Når den søde tanke melder sig

Når den søde tanke melder sig

Når den søde tanke melder sig

I løbet af denne livsforandrende tid har kroppen brug for gode næringsstoffer. FertilityCare™ er en helt unik samlet vitaminer, mineraler og planteekstrakter, sammensat med fokus på kroppens evne til at optage næringsstofferne. Tabletterne er særligt designet til at understøtte hinanden og vej til graviditet. Fx. ved vi at C-vitamin understøtter optagelsen af jern, og derfor er disse to også sat i samme tablet. Læs mere om råvarernes sammensætning under ingredienser. Vi arbejder med så naturlige råvarer som muligt og gør brug af en særlig indkapslingsteknologi, så de relevante næringsstoffer spiller sammen på de helt rigtige tidspunkter i mave og tarm. Lær mere

FERTILITYCARE™ DAGSDOSEN

Komplette dagsdosispakninger

Komplette dagsdosispakninger

Komplette dagsdosis-pakninger

Boksen indeholder en måneds forbrug. 30 komplette dagsdosispakninger indeholdende 5 daglige tilskud, i alt 90 tabletter og 60 kapsler. Indtag posens indhold med et glas vand i forbindelse med et let måltid. Drik eventuelt en kop te efterfølgende. Undgå gerne sukker en time før du indtager din dagsdosis.

Vi anbefaler, på lige fod med Sundhedsstyrelsen, at du starter med folsyre kosttilskud, så snart ønsket om graviditet melder sig, samt de 12 første uger af graviditeten.

DAGSDOSEN INDEHOLDER

magnesium_tablet_imagealpha2

1 stk. Multivitamin og Folsyre tablet

1 stk. Multivitamin og Folsyre tablet

Denne højkvalitets multivitamin med den helt unikke 5-MTHF folsyre, også kendt som methyl (tetrahydro) folat.

Folsyre er vigtigt, fordi det bidrager til normal vævsvækst hos den gravide kvinde og dannelsen af normale neurale rør hos barnet. De neurale rør lukkes normalt 22-29 dage, efter befrugtningen er sket. Derfor anbefaler La Roars eksperter og myndigheder verden over 400 µg folsyre kosttilskud dagligt, så snart ønsket om graviditet melder sig, samt de 12 første uger af graviditeten.

Progesteron er et hormon, der fungerer i nøje samspil med kønshormonet østrogen, blandt andet i forbindelse med din menstruationscyklus. Her er østrogen meget aktivt de første 14 dage, hvor ægget gøres klar til befrugtning, og livmoderslimhinden fyldes med blod. Derefter skal progesteronniveauet stige, hvilket dæmper og styrer østrogenets effekter. Det fører blandt andet til, at immunforsvaret sættes en smule ned, så det ikke begynder at angribe mandens sæd.

Multivitaminen indeholder A-vitamin som understøtter vedligeholdelsen af normale slimhinder, og spiller en rolle i cellespecialiseringsprocessen. Tabletten består af alle 8 vitaminer fra B-vitamingruppen. B-vitaminer er co-enzymer og arbejder godt sammen i kroppen.

Multivitaminen indeholder nøje udvalgte planteekstrakter, som alle udmærker sig ved at være standardiserede ekstrakter. Dermed sikres den samme virksomme terapeutiske dosis hver gang. Samtlige urter har gennemgået en streng flertrinskontrol af produktionsmetoder og bæredygtighed.

