Hvor der er viden, er der vej

Hvor der er viden, er der vej

Helt konkret startede vi vores forskningsarbejde med at lave en forskningsdatabase. Gennem de seneste 3 år har vi undersøgt både de danske myndigheders anbefalinger og utallige udenlandske ift. sammenhængen mellem kost og fertilitet. Det gav os en lang liste af vitaminer, mineraler og planteekstrakter, som er relevante for opnå en sund graviditet. 

Herfra gik vi nogle spadestik dybere. Vi gennemgik minutiøst forskningen bag. Hvilke studier lå til grund for myndighedernes anbefalinger? Var de stadig relevante den dag i dag, eller fandtes der nyere og mere relevante studier indenfor samme område? Derefter undersøgte vi nøje alle vitaminers og mineralers kilder.

Myndighederne anbefaler næringsstoffer og mængder, men ikke altid kilde. Derfor dykkede vi ned i de enkelte vitaminer og mineraler for at finde frem til de mest veldokumenterede og biotilgængelige af slagsen. Vi har for alle ingrediensernes vedkommende anvendt den kilde, der har den højest dokumenterede kvalitet.

Med en videnskabelig tilgang har vi nøje udvalgt og sammensat en løsning til, at understøtte din fertilitet og reproduktion.

Sammen med anerkendte eksperter inden for gynækologi, farmakologi, naturopati og human ernæring, har vi samlet alt det bedste og mest virksomme til at optimere din fertilitet

Dernæst har vi set på vitaminernes, mineralernes og planteekstrakternes måde at arbejde sammen på i kroppen. Hvilke næringsstoffer arbejder sammen på den mest hensigtsmæssige måde, og hvilke modarbejder hinanden? F.eks. modarbejder jern og magnesium hinanden i maven. Så for at imødekomme dette har vi gjort brug af en naturlig magnesiumstearat og anvendt en særlig indkapslingsteknologi, hvor de to mineraler udløses forskellige steder i mavesæk og tarm. På den måde kan tabletterne spises samtidigt uden at modarbejde hinanden i kroppen.  

Undervejs fandt vi f.eks, at C-vitamin er et super effektivt og veldokumenteret vitamin. Derfor har vi også brugt ekstra energi på at få denne kilde 100% naturlig. 

Et tredje og yderst afgørende forskningsparameter var mængden af næringsstoffer. Disse foreskrives af myndighederne, men afhænger også af næringsstoffernes kilde og skal holdes op imod befolkningsgruppens kostindtag. La Roar har valgt at tage udgangspunkt i nordiske kostråd og madvaner. 

La Roar deltager aktivt i fertilitetsforskningen. I forbindelse med vores forskningsprojekt på danske hospitaler og samarbejde med førende forskere indenfor området arbejder vi konstant på at forbedre vores sammensætning. Vi arbejder også på nye produkter. Ét til at styrke mænds fertilitet og ét til de kvinder, der har været så heldige at blive gravide. 

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål vedrørende forskningsresultater og vores tilgang. Som forbruger eller professionel. Skriv til info@la-roar.com

FERTILITYCARE™

Forskningsbaseret kosttilskud udviklet
til din fertilitet og kommende barn

Forskningsbaseret kosttilskud udviklet til din fertilitet og kommende barn

Forskningsbaseret kosttilskud udviklet til
din fertilitet og
kommende barn

Forskningsbaseret kosttilskud udviklet til din fertilitet og kommende barn

paymenticons

2019 © Copyright – La Roar Life Sience ApS

Good things will happen

Good things will happen

Få 10% rabat på din første boks

Hver anden fredag får du tips, tools, tilbud og film fra fertilitetens verden i form af

5 fredagsvitaminer

Få 10% rabat på din første boks

Hver anden fredag får du tips, tools, tilbud og film fra fertilitetens verden i form af

5 fredagsvitaminer