FAQ

Herunder kan du finde de spørgsmål vi oftest får. Vi har forsøgt at svare så godt som muligt. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på info@la-roar.com

Hvordan skal jeg indtage FertilityCare™?
Vi anbefaler, at du indtager FertilityCare™ med et glas vand, et par timer før sengetid og i forbindelse med et let proteinrigt måltid. F.eks. skyr, æg, mælk og ost.

Du kan med fordel drikke en kop koffeinfri the efter indtagelse af din dagsdosis. Studier har vist, at man kan maksimere sin optagelse via slimhinden i mavesækken, ved indtagelse af varme drikke eller varme supper.

Desuden anbefaler vi, at du holder inde med raffineret sukker op til en time før indtagelse af din dagsdosis, Sukkeret kan sætte sig på receptorerne, så det spærrer for de vigtige vitaminer og mineraler. Dadler, 70% Chokolade og banan er fremragende substitutter til Haribo mixen.

Må jeg dele min dagsdosis op?
Det må du godt. Men vi anbefaler det ikke.

Ingredienserne er sammensat på tværs af tabletter og kapsler, så de til enhver tid understøtter hinanden. Vi anbefaler derfor, at du indtager din dagsdosis samlet eller inden for max. 30 min.

Vi har naturligvis taget højde for, at jern kan blokere for optagelsen af magnesium. Derfor har vi gjort brug af en naturlig magnesiumstearat og anvendt en særlig indkapslingsteknologi, Dermed opløse de to mineraler forskellige steder i fordøjelsen. På den måde kan tabletterne spises samtidigt, og du får det fulde udbytte.

Må jeg være i fertilitetsbehandling, samtidig med jeg spiser FertilityCare?
Ja, det må du gerne. Der er ingen skadelige stoffer i FertilityCare™. Vi anbefaler dog, at du taler med din egen læge eller fertilitetsklinik, hvis du har yderligere spørgsmål ift. din fertilitetsbehandling.

Kan min mand også spise FertilityCare?
Det kan han godt, men vi anbefaler det ikke. FertilityCare™ er udviklet til kvinden og hendes behov. F.eks. har kvinder mere brug for jern, pga. mensutrationsceklusen.

Vi er i fuld gang med, at udvikle FertilityMan™ som lanceres i starten af 2020. Skriv til info@la-roar.com hvis du vil vide mere, eller have besked når vi launcher.  

Nu er jeg blevet gravid - skal jeg fortsætte med FertilityCare™?
Først og fremmest hjertelig tillykke - hvilken glædelig nyhed!

Du skal fortsætte med spise FertilityCare™ til og med 12. uge af i din graviditet. Herfra har krop og baby brug for andre gode næringsstoffer. Derfor er vi også i fuld gang med at udvikle PregnantCare™. Skriv til info@la-roar.com hvis du vil vide mere. 

Hvornår skal jeg begynde at tage FertilityCare™?
Så snart den søde tanke om graviditet melder sig, skal du begynde at tage FertilityCare™. Sundhedsstyrelsen anbefaler du starter din folsyre tilskud 3 måneder før din graviditet.

Skal jeg supplere med andre kosttilskud?
La Roar har nøje sammensat ingredienserne, så supplering ikke er nødvendig op til graviditeten. Men vi er selvfølgelig kæmpe fortalere for sund og varieret kost. Skriv til os på info@la-roar.com hvis du ønsker at modtage FertilityCare™ opskrifter, eller ønsker at sættes i forbindelse med en af vores human ernæringseksperter.

Er der svinegelatine i FertilityCare™?
Nej, vi gør kun brug af oksegelatine i FertiliyCare™.

Hvad er leveringstiden?
Der er en leveringstid på 1-3 dage arbejdsdage.

Kan jeg tracke min levering?
Hvis du har et stregkodenummer, kan du via vores Track & Trace se, om din pakke er på vej til dig.
Er din forsendelse sendt som brev, har den ikke et stregkodenummer, og du kan derfor ikke spore den via Track & Trace.

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse, hvad gør jeg?
Prøv at kigge i spamfilteret først. Hvis ordrebekræftelsen ikke ligger der, er der en risiko for, at ordren ikke er gået igennem. Kontakt os venligst så vi kan bekræfte, at ordren er registreret. Skriv til os på mail info@la-roar.com

Jeg har ikke modtaget min levering, hvad gør jeg?
Hvis du ikke har modtaget din ordre indenfor 3 arbejdsdage efter din bestilling, kan det evt. skyldes en forsinkelse hos fragtmanden. Skriv til os på mail info@la-roar.com, så hjælper vi.

Jeg har problemer med at gennemføre mit køb, hvad skal jeg gøre?
Ring til os på telefon +45 4283 6223, så løser vi problemet sammen.

paymenticons

2019 © Copyright – La Roar Life Sience ApS

Good things will happen

Good things will happen

Få 10% rabat på din første boks

Hver anden fredag får du tips, tools, tilbud og film fra fertilitetens verden i form af

5 fredagsvitaminer

Få 10% rabat på din første boks

Hver anden fredag får du tips, tools, tilbud og film fra fertilitetens verden i form af

5 fredagsvitaminer