Læs mere om tablettens ingredienser

NÆRRINGSSTOFFER I MULTIVITAMIN TABLET

Vitaminer
A-vitamin, E-vitamin, thiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), B6, folsyre (B9), biotin (B7), pantotensyre (B5), B12

Mineraler
Zink, kobber, mangan, selen, chrom, jod

Plante ekstrakter
Ingefær, Rubus Idaeus (Red Raspberry), Vitex agnus-castus (Chaste tree)

Hjælpestoffer
Cellulose, mikrokrystallinsk, crosscar- mellose, magnesium stearat veg., Syloid, Dicalciumfosfat, gran (DCP)

Farvestoffer
Indeholder ikke kunstige farver

 Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides eller træde i stedet for en sund og varieret kost. Opbevares uden for små børns rækkevidde ved stuetemperatur og beskyttet mod direkte sollys.

multivitamin_tablet_imagealpha2

1 stk. C-vitamin- og jern tablet

1 stk. C-vitamin- og jern tablet

Less is more - denne naturlig bronzefarvet tablet består af to nøje udvalgte og sammensatte aktive ingredienser.

Med sin 100% naturlige C-vitamin bidrager denne tablet til immunsystemets normale funktion, og beskytter cellerne mod oxidativt stress. C-vitaminen understøtter dannelsen af proteinet kollagen, normalt fungerende tandkød, brusk, knogler, blodkar, hud og tænder - og så bidrager C-vitamin til optagelsen af jern.

Den skånsomme jernkilde bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, normal ilttransport i kroppen og normal kognitiv funktion. Kvinder i den fødedygtige alder - specielt kvinder, der menstruerer kraftigt - kan have ekstra gavn af et jerntilskud

C-vitamin, også kaldet ascorbinsyre, er et vandopløseligt vitamin, dvs. at det ikke lagres i kroppen. C-vitamin øger optagelsen af jern, hvilket skaber særligt gode betingelser for tablettens biotilgængelighed.

Læs mere om tablettens ingredienser

NÆRRINGSSTOFFER I C-VITAMIN OG JERN TABLET

NÆRRINGSSTOFFER I C-VITAMIN OG JERN TABLET

Vitaminer
C-vitamin

Mineraler
Jern

Hjælpestoffer
Cellulose, mikrokrystallins, magnesium carbonat, silicium dioxid, magnesium stearat, crosscarmellose

Farvestoffer
Indeholder ikke kunstige farver

Anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides eller træde i stedet for en sund og varieret kost. Opbevares uden for små børns rækkevidde, ved stuetemperatur og beskyttet mod direkte sollys.

cvitaminjern_tablet_imagealpha2

1 stk. Magnesium-, D3- og K2-vitamin tablet

1 stk. Magnesium-, D3- og K2-vitamin tablet

1 stk. Magnesium-, D3- og K2-vitamin tablet

Denne fuldendte vitamin- og mineraltablet bidrager med sin D-vitamin til vedligeholdelsen af en normal muskelfunktion, normale tænder samt bidrager til immunsystemets normale funktion og spiller en vigtig rolle i celledelingsprocessen.

Sundhedsstyrelsen anbefaler et tilskud på 10 mikrogram D-vitamin dagligt før og under hele graviditeten. 

Mineralet magnesium er et af kroppens mest betydningsfulde mikronæringsstoffer. Det skyldes, at der er hundredvis af biokemiske reaktioner i kroppen, som magnesium indgår i. Magnesium understøtter celledelingsprocessen, elektrolytbalancen, et normalt energistofskifte og bidrager til nervesystemets normale funktion. Magnesium har et et tæt samspil med D3- og B6-vitamin, og derfor finder du også alle tre næringsstoffer i FertilityCare™ sammensætningen. 

Vitamin D3 er af den form, som vi mennesker selv danner i huden. Studier viser en klar favorisering af D3-vitamin i forhold til D2-vitamin. Undersøgelser har vist, at mere end halvdelen af Danmarks befolkning får for lidt D-vitamin. 

K-vitamin har fået sit navn K for koagulation, dvs. størkning af blodet. K2-vitamin understøtter normal størkning af blodet samt vedligeholdelse af normale knogler.

