Skabt til og af kvinder som ikke vil nøjes med andet end sandheden

Skabt til og af kvinder som ikke vil nøjes med andet end sandheden

La Roar Life Science ApS er en dansk Consumer Healthcare virksomhed, der ikke tager til takke med pseudovidenskab, sundhedsmyter eller sundhedstrends. Derfor besluttede vi os for at skabe La Roar FertilityCare™ ved at udfordre førende forskere til at komme op med den bedst tænkelige løsning. Resultatet er alt, vi mener en prenatal løsning bør indeholde.

For os er den optimale løsning ikke bare at sammensætte de bedste ingredienser - det er at arbejde sammen med leverandører, der går lige så meget op i forsyningskæden, som vi gør. Derfor har vi arbejdet hårdt på at finde de rigtige partnere både i ind- og udland, som kan imødekomme vores standarder.

Til dagligt bor vi på SUND innovation Hub - lige overfor Panum. Som en del af Københavns Universitet og Copenhagen Science City arbejder Sund for at hjælpe og tilvejebringe gode ideer og innovation inden for sundhedssektoren. Herfra er vi altid i tæt netværk med eksperterne, forskningen, den nyeste viden og talenter inden for fertilitet.

”Med La Roar FertilityCare™ har jeg skabt det produkt, som jeg selv stod og manglede. Et unikt kosttilskud i én samlet pakke, der med udgangspunkt i forskning giver de bedste betingelser for at blive gravid.”

TINE STAMPE, GRUNDLÆGGER

"Med La Roar FertilityCare har jeg skabt det produkt, jeg selv manglede. Et unikt kosttilskud, dermed udgangspunkt i forskning giver de bedste betingelser for at blive gravid, i én samlet pakke"

TINE STAMPE, GRUNDLÆGGER

Hvad kan jeg gøre for at styrke min fertilitet?

Den tanke brændte i mig, da jeg efter endnu en abort fandt mig sig selv grædende på køkkengulvet. Jeg var allerede mor til Charlie Olivia, og mit største ønske var at give hende en lillesøster. Men det havde vist sig ikke at være så let. På kun 15 måneder havde jeg aborteret hele tre gange - til stor skuffelse og frustration. Derfor vidste jeg, at det var nødvendigt at gøre en større og mere målrettet indsats for at nå mit mål: At blive gravid med et sundt og velskabt barn.

Efter knap 10 år i medicinalbranchen troede jeg, at det ville blive let at finde en løsning, der kunne hjælpe mig med at forbedre fertiliteten. Jeg talte med farmaceuterne i den virksomhed, jeg arbejdede for, men erfarede hurtigt to ting: Ingredienserne, der blev brugt, kom ikke fra de bedste kilder, og der fandtes ikke en løsning, der havde alle de ønskede ingredienser i én samlet pakke.

Fast besluttet gik jeg minutiøst i gang med at udrede kvindens krop og ikke mindst behov, når alle skridt på vejen mod graviditet virkelig talte. Gennem  dybdegående studier, research og lange samtaler med farmaceuter og andre eksperter kom jeg frem til, at vitaminer og mineraler ikke virker optimalt alene -  det hele ligger i sammensætningen. Og da jeg endelig fik samlet ingredienserne rigtigt, opstod der blot 3 måneder senere den længe ønskede graviditet i min mave. Denne gang holdt den og er i dag en dejlig og sund pige med navnet Emilie Augusta.

Jeg blev oftere og oftere bedt om at dele min opskrift, og fandt mig selv i en situation, hvor jeg tit rådgav kvinder, jeg slet ikke kendte. Det åbnede mine øjne for, hvor mange kvinder der befinder sig i samme situation, som jeg selv havde gjort, og hvor stort deres behov er for at kunne søge råd hos nogen, der selv har haft alvorlige vanskeligheder med at blive gravid . Det værste råd er nemlig, at man “skal gøre, som man plejer”. Jeg så, at kvinder gerne vil tage sagen i egne hænder og derfor grundlagde jeg La Roar Life Science ApS. Jeg udviklede FertilityCare™, som er det optimale kosttilskud til kvinder, der ønsker at blive gravide på en sund og naturlig vis.

Det er min mission at hjælpe kvinder med opnå den dybfølte glæde, det er at blive gravid og bringe et barn til verden.

tinestampe_underskrift

– Tine Stampe, Grundlægger

paymenticons

2019 © Copyright – La Roar Life Sience ApS

Good things will happen

Good things will happen

Få 10% rabat på din første boks

Hver anden fredag får du tips, tools, tilbud og film fra fertilitetens verden i form af

5 fredagsvitaminer

Få 10% rabat på din første boks

Hver anden fredag får du tips, tools, tilbud og film fra fertilitetens verden i form af

5 fredagsvitaminer