overholder de internationale standarder for renhed, sporbarhed og bæredygtigt fiskeri samt de MSC-standarder, der er blevet udviklet i samråd med forskere, miljøforkæmpere, eksperter og interessenter.
 
Omega-Krill™ fedtsyrekapslen er fremstillet med en ny indkapslingsteknologi, som indeholder ethylvanillin. Det giver kapslen en let og skøn duft af vanilje. Kapslens vandopløselige form betyder, at olien hurtigt opløses i maven, så den velkendte "fiskebøvs" undgås.
1/7

 • DHA

  82 mg.

  Docosa-hexaensyre (DHA) er en langkædede omega-3 fedtsyre. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og understøtter vedligeholdelse af et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

  I fællesskab med eikosa-pentaensyre (EPA) bidrager DHA til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 gram EPA og DHA, svarende til 2 Omega-Krill™ kapsler.

  Omega-3 fedtsyren DHA er den mest almindelige fedtsyre i menneskets hjerne, og udgør ca. 20% af alle de fedtsyrer der findes i hjernen. Omega-3 fedtsyrer er essentielle fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan danne. Vi må derfor få den gennem den kost vi spiser, såsom fisk og fiskeprodukter.

 • EPA

  178 mg.

  Eikosa-pentaensyre (EPA)er en langkædede omega-3 fedtsyre. I fællesskab med docosa-hexaensyre (DHA) og bidrager EPA til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 gram  EPA og DHA, svarende til 2 Omega-Krill™ kapsler.

  Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA er essentielle fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan danne. Vi må derfor få den gennem den kost vi spiser, såsom fisk og fiskeprodukter.

  Fødevarekilder: Krill, fisk, specielt de halvfede og fede fisketyper, er hovedkilde til de langkædede omega-3 fedtsyrer DHA og EPA. 

 • Cholin

  82.6 mg.

  Cholin bidrager til en normal omsætning af homocystein, og understøtter normal omsætning af fedtstoffer. Derudover bidrager cholin til vedligeholde af normal leverfunktion.

  Cholin er et vitaminlignende næringsstof, som er nært beslægtet med B-vitaminer. Cholin er en organisk forbindelse, kroppen også selv kan danne ud fra aminosyrerne serin og methionin.

  Fødevarekilder: Krill, fisk, oksekød, fjerkræ, æg og nogle bønner og nødder er rige kilder til cholin. Mange grøntsager (broccoli, blomkål og rosenkål) og mejeriprodukter. 

 • Astaxanthin

  100 μg.

  Astaxanthin er et carotenoid, der giver krillolien den smukke dybrøde farve. Astaxanthin er i familie med carotenoidet betacaroten. I naturen findes astaxanthin i et bredt udvalg af levende organismer.

  Mennesker danner ikke selv astaxanthin, og ligesom mange andre carotenoider skal de tilføres med kosten - eller som tilskud.

  Fødevarekilder: Alger, ørred, laks, krill, rejer, krebs og gær.               

FertilityMan™

Det handler om næste generation

Køb enkeltvis eller start et abonnement

Køb FertilityMan™ her

Good things will happen