Læs mere om tablettens ingredienser

NÆRRINGSSTOFFER I MAGNESIUM, D- OG K-VITAMIN TABLET

Vitaminer
D3-vitamin, K2-vitamin

Mineraler
Magnesium

Hjælpestoffer

Cellulose, mikrokrystallinsk, magnesium stearat, crosscarmellose, syloid

Farvestoffer
Indeholder ikke kunstige farver

Anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides eller træde i stedet for en sund og varieret kost. Opbevares uden for små børns rækkevidde, ved stuetemperatur og beskyttet mod direkte sollys.

omegakrill_tablet_imagealpha2

2 stk. Omega-Krill™ fedtsyrekapsler

2 stk. Omega-Krill™ fedtsyrekapsler

2 stk.
Omega-Krill™ fedtsyrekapsler

Hos La Roar er vi særligt stolte af vores Omega-Krill™ fedtsyrer kapsler. Det skyldes kapslens renhed, biotilgængelighed og sundhedsmæssige fordele, der hovedsageligt stammer fra dets høje naturlige niveauer af omega-3 fedtsyrerne Eicosapentansyre (EPA) og Docosahexansyre (DHA), fosfolipider, choline og astaxanthin.

Omega-3 fedtsyrer bidrager til at vedligeholde normalt blodtryk, triglycerid niveau i blodet og hjernefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 2-3 gram EPA og DHA, svarende til 2 Omega-Krill™ kapsler.

Krill er et lille lyskrebs og er en ren og naturlig kilde. De små rejelignende dyr lever i store flokke i primært de antarktiske have. Krillolie bliver mere og mere populært som kosttilskud og alternativ til fiskeolie. I modsætning til omega-3 fra fiskeolie er krill omega-3 bundet i en fosforlipid form. Omega-3 i denne form inkorporeres mere effektivt i kroppens cellemembraner end triglycerider fra fiskeolie. Grundet kapslens naturlige indhold af astaxanthin har den ikke behov for at få tilsat konserverende hjælpestoffer, og det betyder, at kapslen kun indeholder den aktive, nyttige krill-olie samt en kapselskal af bovine gelatine.

Kapslen er fremstillet med en ny indkapslingsteknologi, der gør den total lugtfri. Omega-Krill™ fedtsyre-kapslens vandopløselige form betyder, at olien hurtigt opløses i maven, så den velkendte "fiskebøvs" undgås.

Omega-Krill™ fedtsyrer kapslen er bæredygtig og overholder de internationale standarder for renhed, sporbarhed og bæredygtigt fiskeri. Den bærer certifikatet Friend of the Sea (FOS).

Læs mere om kapslernes ingredienser

NÆRRINGSSTOFFER I OMEGA-KRILL™ FEDTSYREKAPSLER

Næringsindhold
Phosphatidylcholine, Choline, omega-3 fedtsyrer EPA (Eicosapentaensyre), DHA (Docosahexaensyre), Astaxanthin

Soft Gell komposition
Bovine gelatin, glycerol, sorbitol, demine-, raliseret vand og ethyl vanillin

Farvestoffer
Indeholder ikke kunstige farver

Anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides eller træde i stedet for en sund og varieret kost. Opbevares uden for små børns rækkevidde, ved stuetemperatur og beskyttet mod direkte sollys. Personer med skaldyrsallergi bør ikke benytte produktet uden samråd med lægen.

Pligttekst: Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA. Et dagligt indtag på 5 g EPA og DHA kombineret bør ikke overskrides.

FERTILITYCARE™

Når den søde tanke melder sig.
100% fri for unødvendige fyldstoffer.

Når den søde tanke melder sig.
100% fri for unødvendige fyldstoffer.

Når den søde tanke
melder sig. 100% fri for unødvendige fyldstoffer.

Når den søde tanke melder sig.
100% fri for unødvendige fyldstoffer.

paymenticons

2019 © Copyright – La Roar Life Sience ApS

Good things will happen

Good things will happen

Få 10% rabat på din første boks

Hver anden fredag får du tips, tools, tilbud og film fra fertilitetens verden i form af

5 fredagsvitaminer

Få 10% rabat på din første boks

Hver anden fredag får du tips, tools, tilbud og film fra fertilitetens verden i form af

5 fredagsvitaminer